Charmig 1:a vid Davidshall, först till kvarn!

  • Kockumsgatan 8
  • Davidshall
  • , Malmö

På stark adress i omåttligt populära Davidshall har vi nu glädjen att presentera en riktig pärla med väldisponerade ytor. Genomgående planlösning, renoverat badrum, rejält kök, bra med förvaringsmöjligheter och ett stort rum med generöst med plats är några av fördelarna med denna mysiga bostad. Här bor man lugnt och tryggt i en stabil förening som äger sin mark. Mer cityläge, med Davidhallstorg runt knuten, får man leta efter! Först till kvarn!

Rumsbeskrivning

Charm på högsta nivå!
Från den lugna och pittoreska Kockumsgatan stiger vi in i ett pampigt trapphus som leder oss till denna mysiga och välplanerade pärla.

Hall: Ljus och smart planerad hall som bjuder på gott om plats för avhängning och förvaring i två rejäla garderober och en större klädkammare. Väggarna är vita, som i resten av bostaden och på golvet ligger ekparkett som följer med in i övriga rum vilket skapar en härlig enhetlighet och ett skönt flöde.

Kök: Trivsamt kök med en matplats för 2-4 personer. Det finns gott om plats att slå runt bland grytor och karotter och bra med arbetsytor. Utrustningen består av kyl/frys, spis och spisfläkt. De stora fönsterna bjuder på skön närhet till föreningens lummiga och gröna innergård.

Badrum: Fräscht och i sobra färger helkaklat badrum som gör bestyren tll ett rent nöje! Utrustningen består av duschhörna, handdukstork, handfat, vägghängt skåp och wc-stol.

Rum: Ett väl tilltaget rum som med gott mått rymmer både säng, soffhörna och ytterligare möblemang. De stora fönsterpartierna och takhöjden förstärker rymden i rummet och ger ett vackert ljusinflöde. Väggarna har vit väv och på golvet ligger samma vackra ekparkett som återfinns i resten av bostaden.

Detta är kort och gott det perfekta boendet på bästa cityläge i Malmös populäraste kvarter! Välplanerade kvadratmetrar fördelade där de gör sig som bäst, belägna i ett vackert hus med stabil förening som äger sin egna mark - den bästa av två världar!

Varmt välkomna på visning!

Davidshall

Davidshall och Stadsteatern är ett av Malmös mest attraktiva områden med allt vad citylivet kan erbjuda med mysiga caféer, butiker och restauranger. Fersens väg är en klassisk paradgata i Malmö. Då f.d statsminsister Göran Persson fortfarande bodde i Malmö, var han bosatt i en våning på Fersens väg. Malmö Opera ligger på gångavstånd. Pildammsparken och Kungsparken likaså och vill du ta tåget över till Köpenhamn ligger Triangelns station med bara 5 minuters promenadavstånd. På Helmfeltsgatan ligger flera antikvariater att njuta av. Davidhall är ett kulturkvarter utöver det vanliga.