En citydröm intill Gustav Adolfs torg och Djäknegatan!

  • Stora Nygatan 27 C
  • Centrum / Gamla stan
  • , Malmö

Centralare är svårt att hitta, 107 kvm med hiss och balkong är ju också starka argument för detta boende. Öppen läcker planlösning med möjlighet för ytterligare två sovrum om så önskas och pricken över i:et är den fungerande öppna spisen. Koppla av och njut... Först till kvarn!

Rumsbeskrivning

Välkomna till Malmö centrum och Gustav Adolfs torg!

Obs! En central och påkostad våning för mindre än 7.500 kr i mån inklusive avgift, lån, el och internet...

Nu kan vi erbjuda en riktig citypärla med mängder av attribut som gör detta boende så attraktivt och lockande.

Här finns allt man kan begära och lite till, vacker och lugn innergårdsmiljö, city och Gustav Adolfs torg utanför porten, hiss, västerbalkong, fungerande öppen spis och en unik planlösning som ger en uppsjö av mersmak.

Lägenheten visas upp i ett ypperligt skick och här är det bara att sätta möblerna på plats, flytta in samt avnjuta dettta så vackra och centrala drömboende...

Förening med stabil ekonomi och som äger sin mark är ju ytterligare pluspoäng för denna så fina våning!

Välkommen in:
Först en öppen luftig hall / tambur som ger bra med plats för avhängning och härifrån har man direkt tillgång till det fina badrummet. Hallen har ljusa väggar till vackert trägolv som sen löper vidare ut i hela våningen, enhetligt och snyggt!

Badrummet är helkaklat i sobra färgval och här är det lätt att trivas. Badrummet erbjuder dusch med infällbara duschväggar i glas, golvvärme, wc, komod med underskåp och vacker spegel ovan. Totalrenoverades -2017, ett badrum att älska!

Efter hall öppnar hela våningen upp sig på ett mycket tilltalande sätt i en öppen yta som ger access till bostadens alla rum, så som stor walk in closet, kök, sovrum med balkong och vardagsrum med ett gigantiskt matrum som avslutning.

Walk in closet vill ju alla ha och här har man dessutom en rejäl sådan. Praktisk och mycket användbar...

Nästa rum är köket som totalrenoverades -2016. Ett fantastiskt kök med gott om plats vad gäller inredning, skåp och förvaring samt generösa arbetsytor. Både inredning, vitvaror och väggkakel i vitt till snygg bänkskiva i massivt trä.
Maskinparken består utav integrerad kyl, frys, diskmaskin samt inbyggd ugn, micro och induktionshäll med fläkt.
Ett kök man bara måste tycka om...

Vägg i vägg med köket har man sovrummet som är stort och tilltalande. Härifrån har man också utgång till balkongen som verkligen bjuder på stadens puls. En balkong som aldrig kan bli långtråkig eller monotom och bortåt kvällen har man ju solen som hälsar på! Vill man istället ha en lugn stund, koppla av med en kopp kaffe tar man sig ner till den fina innergården som garanterar lugnet från stadens brus alla dagar i veckan.

Sen kommer vi till det stora vardagsrummet som är så smakfullt, stilrent och vackert! Snyggt parkettgolv till ljusa innerväggar och pricken över i:et är den fungerande öppna spisen. Fantastiskt ljusinsläpp från de stora fönsterpartierna gör ju detta till ett riktigt trivselrum och här mår man garanterat som en kung i sitt slott.

Efter vardagsrum har man ett enormt matrum / sällskapsrum som bara känns toppen. Ljuset bokstavligen väller in i detta så fina rum tack vare de dubbla fönsterpartierna. Här ligger samma fina parkett på golv till ljusa innerväggar och detta rum kan med enkelhet bli två stora sovrum om så önskas för den lite större familjen. Pris på detta från anbud av snickare ligger på runt 25.000 kr och då ingår både arbete och material. Alternativ planlösning på detta finns under den ordinarie.

Kort och gott:
Ett tillfälle för den kräsne som vill bo mitt i city och ha närhet till allt men ändå ha lugnet att kunna koppla av på den så välskötta och gemensamma gården innanför. Det här är en liten oas mitt i centrala Malmö. Innergården ger även plats för matlagning med eget utekök samt möjlighet för socialt umgänge med sina grannar och nära vänner.
Andra pluspoäng för denna så fina våning är ju hiss, balkong, öppen spis, planlösningen och det fina skick den besitter...

Finasiering klar ?
Med ett boendelån på 50% blir den totala månadskostnaden inklusive lån och avgift ca 7.450 kr netto.
Obs! i uträkningen ovan ingår även internet och el...

Först till kvarn!

Välkomna på visningen!

Centrum / Gamla stan

Välkomna till Centrum och Gamla stan!

Gamla staden eller innerstaden i Malmö är den del som ligger innanför broarna i det mest centrala av Malmö. Här är det alltid nära till allt såsom restauranger, butiker och krogar men även skolor från förskolor upp till gymnasiet.

Carolikvarteren kring Caroli kyrka, är en del av Gamla staden i Malmö. Området avgränsas av Mäster Nilsgatan, Rundelsgatan, Stora Kvarngatan, Norregatan och Östergatan i Malmö. I de gamla kvarteren, innan Caroli Citys tillkomst, fanns bebyggelse redan på medeltiden.  Många utav husen finns kvar som en påminnelse om Malmös historia och kulturarv. 

Närheten till Malmö centralstation, Gustav Adolfs torg, Stortorget, Lilla torg, Moderna museet och Malmö högskola gör detta område till ett självklart alternativ för många köpare i jakten på att hitta ett bra boende.