Äntligen ett fint radhus till salu på Kirseberg!

  • Sperlingsgatan 2A
  • Kirseberg
  • , Malmö

Nu ges ett ypperligt tillfälle att kunna förvärva ett litet drömhus på nästan 100 kvm med läcker planlösning, fin liten lättskött trädgård, garage, två badrum samt är huset inflyttningsklart och visas upp i ett bra skick... Först till kvarn!

Rumsbeskrivning

Välkomna till Kirseberg och Sperlingsgatan!

Nu har vi fått äran att förmedla detta så charmiga radhus på två plan, perfekt läge med närhet till både Beijers park och Kirsebergs sporthall samt kort avstånd in till Malmö centrum. 
Många som arbetar i Lund men har sitt hjärta I Malmö väljer ju att bosätta sig här på Backarna!

Ett område som bara blivit mer och mer intressant på senare tid, grönt och lummigt samt närhet till allt man behöver...
Gratis parkering i området och tillgång till eget garage är ju starka argument som tilltalar många.

Huset ståtar med en härlig charm och garanterat ett objekt som kommer falla många i smak.
Radhuset har en liten pittoresk trädgård på framsidan med trädäck som är både lättskött och vacker, bättre blir det inte...

Välkomna in!

Nedanvåningen består utav entré, hall, läckert vardagsrum med stora fönsterpartier ut mot den egna trädgården, kök i vinkel, uppöppnat matrum / sovrum intill, helkaklat badrum med badkar, tvättmaskin, torktumlare och vacker trappa upp till ovanvåningen.

Ovanvåningen består utav möblerbar hall / halvrum, klädkammare, förvaring, två fina sovrum och ett helkaklat badrum med dusch.

Köket samt även matrummet / sovrummet intill har takfönster så ljuset blir optimalt i detta så trivsamma och unika hus.

Ett radhus man skall gå och titta på, fräck planlösning, välplanerat och med ett bra läge i Kirseberg...

Först till kvarn!

Varmt välkomna på visningen!

Kirseberg

 

I nordvästra delen av Malmö finner vi det lummiga området Kirseberg, även kallat för ”Backarna”. Här bor du på behagligt avstånd till centrum i vad man skulle kunna kalla den lilla staden i staden. I Kirseberg finns mysiga gator, gränder, småhus och en mängd vackra parker, såsom Beijers Park, utspritt över stadsdelen. Områdena Segevång, Valdemarsro, Bulltofta och Johanneslust ingår i Kirseberg, och erbjuder en härlig variation av både hus och höghus från olika tidsepoker. Mitt i Kirseberg hittar vi även det karakteristiska Vattentornet som byggdes på 1800-talet, som numera utgör bostäder. Kirseberg har en stolt idrottstradition med flera fotbollslag, egen sim- och ishall. Nära till mataffärer, butiker och köpcentrumet Entré på Värnhemstorget förenklar i vardagen. För pendlaren finns goda förutsättningar då möjlighet till pendling och tillgång till motorvägen underlättar, så för pendlaren är läget optimalt.