Centralt belägen 3:a i toppskick letar ny ägare!

  • Norra Skolgatan 5
  • Centrum / Triangeln / Lugnet
  • , Malmö

Nu kan vi visa upp en riktig citypärla med stark adress intill Malmö gågata och Lugnet. Öppen och unik planlösning samt i ett skick som slår det mesta på marknaden gör ju detta boende mycket speciellt. En lägenhet med alla rätt... Först till kvarn!

Rumsbeskrivning

Välkomna till Centrum och Norra Skolgatan!

Nu ges ett ypperligt tillfälla att kunna förvärva ett riktigt drömboende i absolut toppskick!

Obs! Ett cityboende för mindre än 5.300 kr i månaden inklusive lån och avgift...

Öppen, ljus och luftig planlösning samt så ingår en helt sagolik innergårdsmiljö med det centrala Malmö direkt utanför porten. På kort promenadavstånd ligger Triangelns köpcentra, Triangelns station, Davidshall, Malmö Opera, Malmö konsthall, Malmö gågata m.m.

Hiss, balkong och allt i bostaden är nytt från 2018 samt äger föreningen sin mark, bättre än så här blir det inte!

Välkommen in!

Trivsam ljus hall som smälter ihop med vardagsrummet gör första intrycket optimalt och ett fantastiskt ljusinsläpp erbjudes från alla håll. Renoverade innerväggar i vitt till vacker trestavsparkett som löper vidare ut i alla rum, enhetligt och snyggt...

Direkt till vänster har vi det fina badrummet som garanterat inte kommer att göra någon besviken. Badrummet erbjuder dusch med infällbara glasdörrar, sänkt tak med infällda downlights, handdukstork, wc, komod med underskåp och stort spegelskåp ovan. Snyggt samt smakfullt matchande kakel till klinkers i vitt och grått, ett badrum för er med höga krav!

Efter badrummet på vänster sida finner vi det första sovrummet som är stort och generöst i yta. Rummet har dubbla fönsterpartier mot den fina innergården så ljusinsläppet blir optimalt samt lugnt och skönt när det väl är dags att sova...
Renoverade ljusa innerväggar till vacker parkett på golv och en stor inbyggd skjutdörrsgarderob finner vi här.

Vidare har vi sällskapsrummet som är stort, öppet och luftigt med gott om plats för allt man kan önskas vilja ha i sitt vardagsrum. Rummet erbjuder också en helt underbar balkong som vetter mot den fina innergården, här vill man garanterat tillbringa många av sina lediga stunder. Bort från trafik och brus men ändå mitt i centrum...
Vardagsrummet har snygg parkett på golv till ljusa och renoverade innerväggar, balkongen har träpallar på golv.

Nästa rum är det andra sovrummet som även det vetter mot den lugna innergården, rummet har vita renoverade innerväggar till ny trestavsparkett på golv. Ett litet nätt vilorum som har ett stort och pampigt ljusinsläpp.

Sist har vi köket på den högra sidan innan hallen och entrén ut. Ett riktigt drömkök pratar vi här med samtliga vitvaror och inredning från 2018. Luckor och inredning i vitt till vacker trestavsparkett på golv. Maskinparken består utav kyl, frys, diskmaskin, micro, ugn, spishäll och fläkt.
Ett kök att älska...

Finansiering klar ?
Med ett boendelån på 50% blir den totala månadskostnaden inklusive lån och avgift ca 5.275 kr netto.
Lägenheten står registrerad som en tvåa i föreningen men är idag ombyggd till en trea i samband med den stora renoveringen.

Sammanfattningsvis får man här ett boende utöver det normala, allt är totalrenoverat från 2018, gemförbart med nyproduktion. Unik och öppen planlösning, fantastisk och härlig innergårdsmiljö, lugnt men centralt, hiss och en sagolik balkong. Förening med god ekonomi som äger sin mark inger trygghet för medlemmarna. Med andra ord ett riktigt drömboende för de kräsnaste köparna som inte vill kompromissa på kvaliten vad gäller skick, planlösning och läge...

Varmt välkomna på visningen!

Centrum / triangeln / Lugnet

Välkomna till Centrum och Triangeln!

Att bo i centrum är populärt och intresset fortsätter att stiga.

I Malmö City har du storstadens puls, med allt vad du kan önska när det gäller shopping, restauranger, kaféer och nöjen, samtidigt finns det många trivsamma bostadsområden med små grönskande oaser.

I centrala Malmö finns även Triangelns tågstation. Idag är stationen en av Europas mest trafikerade tågstationer. Härifrån tar du dig till Kastrup och vidare till Köpenhamn på mindre än 30 min.

Vid Triangeln ligger även Triangelns köpcenter med ett stort utbud av butiker. Köpcentrat kännetecknas framför allt av ett höghus med hotell i anslutning.
I gamla staden finns även Gustav Adolfs Torg och Drottningtorget som är naturliga samlingsplatser.

Möllevångstorget ligger bara en liten bit bort från Triangeln och har ju också blivit ett populärt område, mycket p.g.a det stora utbud av restauranger och den traditionella torghandeln som ständigt fortlöper så som många sätter stort värde på.

Till det gamla Malmö hör naturligtvis också slottet Malmöhus som stod klart i mitten av 1500-talet. Mellan slottet och Stadsbiblioteket ligger Slottsparken och slottsträdgården med ett mysigt kafé som tillsammans med Kungsparken utgör en grön oas i Malmö city. Genom parken flyter dessutom kanalen.