En liten pärla med en stor inglasad balkong!

  • Amiralsgatan 89 B
  • Nobeltorget / Sorgenfri
  • , Malmö

Nu ges ett ypperligt tillfälle att kunna förvärva en fantastisk liten bostad. Kvadratsmart och välplanerad i ett perfekt skick med ett bra läge vid Nobeltorget / Sorgenfri. Sagolik balkong mot en prunkande grön oas till innergård ger detta boende mersmak. Äldre stabil förening och låg avgift är ju ytterligare plus... Först till kvarn!

Rumsbeskrivning

Välkomna till Nobeltorget och Sorgenfri!

Obs! Bo fint för mindre än 2.150 kr i månaden inklusive lån och avgift!

Nu kan vi visa upp ett kvadrat smart litet drömboende intill Nobeltorget. Bostadens adress är Amiralsgatan men hela lägenheten är belägen in mot den lugna och välskötta innergården så bästa tänkbara placering i fastigheten, bort från trafik sus och brus...

En perfekt planlösning där varje kvadratmeter är så tilltänkt och smart som den bara kan bli. Den stora inglasade balkongen blir som ett extra rum och ger en optimal känsla utav ytan. Liten boyta, låg avgift men ändå ett stort boende...

Lägenheten har nyligen genomgått en omfattande renovering så här är det bara att kunna flytta in och sätt sina möbler på plats, bättre kan det ju knappast bli!

Här bor man dessutom i en äldre stabil förening med välskötta fastigheter och en helt underbar innergårdsmiljö, samt ges här även möjlighet till garage och p-plats via föreningen. Bästa kommunikation med busshållsplats utanför porten och färden intill centrum på ca 10 min samt så ligger den nya tågstationen bara ett stenkast ifrån...

Ett litet drömboende för dig som går i tankar på att flytta hemifrån för första gång, för dig som skall studera och måste prioritera låg månadsavgift och för dig som behöver en fin övernattningslägenhet eller alternativt ett kontor i centrum!

En lägenhet som kommer att passa in och falla många i smak...

Välkomna in!

Ljus trivsam hall med bra förvarings och avhängningsmöjlighet i en stor inbyggd garderob på den vänstra sidan. Ljusa väggar till ett snyggt laminatgolv.

Rakt fram har man badrummet som är renoverat och helkaklat i sobra färgval, här finns allt man behöver och en smart konstruktion vad gäller den flyttbara duschväggen. Klinkers på golv, handdukstork, vask, spegel ovan och wc.
Ett fint och tilltänkt badrum!

Rummet har fin parkett på golv till ljusa renoverade innerväggar, plats för både matbord, soff och tv hörna med mera.
Efter rummet har man sen en helt underbar balkong som vetter mot den fina innergården, detta blir som en förlängning utav rummet eftersom balkongen är inglasad och rejäl. Balkongen ligger i bästa söderläge!

Med en kort sammanfattning får man här en mycket tilltalande och optimal planlösning, lugnt läge mot sagolik innergård, bästa tänkbara kommunikation, låg avgift med pengar över till annat och inte minst en bostad i ett mycket gott skick...

Finansiering klar ?
Med ett boendelån på 50% blir den totala månadskostnaden inklusive lån och avgift ca 2.125 kr netto

Först till kvarn.

Vi ses på visningen!

Nobeltorget / Östra Sorgenfri

Välkomna till Nobeltorget och Sorgenfri!

Nobeltorget / Sorgenfri är ett område som blivit mer och mer intressant för flertalet köpare, mycket p.g.a. det fortfarande fördelaktiga prisläge som råder i flertalet föreningar här.

Många av områdets Bostadsrättsföreningar har dessutom en förträffligt god ekonomi och sina fastigheter i mycket bra skick.

Nobeltorget har flera livsmedelsbutiker, kaféer, resturanger, småbutiker, tobaksaffärer m.m.

Tittar man på Malmös karta ser man också ganska snabbt att avståndet härifrån till centrum är kort och med cykel rör det sig om några minuter. Busskommunikationen på området anses som mycket god och via Nobeltorget tar man sig snabbt till vilket område man än väljer i vår lilla täta stad.

Smidigheten att snabbt kunna ta sig ut från Malmö via den inre ringvägen gör ju också detta område till ett självklart alternativ för många spekulanter som letar efter ett prisvärt och bra boende.

Den nya tågstationen höjer ju intresset för området ytterligare...

Ett centralt och bra läge mitt i Malmö!