En liten pärla intill Nobeltorget och Sorgenfri!

  • Amiralsgatan 92 A
  • Nobeltorget / Östra Sorgenfri
  • , Malmö

Nu ges ett ypperligt tillfälle att kunna förvärva en riktig drömbostad med perfekt läge. Stor inglasad balkong, vackert vardagsrum, bra tilltaget vilorum, nyare smakfullt kök och ett stilrent badrum med dusch... Förening som har mycket låga avgifter samt en grön lummig innergård som är inhägnad! Först till kvarn...

Rumsbeskrivning

Välkomna till Sorgenfri och Amiralsgatan 92!

Obs! Nu kan vi erbjuda ett smakfullt boende med mycket låg totalkostnad, en lägenhet som kommer att tilltala många!
I den låga månadsavgiften på 2.452 kr ingår även internet samt har föreningen gemensam el som ger en lägre elkostnad...

Fördelar i mängder så som det förträffliga läget med busshållplats intill och en bra livsmedelsaffär nedanför.

Bostaden har en öppen och ljus planlösning varvid man verkligen har utnyttjat samtliga kvadratmetrar på bästa sätt så lägenhetens yta känns klart större än den angivna boytan.
En smart, genomtänkt och tilltalande planlösning!

Lägenheten visas upp i ett fantastiskt skick, här är det bara att kunna sätta sina möbler på plats och flytta rakt in...

Föreningen ståtar med en stor och välskött innergård som brukas väl utav de boende samt erbjuds man här en mycket låg månadsavgift som så många har som en av de viktigaste prioriteringarna vid sitt bostadsköp!
En lägenhet man skall ta sig en titt på innan det är försent...

Välkommen in!
Först en öppen ljus hall som erbjuder fina avhängningsmöjligheter och bra förvaring i flera garderober. Hallen har en exklusiv påkostad säkerhetsdörr och vacker ljus parkett på golv som sedan löper vidare ut i hela lägenheten till ljusa innerväggar.
Enhetligt och snyggt!

Hallen blir lägenhetens nav med access till samtliga rum och ståtar med ett fantastiskt ljusinsläpp, njutbart!

På den vänstra sidan finner vi det vackra sällskapsrummet som är bra i yta och avslutas i en fin balkong som är inglasad med eftermiddag samt kvällssol, så som man vill ha det!
Rummet har samma fina parkett som i hall till ljusa innerväggar och ger bra med plats för ett extra matrumsmöblemang om så önskas...

Väggen mellan rum och kök är uppöppnad på ett vackert sätt som bidrar till en mer tilltalande och ljusare planlösning.
Köket är som en liten dröm med bra matplats och en smakfull inredning som skall upplevas på plats.
Snygg parkett på golv till ljusa innerväggar och köksinredningen i vitt.
Maskinparken består utav kyl, frys, diskmaskin, micro, ugn, spishäll och fläkt ovanför.
Ett kök att älska!

Sovrummet ligger längst bort intill badrummet och även det är bra tilltaget i yta. Vacker parkett på golv till ljusa innerväggar och ett fint ljusinsläpp får man här.
Ett trivsamt och skönt vilorum!

Sist har vi badrummet som är helkaklat och erbjuder dusch med vikbara glasdörrar. Här finns även badrumsskåp, kommod med underskåp, spegel och wc.
Ett fint badrum!

Kort och gott får man här mycket för sina pengar och ett boende som kommer att passa in på mångas önskemål...
Stor grön innergårdsmiljö, inhägnat och tryggt, stor inglasad söderbalkong, öppen ljus planlösning, perfekt skick och en låg avgift. Allt detta och dessutom en bra livsmedelsaffär samt busshållplats runt hörnet!

Ett tillfälle...

Vi ses på visningen!

Nobeltorget / Östra Sorgenfri

Välkomna till Nobeltorget och Sorgenfri!

Nobeltorget / Sorgenfri är ett område som blivit mer och mer intressant för flertalet köpare, mycket p.g.a. det fortfarande fördelaktiga prisläge som råder i flertalet föreningar här.

Många av områdets Bostadsrättsföreningar har dessutom en förträffligt god ekonomi och sina fastigheter i mycket bra skick.

Nobeltorget har flera livsmedelsbutiker, kaféer, resturanger, småbutiker, tobaksaffärer m.m.

Tittar man på Malmös karta ser man också ganska snabbt att avståndet härifrån till centrum är kort och med cykel rör det sig om några minuter. Busskommunikationen på området anses som mycket god och via Nobeltorget tar man sig snabbt till vilket område man än väljer i vår lilla täta stad.

Smidigheten att snabbt kunna ta sig ut från Malmö via den inre ringvägen gör ju också detta område till ett självklart alternativ för många spekulanter som letar efter ett prisvärt och bra boende.

Den nya tågstationen höjer ju intresset för området ytterligare...

Ett centralt och bra läge mitt i Malmö!