Charmig 2:a på stark adress intill Pildammarna!

  • Bobergsängen 6B
  • Slottsstaden / Dammfri
  • , Malmö

Nu ges ett ypperligt tillfälle att kunna förvärva en välplanerad och fräsch tvårummare. Stabil förening med låga avgifter och perfekt läge med balkongutsikt över Solbackens villaområde. Belägen på en gavel med optimalt ljusinsläpp... Först till kvarn!

Rumsbeskrivning

Välkomna till Dammfri / Pildammarna och Bobergsängen!

Obs! Ett perfekt och charmigt boende för under 3.950 kr i månaden inklusive lån, avgift och internet...

Nu har vi fått äran att förmedla denna pärla till bostad, perfekt belägen på våning 2 intill Pildammarna med grön och lummig innergårdsmiljö. Stark adress och mycket stabil förening är ett kännetecken för denna så fina lägenhet.

Låg avgift, unik planlösning, vackert ljusinsläpp, ingen insyn, skön västerbalkong och i ett bra skick...

En lägenhet för er som prioriterar att bo bra!

Välkommen in!
Först en trivsam hall som öppnar upp lägenheten och ger access till alla rum. Bra avhängningsmöjligheter och perfekt förvaring i två rejäla garderober med skjutdörrssystem. Hallen har ljusa väggar till vackert originalgolv i ölandssten samt nersänkt innertak med belysning.

Köket är smakfullt renoverat och erbjuder en fin matplats för 4-6 personer. Inredning i vitt till svartmelerad bänkskiva och vackert väggkakel i svart mosaik. På golv har man parkett och maskinparken består utav kyl, frys, diskmaskin, micro, ugn, spishäll och fläkt ovanför.
Ett kök som kommer att gillas utav många...

Badrummet är snyggt och stilrent vad gäller färger samt materialval. Helkaklat och erbjuder dusch med infällbara dörrar i frostat glas, sänkt tak med infällda downlights, handfat och stor inkaklad spegel ovan samt wc. Ett badrum att tycka om...

Vidare har vi sovrummet som ger bra med plats för dubbelsäng m.m. Nyare på golv till färgade innerväggar, ett charmigt och trivsamt vilorum. Fönster mot innergården så lugnt och skönt när det väl är dags att hoppa i säng.

Stort härligt vardagsrum som ger god plats för allt man kan tänkas vilja ha i sitt sällskapsrum. Rummet har fönster åt tre håll så ljuset bokstavligen väller in i detta så fina sällskapsrum. Snyggt färgade väggar till vacker ekparkett i original, ett rum med äkta genuin känsla!

Avslutningsvis har man en läcker balkong på hörnan som vetter ut mot både Bobergsängen och Solbackens villaområde på andra sidan gatan. Balkongen är utbyggd så här finns gott om plats för möblemang med mera och på golv ligger träpallar. En mysig och trivsam balkong!

En lägenhet som kommer att falla många i smak, så som skick, planlösning, läge och inte minst den låga avgiften...

Finansiering klar ?
Med ett boendelån på 50% blir den totala månadskostnaden inklusive avgift, lån och bredband ca 3.925 kr netto.

Först till kvarn!

Solbacken / Dammfri

Välkommen till Solbacken / Dammfri

Solbacken är ett bostadsområde i Västra malmö
Området ligger mellan John Ericssons väg, Lorensborgsvägen, Stadiongatan och Bellevuevägen.
Solbacken är kanske Malmös mest centralt belägna villa- och radhusområde. Längs Bellevuevägen och de närliggande kvarteren finns flera större sekelskiftsvillor i jugendstil. Inne i området längs Marieholmsvägen och anslutande tvärgator finns ett antal välbevarade funkis och egnahemvillor. Längs John Ericssons väg finns även flerfamiljhus och kontorsfastigheter, de så kallade ABC-husen. Området hette förr Vångkarlevången. Här bodde vångkarlen, som hade till uppgift att ta hand om den boskap som tillhörde stadens invånare.

Den fina stranden på Ribersborg ("Ribban") ligger ca 3 km västerut. Både centrum, havet och Emporia köpcentra kan enkelt nås med en cykeltur eller långpromenad. Det finns även mycket goda bussförbindelser precis utanför knuten.