14:e vån på Borgmästaregården m panoramautsikt!

  • Albinsrogatan 5 A
  • Borgmästaregården / Pildammarna
  • , Malmö

Nu ges ett ypperligt tillfälla att kunna förvärva områdets vackraste våning. Helgavel med utsikt mot danmark och havet samt hela Malmö stad. Påkostat, smakfullt och lyxigt är väl en nerkortad förklaring åt detta drömboende... Först till kvarn!

Rumsbeskrivning

Välkomna till Borgmästaregården och Pildammarna!

En våning som har alla rätt!

Helgavel med fönster åt tre håll på våning 14. En slående fri utsikt mot havet, Köpenhamn och hela Malmö.

Våningen har ingen insyn, dubbla hissar ifrån markplan och vacker entré. Stabil och certifierad Hsb förening med god ekonomi samt en helt fantastisk innergårdsmiljö. Föreningen äger sin mark!

Möjlighet till både garage och p-plats.

Oemotståndlig och öppen planlösning, två riktiga badrum och i ett skick som slår det mesta...

En våning som har allt man kan önska sig och även den mest kräsne kommer att falla för detta drömboende!

Välkommen in!
Först en vacker trivsam hall med bra utrymme för avhängning och förvaring. Hallen har nersänkt tak med infällda downlights och elegant parkett till renoverade innerväggar i vitt.

På vänster sida ligger köket som är ett riktigt drömkök, stor matplats och en sagolik utsikt som verkligen ger mersmak. Ny trestavsparkett på golv till ljusa innerväggar och nersänkt tak med infällda downlights även här. Kökinredning i vitt till smakfullt väggkakel som möter stilrena och elganta bänkskivor.
Maskinparken består utan kyl, frys, diskmaskin, micro, ugn, spishäll och fläkt. Ett kök som alla kommer att älska...

Badrum 1 är stort, påkostat och erbjuder dusch med infällbara glasväggar. Här finns handukstork, golvvärme, wc, komod med underskåp samt överskåp med spegel. Helkaklat i vitt och beight samt nersänkt tak med snyggt infällda downlights. Ett lyxigt rum med hög trivselfaktor när man skall göra sig i ordning.

Badrum 2 är även detta ett rum man måste tycka om. Helkaklat, snyggt och påkostat med golvvärme, handdukstork, dusch med glasvägg, wc, komod med underskåp och överskåp samt nersänkt tak med inbyggda spotlights...

I våningens högra del ligger de två första sovrummen som är väl tilltagna i yta och ger plats för dubbelsäng med mera. Båda rummen har ett oemotståndligt ljusinsläpp och ingen insyn från grannar. Snygg parkett på golv till vackert renoverade innerväggar i vitt. Så här vill säkert alla kunna ha det i sina vilorum!

Vardagsrummet är stort generöst och vackert. En förtrollande och magisk utsikt är det första som möter oss, ljuset bokstavligen väller in i detta så fina rum. Härifrån har man också utgång till den inglasade balkongen som säkerligen kommer att användas flitigt, sagolik och helt insynsskyddad fri utsikt som sträcker sig ända till Köpenhamn med havet i ens blickfång...
Renoverade innerväggar i vitt till fin trestavsparkett på golv, ett rum för den allra kräsnaste!

Sist har vi ytterligare ett stort sovrum som även det bjuder på ren panoramautsikt, fritt insynsskyddat och tilltalande. Även detta rum har en egen balkongutgång, perfekt för att kunna avnjuta sitt morgonkaffe!

Kort sammanfattning har man här en riktig pärla till bostad. Totalrenoverat från golv till tak, enastående ljusinsläpp, helt fri från insyn, sagolik utsikt, väldisponerade kvadratmetrar överallt, två riktiga badrum, tre rejäla sovrum, dubbla hissar direkt ifrån markplan, stabil förening som äger sin mark, välskött innergårdsmiljö, Pildammsparken som granne och mycket, mycket mer.....
Listan med bostadens fördelar kan göras hur lång som helst, en våning att gå och titta på!

Välkomna på visning!

Borgmästaregården / Pildammarna

Välkommen till Borgmästargården och Pildammarna!

Borgmästaregården ligger intill stadsdelen Pildammsstaden vid Pildammsparkens nordvästra sida. Området är enormt populär på grund av läget invid parken och att det endast tar några minuter att promenera till Triangeln och Malmös gågata. I området finns även Malmö opera och Skånes universitetssjukhus. Här är det alltid nära till allt.

Borgmästaregården består utav tre adresser så som Albinsrogatan, Annebergsgatan och Lagmansgatan. Samtliga av dessa adresser är mycket omtyckta och starka alternativ för många köpare. Mycket p.g a den fina ekonomin samt den goda barnomsorgen och miljön man erbjuds här

Pildammsparken intill med dess speciella historia och starkt nyklassicistiska utformning gör den unik bland Nordeuropas parker. Genom att planeringen skett i olika etapper har en intressant och säregen park skapats. (källa:malmo.se).