Charmig 2:a i Limhamn med en oas till innergård!

  • Linnégatan 65 a
  • Limhamn
  • , Malmö

Ett tilltalande boende med en trivsam och smart planlösning i centrala Limhamn samt är allt i ett mycket gott skick! Perfekt belägen högt upp på våning 1 med balkongen mot den lummiga och fina innergårdsmiljön. En lägenhet man skall se och känna in på plats! Först till kvarn!

Rumsbeskrivning

Välkomna till centrala Limhamn och Linnégatan!

Nu kan vi erbjuda en välplanerad och charmig bostad som kommer att falla många i smak...

Obs! Föreningen äger sin mark så tryggt och skönt för de boende som slipper oroa sig för höjda tomträttsavgifter!

Lägenheten har bästa tänkbara läge med sin balkong mot den parkliknande innergårdsmiljön och här vill man säkerligen tillbringa många av sin lediga stunder.

Här får man det bästa utav två världar med centrum utanför sin port och direkt närhet till allt så som shopping, restauranger, kaféer, butiker samt nära till strand och bad.
Och på insidan har man det fridfulla lugnet att bara kunna koppla av på en liten oas till innergård, njutbart!

Lägenhetens planlösning är smart och känns mycket större än den angivna ytan.

Välkomna in!
Först en ljus och välkomnande hall som ger bra med plats för avhängning och förvaring i två garderober.
Väggarna är ljusmålade och på golv ligger parkett.

Första rum är det fina badrummet som är helkaklat i ljusa och snygga materialval. Badrummet erbjuder dusch med vikbara glasdörrar, handdukstork, wc, kommod med underskåp och överskåp med speglar samt belysning.
Ett vackert och helfräscht badrum som förhöjer trivseln...

Efter badrum öppnar lägenheten upp sig på ett enastående sätt med mycket ljus.

Rakt fram har vi köket som är bra tilltaget i yta och erbjuder en fin matplats med skönt ljusinsläpp. Inredning i vitt till mörk bänkskiva i granit med ljust väggkakel ovanför. På golv ligger ett mörkt klinker och väggarna är ljusmålade.
Maskinparken består utav kyl / frys, spis med ugn och spishäll samt fläkt ovanför.
Ett trivsamt och tilltalande kök...

Sen kommer vi till sällskapsrummet som är välplanerat och har fint ljusinsläpp från de stora fönsterpartierna. Ljusa innerväggar till parkett på golv och här finns även plats för ett matrumsmöblemang, ett trivsamt rum!

Sist har vi sovrummet som även det har parkett på golv till ljusa innerväggar. Från sovrummet har man utgången till den fina balkongen som bara måste uppskattas. En skön plats att kunna koppla av på med en prunkande och grön innergårdsmiljö framför, en liten oas i centrala Limhamn!

Kort och gott får man här en bra valuta för sina pengar, välplanerat, ljust och bra skick samt i en förening som äger sin mark och med en innergårdsmiljö som kommer att tilltala alla!

Först till kvarn...
Välkomna på visningen!

Limhamn / Gamla Limhamn

Limhamn är en tidigare ort, senare en stadsdel i Malmö, numera ingående i stadsdelen Limhamn-Bunkeflo i Malmö. Närheten till havet och den stora förekomsten av villor och
egnahem har gjort att Limhamn inte längre domineras av fiskare och industriarbetare som förr i tiden, utan har blivit synonymt med livskvalitet och det goda livet.
Trots att cementtillverkningen och kalkbrottsbrytningen som en
gång utgjorde grunden för Limhamns expansion numera är nedlagd, har stadsdelen fortsatt att utvecklats och blivit ett av Malmös rikaste och socialt mest välmående områden.
Många barnfamiljer söker till Limhamn då Limhamns rektorsområde har väldigt gott renommé.

Stadsdelen erbjuder följande skolor: åk: 0-3 Karl Johanskolan. 1-5: Geijersskolan, Djupadalsskolan, skolan på Ön, Limhamnskolan samt den privata Sveaskolan med naturinriktning. Från åk 6-9 finns Bergaskolan, Linnéskolan, Limhamnskolan samt Sveaskolan. Fritids och dagis finns det även gott om.