2:a på G:a Lindeborg i bästa tänkbara skick!

  • Sufflörgatan 19
  • Hyllie / Lindeborg
  • , Malmö

Nu ges ett ypperligt tillfälle att kunna förvärva en liten diamant till bostad på detta så populära område. Välskött vad gäller förening, innergård, garage, trapphus m.m. Emporia och stationen på andra sidan gatan samt besitter lägenheten en fantastisk planlösning och visas upp i ett enastående skick... Först till kvarn!

Rumsbeskrivning

Välkomna till Lindeborg och Sufflörgatan!

Nu kan vi presentera ett av guldkornen på detta så omtyckta område...

En lägenhet som verkligen bländar en med sitt fina skick. Här är det bara att flytta in, sätta sina möbler på plats och avnjuta detta så fina boende!
Perfekt läge med fri utsikt och ingen insyn ger ju mersmak, åtkomlighet till garaget via trapphuset är också något som höjer mervärdet och bekvämligheten ytterligare.

Välplanerat med sina kvadratmetrar på rätt ställe, så som stort sovrum, stort kök, stort vardagsrum samt en underbar balkong i västerläge som dessutom är inglasad och helt utan någon insyn...

Mycket bättre blir det inte, så dröj inte med att boka in er på visning!

Välkomna in!
Ljus fräsch hall som öppnar upp bostaden på ett helt förträffligt sätt och ger access till lägenhetens alla rum. Hallen har renoverade innerväggar i vitt och ett nylagt snyggt golv som löper vidare utan trösklar till kök och sovrum. Enhetligt och snyggt!

Första rummet är sovrum som är förtrollande vad gäller skick och utförande. Till rummet hör en stor balkong som alla kommer att gilla, fri utsikt, ingen insyn och maximalt vad gäller soltimmar samt fina solnedgångar kväll efter kväll...
Vilorummet har nytt vackert golv, ljusa renoverade innerväggar och en stor inbyggd skjutdörrsgarderob.

Nästa rum är kök, och inte vilket kök som helst utan ett riktigt drömkök...
Allt nytt, påkostat, smart fördelat och tilltänkt. Krämfärgad inredning till ett vackert kakel i glasmosaik som avslutas med en stilren bänkskiva som matchar golvet snyggt. Ovan arbetsytan har man fällt in vacker downlightsbelysning för bästa tänkbara ljusspridning

Maskinparken består utav kyl, frys, diskmaskin, micro, ugn, spishäll samt fläkt.
Köket är fördelat på bästa tänkbara sätt med en köksdel / arbetsyta samt en separat yta i vinkel som ger plats för det stora matrumsmöblemanget.
Smartare planlösning på kök i en tvårumslägenhet är nog svårhittat...

Nästa rum är badrummet som även det är fint och fräscht, men inte helt nytt som allt övrigt i bostaden.
Snygg färgsättning på kakel och klinkers samt finns det glasvägg mellan dusch och tvättmaskin som är kombinerad.
Ett badrum att tycka om och här blir bestyren till ett rent nöje.

Sist har vi vardagsrummet som är ljust, stort och med en härlig rymd. Rummet har snygg ekparkett i original som är renoverat till ljusa innerväggar och ger bra med plats för allt man kan tänkas vilja ha i sitt sällskapsrum.
Ett trivsamt och fräscht rum som dessutom är helt utan insyn...

Kort och gott får man här en lägenhet med mängder utav fördelar så som det ypperliga läget med västerbalkong, fri utsikt, ingen insyn, vacker och välskött innergårdsmiljö, garage under fastigheten, barnvänligt område, stabil äldre Hsb förening, Emporia köpcenter och Hyllie station på andra sidan gatan samt en helt perfekt planlösning tillsamman med ett skick som slår det mesta på marknaden...

Först till kvarn...

Varmt välkomna till visningen!

Hyllie / Lindeborg

I Hyllie har man bevarat värdefull mark som t ex koloniområdet Ärtholmen som anlades på 1940-talet. Bostadsområdet Lindeborg erbjuder också ett fint odlingsområde med kolonilotter. I närheten ligger Bergdala med byggnader från 1920-talet.

 

Lindeborg är ett bostadsområde i stadsdelen Hyllie, Malmö. Lindeborg består till övervägande delen av flerfamiljshus, byggda på 1970-talet och består endast av bostadsrätter. Alldeles intill ligger Hyllie som är en modern stadsdel i Västra Malmö. Området har sedan en tid tillbaka exploaterat och blivit allt större, där nya bostadsområden växt fram, shoppingcenter byggts och även hotell. Det populära shoppingcentret Emporia har inte bara ett stort urval av shoppingbutiker utan även matbutiker, restauranger, kaféer och hälsobutiker. På området finns även Malmö Arena, där man kan se på både ishockey och konserter. Dessa tillgångar ger området det urval som även erbjuds i city, vilket ger Hyllies bostadsområde ett rejält lyft. Från Hyllie tar du dig snabbt till Triangeln i city på ca 3 minuter eller till Köpenhamn C på mindre än 30 min. Här går även ett stort antal stadsbussar och regionbussar som stannar vid stationstorget. För den som känner för att cykla finns Malmös första Bike & Ride här som innebär att man enkelt kan låna en cykel och återlämna den på någon av de andra cykelstationerna i Malmö.