1:a med perfekt centrumläge letar ny ägare!

  • Möllevångsgatan 30 A
  • Centrum / Triangeln / Möllan
  • , Malmö

Högst upp i huset på perfekt cityläge finner vi denna trivsamma och insynsskyddade pärla med väldisponerade kvadratmetrar och ett vackert ljusinsläpp. Här bor man mitt i stadens puls, ett stenkast från MAS och Triangeln med sina briljanta kommunikationer. Läget och den låga avgiften gör det till den perfekta bostaden för studenten eller pendlaren som önskar göra mer för sina pengar än att betala boendet! Hiss från markplan och inga störande grannar ovanpå. Föreningen äger sin mark vilket är en stor ekonomisk trygghet. Först till kvarn!

Rumsbeskrivning

Välkomna till Triangeln och Möllevångsgatan!

Från hissen på våning 5 stiger vi in i en ljus och möblerbar hall med gott om plats för avhängning och förvaring i form av tre stora garderober. Väggarna är vita, som i övriga bostaden, och på golvet ligger ett snyggt och praktiskt grått stengolv - enhetligt och snyggt. 

Badrummet är renoverat och i mycket gott skick samt väl tilltaget i jämförelse med liknande 1:or i samma storlek. Väggarna är helkaklade i vitt till snygg klinkers på golv som går i gråsvart ton. Badrummet erbjuder dusch, handdukstork, wc, inkaklad vägghylla och handfat med spegelskåp ovan samt belysning. Ett badrum som gör bestyren till ett rent nöje!

Rum: Rymligt och lättmöblerat rum som via stora fönsterpartier får ett fantastiskt ljusinsläpp och en härlig rymd. Den fantastiska utsikten får man på köpet! Rummet är smart planerat med plats för både soff- och tvhörna, matbord och en rejäl sovalkov, som enkelt går att stänga till om man så vill. Liksom i övriga bostaden är väggarna vita och på golvet ligger ett snyggt parkettgolv. Högst upp och ingen granne ovanför borgar för en lugn nattsömn, dessutom helt insynsskyddat. Ett mycket trivsamt rum, helt enkelt.

Från rummet har vi sen det lilla köket som även det är renoverat och i gott skick, här finns allt man behöver ha i sitt kök. Inredning i vitt till nylagt snyggt golv. Maskinparken består utav kyl, frys, fläkt, spis med tre kokplattor och ugn. Köket har också ett litet fönster som ger ett trivsamt ljusinflöde.

Kort och gott är detta ett mycket smart boende med låg totalkostnad och välplanerade kvadratmetrar överallt samt har man närhet till allt med bästa tänkbara cityläge. Andra starka attribut är ju högst upp i fastigheten, hiss, utsikten, ljusinsläppet, ingen insyn och inte minst det fina skicket som gör lägenheten inflyttningsklar omgående...

Ett smart och ekonomiskt boalternativ som säkert kommer att locka många spekulanter

Varmt välkomna på visning!

 

 

 

Centrum / Triangeln

Välkomna till Centrum och Triangeln!

Att bo i centrum är populärt och intresset fortsätter att stiga.

I Malmö City har du storstadens puls, med allt vad du kan önska när det gäller shopping, restauranger, kaféer och nöjen, samtidigt finns det många trivsamma bostadsområden med små grönskande oaser.

I centrala Malmö finns även Triangelns tågstation. Idag är stationen en av Europas mest trafikerade tågstationer. Härifrån tar du dig till Kastrup och vidare till Köpenhamn på mindre än 30 min.

Vid Triangeln ligger även Triangelns köpcenter med ett stort utbud av butiker. Köpcentrat kännetecknas framför allt av ett höghus med hotell i anslutning.
I gamla staden finns även Gustav Adolfs Torg och Drottningtorget som är naturliga samlingsplatser.

Möllevångstorget ligger bara en liten bit bort från Triangeln och har ju också blivit ett populärt område, mycket p.g.a det stora utbud av restauranger och den traditionella torghandeln som ständigt fortlöper så som många sätter stort värde på.

Till det gamla Malmö hör naturligtvis också slottet Malmöhus som stod klart i mitten av 1500-talet. Mellan slottet och Stadsbiblioteket ligger Slottsparken och slottsträdgården med ett mysigt kafé som tillsammans med Kungsparken utgör en grön oas i Malmö city. Genom parken flyter dessutom kanalen.