3:a i toppskick på Kulladal skall nu hitta ny ägare!

  • Kulladalsgatan 12B
  • Kulladal
  • , Malmö

Fantastiskt skick och perfekt planlösning erbjuds man här. Barnvänligt, lugnt och bästa tänkbara kommunikation är andra starka argument. Stabil förening som äger sin mark är ytterligare pluspoäng för denna så fina bostad... Först till kvarn!

Rumsbeskrivning

Välkomna till Kulladal!

Nu kan vi erbjuda ett riktigt drömboende med fördelar i mängder...

Obs! En bostad i mycket gott skick för mindre än 5.600 kr i månaden inklusive avgift, lån, internet och el...

Bostaden är belägen längst ner på Kulladalsgatan så lugnt och skönt med grönskande utsikt mot villorna och Kullavångens lekplats.
Runt hörnet ligger Kulladalstorget, idrottsplatsen, sporthallen och på kort avstånd finns Mobilia köpcentra med stort utökat utbud av butiker.

Ett mycket barnvänligt område med god barnomsorg och bra skola i ens direkta närhet. Äldre stabil förening som ståtar med välskötta fastigheter, fina innergårdar och bra parkeringsmöjligheter.

Föreningen äger också sin mark samt torget intill så man slipper oroa sig för höjda tomträttsavgifter som så många andra föreningar har problem med, tryggt och bekvämt för de boende som erbjuds låga avgifter!

Lägenheten har genomgått en totalrenovering varvid man i princip gått över allt förutom det stora badrummet som man behållt eftersom det fortfarande är i mycket gott skick.

Fantastisk planlösning som bara känns så rätt, så rätt!
Stort, öppet, ljust och hemtrevligt.
Utgång till den inglasade balkongen från både vardagsrum och det första sovrummet.

Välkommen in!
Först en stor ljus hall som får en att känna sig hemma direkt. Hallen har säkerhetsdörr med kamera och bra med avhängningsmöjligheter i en stor snygg skjutdörrsgarderob från golv till tak. Vacker downlightsbelysning i tak samt ljusa renoverade innerväggar som snyggt bryter av till ett gediget och påkostat stengolv.

Från hallen har man access till lägenhetens alla rum och ett fantastiskt ljusinsläpp, trivsamt!

På den högra sidan finner vi först badrummet som är stort och helkaklat i ljusa färgval. Badrummet erbjuder dusch, komod med underskåp, överskåp med spegel och wc.

Efter badrum ligger det första sovrummet som är bra i storlek och ger plats för både säng, garderober med mera.
Ljusa innerväggar till ett snyggt gråmelerat golv. Från detta rum kommer man också ut till den fina balkongen som är inglasad och ligger mot innergården, här dricker man säkerligen sitt morgonkaffe ofta...

Nästa rum är köket och här har man fått till det på bästa tänkbara sätt efter renoveringen med stor fin matplats samt rejäla erbetsytor och ypperliga förvaringsmöjligheter. Köksinredning i vitt till snyggt väggkakel och bänkskiva i massiv granit som bryter av perfekt till det svarta stengolvet. Smakfull downlightsbelysning i tak och under köksinredningen.

Maskinparken består utav kyl, frys, diskmaskin, micro, ugn, spishäll och fläkt ovanför, ett kök man kommer att älska...

Vägg i vägg med kök ligger det andra sovrummet och här har man ingång från både kök och vardagsrum. Ett stort fint vilorum med skönt ljusinsläpp och plats för det lilla extra. Renoverade innerväggar i vitt till ett snyggt gråmelerat golv och även här har man fällt in en stor skjutdörrsgarderob för bästa tänkbara förvaring.

Mellan kök och sovrum 2 har man gästtoaletten som är så fin en gästtoalett kan bli, nyrenoverad i ljust kakel och med ett snyggt klinkersgolv. Här finns komod med underskåp, spegel med hylla ovan och wc. En riktigt fin gästtoalett!

Sist har vi vardagsrummet som verkligen bjuder på yta, stort rymmligt och med ett fint ljusinsläpp från de stora fönsterpartierna längst in. Renoverade innerväggar i vitt till ett snyggt gråmelerat golv och i tak har man fällt in vacker downlightsbelysning, ett trivsamt och generöst sällskapsrum...

Här har man också utgång till den fina balkongen som är inglasad och vetter mor den gröna fina innergården, njutbart!

Kort och gott får man här ett boende utöver det normala, fantastisk planlösning, öppet, ljust, tilltalande och en lägenhet i mycket gott skick.
Välskött förening som äger sin mark och erbjuder låga avgifter är ytterligare argument för detta så fina boende...

Finansiering klar ?
Med ett boendelån på 50% blir den totala månadskostnaden inklusive lån, avgift, internet och el ca 5.585 kr netto.

Först till kvarn...

Vi ses på visningen!

Kulladal

Välkommen till Kulladal.
Kulladal har idag en blandad bebyggelse, med både villor och flerfamiljshus. En stor del av villabebyggelsen tillkom redan i början av 1900-talet. Kulladal var ett egnahemsområde som då tillhörde Fosie landskommun. Flerfamiljshusen, främst bostadsrätter, tillkom på 1960- och 1970-talen. Blekingsborg ligger norr om Kulladals egnahemsområde och området Per Albins Hem ligger öster om de gamla villorna. I den sydöstra delen finns ett område med nyare radhus.
I området finns Kulladalsskolan (F-5). I området finns även Kullavångens förskola och Per Albin hems förskola. Kulladals idrottsplats är hemmaarena för Kulladals FF. Fotbollsspelaren Stefan Schwarz, vars moderklubb är Kulladals FF , kommer från området (kuriosa).