Charmig, unik och gedigen villa i Limhamn till salu!

  • Vikingagatan 9
  • Limhamn
  • , Limhamn

Nu ges en fantastisk möjlighet att kunna förvärva ett av de så populära husen på Vikingagatan i Limhamn. Äldre bevarad charm från 1912 som genomgått stora och kostsamma renoveringar. Med bästa tänkbara läge och med en sagolik trädgård kommer detta hus garanterat att förverkliga den nya familjens bostadsdröm... Först till kvarn!

Rumsbeskrivning

Välkomna till Limhamn och Vikingagatan!

På en mycket omtyckt adress i Limhamn och med en extremt liten omsättning finner vi detta så välmående hus från 1912.

En vacker och gedigen villa som ståtar med en sagolik trädgård på baksidan, ett hus som garanterat kommer att dra till sig mångas blickar och det finns säkerligen många som under årens lopp sett detta unika hus som sitt absoluta drömhem...

Huset har genomgått stora och påkostade renoveringar, så tacksamt för den nya och tilltänkta köparen här.

Mycket av den ursprungliga charmen från 1912 finns bevarad i samband med renoveringarna i detta så fina hus, något som säkerligen kommer att uppskattas enormt utav flertalet spekulanter.

Huset har 5 fina sovrum fördelat på de två översta våningarna samt två rejäla badrum, flertalet garderober och en fantastisk balkong med lummigt skön utsikt över Limhamns takåsar, njutbart och svårslaget...
På plan 1 har man ett platsbyggt och påkostat kök från Ballingslöv, två stora pampiga sällskapsrum, en fin gästtoalett samt två stora entréer med säkerhetsgaller innanför ytterdörrarna.
Källaren är inredd och här finns en gigantisk gillestuga med öppen spis, ett fint kontor, stort förråd och en tvättstuga.

Total boyta efter uppmätning är 169 kvm samt är den inredda källaren på ca 100 kvm så bruksyta på närmare 270 kvm.

Ett hus för den kräsne som bara nöjer sig med det bästa vad gäller läge, skick, charm och byggår...

Endast ett fåtal hus på Vikingagatan har bytt ägare under de senaste 10 åren, ett tecken på att folk stannar kvar och trivs i denna så pittoreska och barnvänliga miljö som Vikingagatan erbjuder.

Sammanfattningsvis får man här ett riktigt drömhus, fantastisk trädgård, stark adress och ett gediget hus i utsökt skick!
Ett bättre boende bör blir svårt att hitta...

Ring oss gärna för mer information ang fastigheten.

Varmt välkomna på visningen!

Limhamn / Gamla Limhamn

Limhamn är en tidigare ort, senare en stadsdel i Malmö, numera ingående i stadsdelen Limhamn-Bunkeflo i Malmö. Närheten till havet och den stora förekomsten av villor och
egnahem har gjort att Limhamn inte längre domineras av fiskare och industriarbetare som förr i tiden, utan har blivit synonymt med livskvalitet och det goda livet.
Trots att cementtillverkningen och kalkbrottsbrytningen som en
gång utgjorde grunden för Limhamns expansion numera är nedlagd, har stadsdelen fortsatt att utvecklats och blivit ett av Malmös rikaste och socialt mest välmående områden.
Många barnfamiljer söker till Limhamn då Limhamns rektorsområde har väldigt gott renommé.

Stadsdelen erbjuder följande skolor: åk: 0-3 Karl Johanskolan. 1-5: Geijersskolan, Djupadalsskolan, skolan på Ön, Limhamnskolan samt den privata Sveaskolan med naturinriktning. Från åk 6-9 finns Bergaskolan, Linnéskolan, Limhamnskolan samt Sveaskolan. Fritids och dagis finns det även gott om.