3:a i toppskick vid Hindby och Västra Kattarp!

  • Jägersrovägen 13 a
  • Hindby / Västra Kattarp
  • , Malmö

Perfekt belägen intill villaområde och grönska finner vi denna lilla pärla. Hela bostaden har genomgått en totalrenovering och här har man inte snålat vad gäller pengar och tillval. En lägenhet för den mest kräsne... Först till kvarn!

Rumsbeskrivning

Välkomna till Västra Kattarp och Jägersrovägen!

Obs! Ett totalrenoverat och smakfullt boende för under 4.600 kr i månaden inklusive lån och avgift...

Nu kan vi presentera ett litet guldkorn till lägenhet, här har man alla rätt och lite till, samtliga pusselbitar är på plats!

Bostaden är totalrenoverad från golv till tak och även kök samt badrum är sprillans nytt. En lägenhet att bara kunna flytta in i och sätta sina möbler på plats, smidigt, bekvämt och på gränsen till ``för bra för att vara sant´´.
Snyggt påkostat kök med matplats. Stort vardagsrum med plats för ytterligare och större matrumsmöblemang. Exklusivt badrum med möjlighet för tvätt och torktumlare, allt är redan förberett. Två bra sovrum med fint ljusinsläpp och båda har inbyggda skjutdörrsgarderober för bästa möjliga förvaring. Stor utbyggd balkong som är inglasad och helt utan insyn.

Lägenheten är belägen högst upp och inga grannar ovanför samt erbjuds man här ett fantastiskt ljusinflöde tack vare den fina planlösningen som är genomgående med fönster i två väderstreck...

Fantastisk innergårdsmiljö samt grön och fin omgivning runt omkring med lugnt villaområde intill.

Dessutom är lägenheten belägen i en äldre stabil förening med god ekonomi som bådar för låga avgifter, välskötta fastigheter och trygghet för medlemmarna.

Välkommen in:
Först en öppen fin hall som känns både lyxig, tilltalande och hemtrevlig. Snyggt svart stengolv som löper vidare utan trösklar till kök samt matplats, enhetligt, elegant och stilrent! Renoverade innerväggar i vitt till nersänkt tak med infällda downlights gör helheten både total och optimal...

Öppet kök med en fantastisk känsla, fräck design och allt känns så fräscht och smakfullt. Samma fina stengolv som i hall och vita innerväggar till ny inredning i vitt, bänkskiva i massiv ek och elegant väggkakel ovan. Köket erbjuder en fin liten matplats innan fönsterpartiet med härlig utsikt och utan insyn. Nersänkt tak med infällda downlights samt belysningssystem under köksinredningen som har dimmerfunktion för en behagligare belysning.
Maskinparken består utav kyl, frys, diskmaskin, ugn, spishäll och fläkt ovan, allt än nytt och garantier finns kvar...

Vidare har vi två fina sovrum på samma sida efter kök, båda rummen är renoverade in i minsta detalj och erbjuder vacker parkett, bredspacklade vita innerväggar samt har de inbyggda skjutdörrsgaderober från golv till tak, praktiskt och snyggt.
Båda sovrummen har samma fina utsikt som kök och bjuder på ett härligt ljusinsläpp samt ingen insyn.

Nästa rum är badrummet som bara är så fint, så fint! Totalrenoverat och helkaklat samt förberett för både tvättmaskin och torktumlare. Här erbjuds man dusch med infällbara glasdörrar, handdukstork, wc, komod med underskåp samt skåp med spegel ovan. Rummet har nersänkt tak med infällt belysningssystem till vackra materialval och fina färgkombinationer.
Här duschar man gärna en gång extra...

Sist har vi vardagsrummet som ståtar med generös yta och gott om plats för allt man kan tänkas vilja ha i sitt sällskapsrum, stort matrumsmöblemang, stor soffhörna m.m. Rummet har renoverade ljusa innerväggar till vacker trestavsparkett.
Från vardagsrummet kommer man sen ut till den fina balkongen som är inglasad och utbyggd, plats för många!

Balkongen ligger mot den gröna sköna innergården så lugnt och fridfullt, ett perfekt ställe att kunna koppla av på från stadens sus och brus. Med en fantastisk utsikt och ingen insyn är man här kung på sin terass...

Sammanfattningsvis får man här en riktig pärla till bostad, smart och välplanerat, låg avgift, stabil förening, grön, lummig och välskött innergårdsmiljö, lägenhet utan insyn, högst upp och ingen granne ovanför, fantastiskt ljusinsläpp och inte minst det enastående skick som bostaden visas upp i. En lägenhet man bara måste tycka om...

Finansiering klar ?
Med ett boendelån på 50% blir den totala månadskostnaden inklusive lån och avgift ca 4.525 kr netto.
Obs! både värmetillägget och balkongtillägget ingår i uträkningen ovan...

Fört till kvarn!

Hindby / Västra kattarp

HINDBY / VÄSTRA KATTARP
Hindby / Västra Kattarp är ett område i stadsdelen Fosie, Malmö.
Området har en mycket blandad uppbyggnad. Här finns såväl lägenheter som villor inbäddade i grönområden. Större delen av bostadsområdet uppfördes på 40-talet.
Närhet till Jägersro köpcentra och ICA maxi på ystadvägen.  Området har bra kommunikationsmöjligheter och man når med raska fötter snabbt södervärns / triangelns kommunikationsmöjligheter.
Är man bilburen når man snabbt de stora vägarna som leder in och ut ur Malmö. Detta är ett omtyckt område!