Charmig och kvadratsmart 1:a nära Nobeltorget!

  • Östra Farmvägen 36 D
  • Nobeltorget / Sorgenfri
  • , Malmö

Nu erbjuds ett ypperligt tillfälle att kunna förvärva en fräsch och välplanerad lya med låg totalkostnad samt perfekt belägen mot grön fin innergård. Nya möbler så som säng, soffa, matbord m.m kan ingå och här köper man in sig i en äldre stabil Hsb förening. Tryggt och skönt... Först till kvarn!

Rumsbeskrivning

Välkomna till Sorgenfri och Östra Farmvägen!

Obs! Ett boende för mindre än 2.300 kr i månaden inklusive lån och avgift!

Nu kan vi erbjuda den perfekta enrummaren, kvadratsmart lya som har allt man kan önska sig och lite till...

Smart hall som erbjuder flera inbyggda garderober och överskåp, bra storlek på badrum som har badkar, stort vardagsrum som ger plats för både säng, soff och tv yta samt matbordsmöblemang, till sist ett litet men mycket välplanerat kök med eget fönster mot den gröna innergården.

Allt detta i en mycket välskött och stabil Hsb förening som ståtar med god ekonomi.

Till lägenheten har man ett förråd samt gemensamma tvättstugor i källarplan. Gröna fina innergårdar som ger plats för både stora och de små, lekplats intill, möjlighet för grill och trevligt umgänge med sina grannar samt sina nära och kära.

I föreningen har man också parkeringsplatser för de boende med kösystem, samlingslokal med ett bibliotek, gym, bastu, snickeriverkstad, gästrum, barnvagnsrum och cykelrum

Området ligger nära Nobeltorget och har mycket god kommunikation samt på kort avstånd ligger Malmö centrum.

Ett smart, välskött och ekonomiskt boalternativ i jakten på att hitta rätt bostad...

Välkomna in!
Först en bra hall som ger ypperlig plats för avhängning och förvaring i flertalet garderober. Renoverade innerväggar och på golver ligger trestavsparkett.

Helkaklat badrum som erbjuder badkar, vask, väggskåp med spegel och wc. Storleksmässigt är detta ett rejält badrum i förhållande till lägenhetens yta och badkaret är inte väggfast utan går att ta bort om man fördrar dusch istället...

Rummet har samma trestavsparkett på golv till renoverade innerväggar även här. Ett smakfullt sällskapsrum som erbjuder fint ljusinsläpp och vacker utsikt. Här finns plats för både säng, soffa och matbord. Ett vackert rum!

Köket är typ kokvrå men här finns allt man vill ha, bra med förvaring, fina arbetsytor och ett fönster för bästa ljusinsläpp med fin utsikt mot innergården. Nymålade luckor och väggar samt har man ett vackert kakel till bänkskivan i ek. Maskinparken består utav treplattorsspis med ugn, kyl och frys. Ett litet men mycket trevligt kök!

Kort och gott får man här ett ypperligt tillfälle att kunna förvärva en mycket välplanerad enrummare som dessutom erbjuder låg total boendekostnad samt i ett grönt fint område med en stabil Hsb förening i ryggen.

Perfekt förstabostad, studentboende eller som övernattningslägenhet...

Finansiering klar ?
Med ett boendelån på 50% blir den totala månadskostnaden inklusive lån och avgift ca 2.285 kr netto...
Uträkningen ovan är baserad på en ränta om 1.5%

Först till kvarn...

Varmt välkomna på visningen!

Nobeltorget / Sorgenfri

Välkomna till Nobeltorget och Sorgenfri!

Nobeltorget / Sorgenfri är ett område som blivit mer och mer intressant för flertalet köpare, mycket p.g.a. det fortfarande fördelaktiga prisläge som råder i flertalet föreningar här.

Många av områdets Bostadsrättsföreningar har dessutom en förträffligt god ekonomi och sina fastigheter i mycket bra skick.

Nobeltorget har flera livsmedelsbutiker, kaféer, resturanger, småbutiker, tobaksaffärer m.m.

Tittar man på Malmös karta ser man också ganska snabbt att avståndet härifrån till centrum är kort och med cykel rör det sig om några minuter. Busskommunikationen på området anses som mycket god och via Nobeltorget tar man sig snabbt till vilket område man än väljer i vår lilla täta stad.

Smidigheten att snabbt kunna ta sig ut från Malmö via den inre ringvägen gör ju också detta område till ett självklart alternativ för många spekulanter som letar efter ett prisvärt och bra boende.

Den nya tågstationen kommer också att bli helt färdig inom kort, detta kommer ju att höja upp intresset för området ytterligare...

Ett centralt och bra läge mitt i Malmö!