3:a med egen uteplats centralt i Västra Hamnen!

  • Västra Varvsgatan 21B
  • Västra Hamnen
  • , Malmö

Nu ges ett ypperligt tillfälle att kunna förvärva ett riktigt drömboende med bästa läge intill torget. Smart, läcker och öppen planlösning med en skön fransk balkong från vardagsrummet och en mysig uteplats mot den fina innergården... Flera restauranger och Ica Maxi runt hörnet gör detta till ett boende som kommer att tilltala många spekulanter! Ett tillfälle...

Rumsbeskrivning

Välkomna till Västra Hamnen och Västra Varvsgatan!

Nu kan vi erbjuda den perfekta bostaden med torgets puls intill och alla tänkbara bekvämligheter runt hörnet så som busshållplats, strand, bad, restauranger, apotek, Ica Maxi och Systembolag m.m.

Fantastisk uteplats mot en prunkande grön innergård som inger ett lugn och en avkopplande atmosfär.

Det bästa utav alla världar i en och samma bostad, bättre än så här kan det knappast bli...

Föreningen äger sin mark så en stor trygghet för medlemmarna samt finns det garage under fastigheten, här finns även barnvagnsrum, cykelrum och odlingslotter till förfogande för de boende.

En lägenhet som kommer att fånga mångas intresse, fräck öppen och smart planlösning, fönster i tre väderstreck, låg avgift, perfekt belägen med en sagolik uteplats mot innergården och i ett fantastiskt skick. Här kan man ju inte bli annat än intresserad...

Välkomna in!
Först en en välkomnande hall med gott om plats för avhängning och förvaring i en stor inbyggd skjutdörrsgarderob med spegeldörrar från golv till tak, praktiskt och snyggt!
På golv har man vacker trestavsparkett som bryter av snyggt till vita släta innerväggar och infälld downlightsbelysning i tak.

På den högra sidan har man sen ett fint sovrum som vetter in mot den inbyggda innergården så lugnt och skönt när det väl är dags att gå till sängs. Sovrummet har vita innerväggar till vacker trestavsparkett på golv och ett skönt ljusinsläpp.

Rummet avslutas sen i en mysig uteplats som bara måste upplevas på plats, lugnt skönt och trivsamt...

Efter vilorum kommer det fina badrummet som är stort, lyxigt och vackert. Här finns allt man kan önska sig så som egen klädvårdsavdelning med tvättmaskin och torktumlare. Downlightsbelysning i tak, dusch med invikbara glasdörrar, wc och kommod med underskåp samt spegelskåp ovanför.
Ett stort stilrent, elegant och trivsamt badrum som alla kommer att tycka om...

Rakt fram kommer man sen vidare in i vardagsrum och kök, en stor öppen samt mycket tilltalande planlösning som även ståtar med en fransk balkong som används flitigt utav säljarna...
Parkett på golv till ljusa innerväggar och ett vackert ljusinsläpp erbjuds man här!
Ett läckert sällskapsrum med fin rymd och karaktär!

Köket erbjuder gott om plats till förvaring och fina arbetsytor samt en generös matplats intill fönsterpartiet framför.
Inredning i vacker grå ton till mörka bänkskivor och snyggt väggkakel i vitt.
Maskinparken består utav kyl, frys, diskmaskin, micro, ugn, spishäll och fläkt ovanför.
Ett kök att älska...

Sist har vi ytterligare ett fint sovrum som vetter mot den egna uteplatsen och innergården. Parkett på golv till ljusa släta innerväggar även här. Ett skönt vilorum som ger bra med plats för extra garderober m.m.

Kortfattad summering får man här en bostad utöver det vanliga, läge, avgift, planlösning och skick är ju fyra extremt starka argument för alla spekulanter...

Vi ses på visningen!

Västra Hamnen

Välkommen till Västra Hamnen.

Västra Hamnen lockar besökare från hela Malmö och världen. Turning Torso, ritad av den spanske arkitekten Santiago Calatrava är en självklar attraktion med sin skruvade design och sina 190 meter över havet. Sundspromenaden har blivit ett av Malmöbornas favorittillhåll sommartid och Djuphavsbadet har tagit över en del av Ribersborgsstrandens popularitet. I Stapelbäddsparken möts skateboardentusiaster och Dockan har blivit en marina för fritidsbåtar.Idag rymmer Västra Hamnen många olika funktioner och verksamheter. Varvsarbetare har ersatts av studenter på Malmö Högskola och anställda inom bland annat nya media, miljöteknik och byggbolag. Målsättningen att bli ett nationellt exempel för hållbart stadsbyggande har uppnåtts och nu väntar nya utmaningar. Västra Hamnen är långt ifrån färdigutvecklat och det finns stor och potential att fortsätta utveckla området till en urban, naturnära och levande stadsdel med hög livskvalitet.