3:a vid Lugnet / Triangeln i absolut toppskick!

  • Lugna gatan 14
  • Triangeln / Lugnet
  • , Malmö

En pärla i centrum med allt man kan önska sig och lite till. Hiss från markplan, stor gårdsvänd balkong, sagolik innergårdsmiljö, genomgående ljus planlösning och i ett fantastiskt skick... Först till kvarn!

Rumsbeskrivning

Välkommen till Triangeln och Lugna gatan!

En lägenhet som verkligen har allt så som planlösning, skick och det centrala läget med en grönskande oas till innergård.

Här bor man som kung i sitt slott, njutbart!

Hela bostaden har genomgått en totalrenovering vad gäller allt från golv till tak, smidigt och bekvämt för den nya ägaren att bara kunna flytta rakt in och sätta sina möbler på plats...

En lägenhet man skall se och känna in på plats.

Välkommen in!
Först en trivsam och välkomnande hall som ger bra med plats för avhängning och förvaring. Från hall har man en stor inredd och lyxig klädkammare, på golv ligger ny vacker ekparkett till ljusa innerväggar och snyggt infälld belysning i tak.

Köket är ett litet drömkök med charmigt burspråk intill matplatsen som ger matplats för 4-6 personer. Inredningen går i vitt till mörkmelerade bänkskivor samt marmorerat snyggt väggkakel ovanför och på golv har man vacker ekparkett.
Maskinparken består utav stor kyl och frys, diskmaskin, micro, ugn, spishäll och fläkt ovanför.
Ett kök att älska!

Efter kök har man det första sovrummet som ger bra med plats för säng m.m. Läckert ljusinsläpp och vacker ekparkett till ljusmålade innerväggar även här.
Ett trivsamt och fint vilorum!

Sällskapsrummet är stort och bjuder på en skön karaktär med snyggt infällda downlights till renoverade innerväggar och nylagd ekparkett. från rummet har man sen den fina balkongen som har sin utsikt mot den parkliknande innergården.
En balkong man säkerligen vill tillbringa många av sina lediga stunder på, njutbart!

Badrummet är helt nytt och påkostat med vackra materialval, ett badrum för de kräsnaste!
Här finns golvvärme, downlightsbelysning i tak, haddukstork, kombinerad tvätt / torkmaskin med förvaringsskåp ovanför, wc, kommod med underskåp samt spegelskåp ovan och rejäl dusch med vikbara glasdörrar.
Ett badrum att älska!

Sist har vi det stora sovrummet som verkligen bjuder på fin yta och ger plats för allt man kan önska. Sovrummet har ett skönt ljusinsläpp, nytt parkettgolv och renoverade innerväggar.
Ett riktigt fint vilorum!

Ett centralt och vackert hem med fördelar i mängder som man skall se och känna in på plats. Allt i bostaden är i toppskick, perfekt och ljus planlösning, gårdsvänd mysig balkong, hiss från markplan, sagolik avkopplande innergårdsmiljö med city och stadens puls utanför sin entré.

Sammanfattningsvis får man här det bästa utav två världar i ett och samma boende här!

Ett tillfälle...
Varm välkomna på visningen!

Triangeln

Välkomna till Centrum och Triangeln!

Att bo i centrum är populärt och intresset fortsätter att stiga.

I Malmö City har du storstadens puls, med allt vad du kan önska när det gäller shopping, restauranger, kaféer och nöjen, samtidigt finns det många trivsamma bostadsområden med små grönskande oaser.

I centrala Malmö finns även Triangelns tågstation. Idag är stationen en av Europas mest trafikerade tågstationer. Härifrån tar du dig till Kastrup och vidare till Köpenhamn på mindre än 30 min.

Vid Triangeln ligger även Triangelns köpcenter med ett stort utbud av butiker. Köpcentrat kännetecknas framför allt av ett höghus med hotell i anslutning.
I gamla staden finns även Gustav Adolfs Torg och Drottningtorget som är naturliga samlingsplatser.

Möllevångstorget ligger bara en liten bit bort från Triangeln och har ju också blivit ett populärt område, mycket p.g.a det stora utbud av restauranger och den traditionella torghandeln som ständigt fortlöper så som många sätter stort värde på.

Till det gamla Malmö hör naturligtvis också slottet Malmöhus som stod klart i mitten av 1500-talet. Mellan slottet och Stadsbiblioteket ligger Slottsparken och slottsträdgården med ett mysigt kafé som tillsammans med Kungsparken utgör en grön oas i Malmö city. Genom parken flyter dessutom kanalen.