Charmig 1:a på bästa läge intill Davidshall!

  • Kockumsgatan 8
  • Davidshall
  • , Malmö

Nu ges ett ypperligt tillfälle att kunna förvärva en liten pärla till bostad. Lugn återvändsgata med knappt märkbar trafik och på andra sidan ligger Davidshallstorg med alla restauranger, uteserveringar, m.m. Mer cityläge får man leta efter och bättre än så här kan man knappast bo... Först till kvarn!

Rumsbeskrivning

Välkomna till Davidshallstorg och Kockumsgatan!

Obs! Unikt och kvadratsmart boende för under 3,000 kr i månaden inklusive lån och avgift...

En liten drömlägenhet med bästa tänkbara adress intill Davidshallstorg med sitt stora utbud av restauranger, kaféer och butiker.

Charmigt, tilltalande och i en förening med god ekonomi som äger sin mark gör denna citybostad mycket svårslagen. Lägenheten har en öppen smart planlösning med fönster mot både innergården och gatan framför samt flertalet garderober för bästa förvaring. Möjlighet finns också att kunna ändra planlösningen till en liten tvårummare.

Från den lugna och pittoreska Kockumsgatan stiger vi in i ett pampigt trapphus som leder oss igenom till den mysiga innergården samt har man sin egen uppgång till bostaden med ett par trappsteg upp från foajén.

Välkomna in!
Först en ljus och smart planerad hall som bjuder på gott om plats för avhängning / förvaring i två rejäla garderober samt i en större klädkammare. Väggarna är vita som i resten av bostaden och på golvet ligger ett massivt ekgolv som följer med in i övriga rum vilket skapar en härlig enhetlighet samt ett skönt flöde.

På den högra sidan har vi vardagsrummet. Ett väl tilltaget rum som med gott mått rymmer både säng, soffhörna och ytterligare möblemang. De stora fönsterpartierna och takhöjden förstärker rymden i rummet och ger ett vackert ljusinsläpp. Väggarna har vit väv och på golvet ligger samma ekparkett som återfinns i resten av lägenheten.

Fräscht badrum som är helkaklat i sobra färger och gör bestyren till ett rent nöje! Utrustningen består av duschhörna, handdukstork, handfat, vägghängt skåp och wc-stol.

Sist har vi ett trivsamt kök med matplats för 2–4 personer. Det finns gott om plats att slå runt bland grytor och karotter samt bra med arbetsytor. Utrustningen består av kyl/frys, spis och spisfläkt. Stora fönster bjuder på skön närhet till föreningens lummiga och gröna innergård.

Fastigheten är ifrån början av 30-talet och mycket av den ursprungliga charmen är intakt så som breda golvlister, innerdörrar, takhöjd, lampstuckaturer med mera....

Finansiering klar?
Med ett boendelån på 50% blir den totala månadskostnaden inklusive lån och avgift ca 2,985 kr netto.
Obs! Tillägget för bredbandet ingår inte i uträkningen ovan utan tillkommer.

Detta är kort och gott det perfekta boendet på bästa cityläge i Malmös populäraste kvarter! Välplanerade kvadratmetrar fördelade där de gör sig som bäst, belägna i ett vackert hus med stabil förening som äger sin egen mark.
Stadens puls med alla restauranger och kaféer utanför sin port samt har man det sköna lugnet att kunna koppla av på den gemensamma och charmiga baksidans innergård.
Här får man det bästa utav två världar i ett och samma boende...

Först till kvarn.

Davidshall

Davidshall och Stadsteatern är ett av Malmös mest attraktiva områden med allt vad citylivet kan erbjuda med mysiga caféer, butiker och restauranger. Fersens väg är en klassisk paradgata i Malmö. Då f.d statsminsister Göran Persson fortfarande bodde i Malmö, var han bosatt i en våning på Fersens väg. Malmö Opera ligger på gångavstånd. Pildammsparken och Kungsparken likaså och vill du ta tåget över till Köpenhamn ligger Triangelns station med bara 5 minuters promenadavstånd. På Helmfeltsgatan ligger flera antikvariater att njuta av. Davidhall är ett kulturkvarter utöver det vanliga.