4:a i toppskick vid Mobilia med hiss från markplan!

  • Per Albin Hanssons väg 54 A
  • Gröndal / Blekingsborg / Kulladal
  • , Malmö

På våning 7 med en sagolik utsikt finner vi denna pärla till bostad. Bästa tänkbara skick, allt i lägenheten totalrenoverades under -2017. Stabil förening som äger sin mark med välskötta fastigheter och inhägnad fin gårdsmiljö bådar för optimal trivsel. På andra sidan gatan finns Mobilia köpcenter, bättre än så här blir det inte.... Först till kvarn!

Rumsbeskrivning

Välkomna till Gröndal / Blekingsborg och Per Albin Hanssons väg!

Obs! Ett riktigt drömboende för mindre än 5.500 kr i månaden inklusive lån och avgift...

Nu ges ett ypperligt tillfälle att kunna förvärva en slipad diamant. Allt i bostaden är från -2017, bekvämt att bara sätta sina möbler på plats.

Perfekt läge högt upp i fastigheten med en slående utsikt och ett fantastiskt ljusinsläpp gör ju inte saken sämre!

Fin inhägnad gårdsmiljö med välskötta fastigheter i stabil Hsb förening som äger sin mark ger också trygghet till boendet.

Välkommen in!
Först en trivsam och praktisk hall som öppnar upp för vackert ljusinsläpp samt ges bra med plats för avhängning. I hallen har man byggt in en smart skjutdörrsgarderob som löser förvaringsproblematiken. Snygg trestavsparkett på golv till renoverade innerväggar i vitt och nersänkt tak med infällda spotlights för trivsam belysning.

Vardagsrum och kök i en öppen planlösning är en perfekt kombination, speciellt när man har gästerna på besök och ingen behöver känna sig utanför. Trivsamt, trevligt och socialt...

Samma fina parkett på golv som löper vidare från hall och även in i alla sovrum gör det hela enhetligt och stilrent. Köksinredningen i vitt till snyggt väggkakel och bänskivorna i massiv ek som matchar golvet perfekt. Maskinparken består utav kyl, frys, diskmaskin, micro, ugn, spishäll och fläkt.

Vardagsrummet avslutas med ett vackert burspråk innanför balkongen som blir till den självklara matplatsen, och dagsljuset bokstavligen väller in genom fönsterpartierna här. Efter burspråket har vi balkongen som ligger på hörnan och är inglasad, en balkong med sagolik utsikt och en plats man garanterat vill tillbringa många lediga stunder på...

Nästa rum är badrummet som är en liten dröm, här erbjuds man dusch med snygg infällbar glasvägg som skärmar av, handdukstork, infälld downlightsbelysning i tak, komod med underskåp samt överskåp med spegel och wc. Ett badrum som man gärna besöker och ofta.

Ytterligare erbjuder våningen tre fina sovrum som alla är totalrenoverade som allt annat i bostaden. Rummen har vackra parkettgolv till renoverade innerväggar och ger plats för dubbelsäng och mycket mer.
I samband med den stora renoveringen ändrade man planlösningen från ursprunget som var en trea till en nu fullt fungerande fyra, lägenheten står fortfarande registrerad i föreningen som en trea.

Kort sammanfattning får man här en våning i absolut toppskick, trivsam och öppen planlösning, skön balkong, högt upp, hiss från markplan, fantastiskt ljusinsläpp, äldre stabil Hsb förening, friköpt mark, nära till shopping, Pildammarna och centrum på kort avstånd, god kommunikation, ja listan kan göras hur lång som helst...

Finansiering klar ?
Med ett boendelån på 50% blir den totala månadskostnaden inklusive lån och avgift ca 5.485 kr netto.

Varmt välkomna på visning!

Gröndal / Blekingsborg / Kulladal

GRÖNDAL / BLEKINGSBORG / KULLADAL
Gröndal är ett omtyckt och mycket populärt bostadsområde i stadsdelen Hyllie. Området ligger mellan Kulladal och Blekingsborg, därav är det många som kallar det Kulladal, Blekingsborg eller bara vid Mobilia. Gröndal består till mest av flerfamiljshus och byggnationen började först på 60-talet och området blev helt färdigbyggt en bit in på 70-talet. Området är uppkallat efter smeden Ola Gröndal från Fosie. Gröndal är ett område i Malmö som har blivit mer och mer intressant när man tittar på kartan så som Malmö har vuxit. Man har det nya Mobilia köpcentrum snett över gatan med stort utökat utbud av butiker samt Pildammarna på kort promenadsavstånd. Centrum inom räckhåll och påfarten till den inre Ringvägen ligger runt hörnet. Barnomsorgen är också något som blivit mycket bättre här, fler och fler barnfamiljer väljer idag att bosätta sig på Gröndal framför andra områden. De flesta lägenheter här har både hiss och stora balkonger.