Charmig 2:a i mycket bra skick och på stark adress!

  • Bobergsängen 5D
  • Dammfri / Pildammarna
  • , Malmö

Nu ges ett ypperligt tillfälle att kunna förvärva en välplanerad och fräsch tvårummare. Stabil förening med låga avgifter och perfekt läge vid lugn återvändsgata intill Pildammsparken. Först till kvarn!

Rumsbeskrivning

Välkomna till Dammfri / Pildammarna och Bobergsängen!

Obs! Ett perfekt och charmigt boende för under 3.900 kr i månaden inklusive lån, avgift och internet...

Nu har vi fått äran att förmedla denna pärla till bostad, perfekt belägen intill Pildammarna med grön och lummig innergårdsmiljö. Stark adress och mycket stabil förening är ett kännetecken för denna så fina lägenhet.

Låg avgift, genomgående planlösning, vackert ljusinsläpp, skön söderbalkong och ett skick som måste uppskattas...

En lägenhet för de som prioriterar att bo bra!

Välkommen in!
Först en trivsam hall som öppnar upp lägenheten och ger access till alla rum. Bra avhängningsmöjligheter och fantastisk förvaring med fyra stora garderober. Hallen har ljusa väggar till vacker ekparkett i original.

Köket är smakfullt renoverat och erbjuder en fin matplats för 4-6 personer. Nytt vackert golv som matchar den gråa inredningen till ljust väggkakel och snygg bänkskiva. Ett kök som kommer att gillas utav många...

Stort härligt vardagsrum som ger god plats för allt man kan tänkas vilja ha i sitt sällskapsrum. Ljusa väggar till fiskbensmönstrad ekparkett i original ger detta rum en genuin och äkta känsla.
Rummet avslutas med en läcker balkong som vetter ut mot Bobergsängen, en mysig och mycket trivsam balkong!

Badrummet är snyggt och stilrent vad gäller färger samt material, helkaklat och erbjuder badkar, sänkt tak med infällda downlights, komod med underskåp och stor spegel ovan samt wc. Ett badrum att tycka om...

Sist har vi sovrummet som ger bra med plats för dubbelsäng m.m. Vacker ekparket i original till ljusa innerväggar gör detta till ett charmigt och trivsamt vilorum. Fönster mot innergården så lugnt och skönt när det väl är dags att hoppa i säng.

En lägenhet som kommer att falla många i smak, så som skick, planlösning, läge och inte minst den låga avgiften...

Finansiering klar ?
Med ett boendelån på 50% blir den totala månadskostnaden inklusive lån, avgift och bredband ca 3.835 kr netto.

Först till kvarn!

Dammfri

Dammfri är ett bostadsområde i Malmö.

Dammfri består av flerfamiljshus. Området ligger mellan John Ericssonsväg och Köpenhamnsvägen, väster om Mariedalsvägen.

Centralt i området ligger Dammfriskolan, med 750 elever från försskoleklass till årskurs 9. Längre västerut ligger Pjättängens förskola och vid Mariedalsvägen Pildammsstadens förskola.

Namnet Dammfri kommer möjligen av att handlaren Nils Söderberg i slutet av 1800-talet byggde en egendom åt sin sjukliga hustru ute på landet, långt från stadens dammiga gator.

Området började byggas på 1950-talet med 12 meter breda hus med 3–4 våningar. Det är typiskt för utvecklingen av öppna stadskvarter där tillgängligheten till gårdarna ökats. Till de viktigare delarna hör punkthusen vid Ängdalaplan, experimenthusen vid Hillerödsvägen samt byggnaderna och grönområdet kring Bobergsängen, med siktlinjen mot Pildammstornet.