En pärla högst upp intill Rönneholmsparken!

  • Beridaregatan 20 A
  • Slottsstaden / Rönneholm
  • , Malmö

Nu kan vi erbjuda en kvadratsmart liten dröm där allt är nytt och renoverat med fina materialval. Bästa tänkbara läge intill den fina Rönneholmsparken och i en vacker funkisfastighet. Stabil förening som äger sin mark och ståtar med en gigantisk takterass en trappa upp, bättre blir det inte... Först till kvarn!

Rumsbeskrivning

Välkomna till Rönneholm och Beridaregatan!

Nu kan vi med stolthet visa upp en av de bästa enrummarna i detta område, kanske den allra bästa...

Här har man totalrenoverat allt ifrån golv till tak, nytt badrum, nytt kök, renoverade innerväggar, tak, lister, karmar m.m.

Bostaden är belägen högst upp i fastigheten med en helt underbar balkong i söderläge och en trappa upp finner man föreningens gemensamma takterass som bara måste upplevas på plats.

Lägenheten ståtar med ett fantastiskt ljusinsläpp och planlösningen måste ju uppskattas enormt, 24 kvm men ändå finns det plats till allt man kan önska och detta boende måste ju falla många i smak...

Föreningen har dessutom en gemensam och trivsam innergård som ger plats för umgänge och grill samt har man den fina Rönneholmsparken på andra sidan gatan, lätt att parkera i området är ju också något som ger mersmak.

Allt detta i en stabil förening som äger sin mark och ståtar med vackra fastigheter på ett av Malmös bästa lägen...

Välkomna in!
Liten smart hall som har ett snyggt svart golv till ljusa innerväggar och en skjutdörrsgarderob direkt till vänster. På den högra sidan ligger badrummet som är helkaklat och totalrenoverat i ljusa materialval. Här finns dusch, handdukstork, wc, liten vask och downlightsbelysning i tak. Ett helfräscht badrum!

Vidare kommer vi in i rummet som är stort, ljust och inbjudande med sitt vackra kök vid burspråket och balkongen på andra sidan. Rummet har ljusa innerväggar och på golv ligger vacker trestavsparkett.

Perfekt plats för säng har man på den högra sidan och för soffmöblemang på den vänstra. Ett vackert rum med optimalt ljusinsläpp från de stora fönsterpartierna framför.

Balkongen ligger i söder så solen tittar in många timmar per dygn, innan balkong har man en perfekt yta för sitt matrumsmöblemang och mitt emot har man det fina köket.

Köket består utav inredning i ljusgrått till vacker bänkskiva och stilrent väggkakel i vitt.
Maskinparken består utav integrerad kyl och frys, ugn, spishäll och fläkt ovan. Ett kök man kommer att älska!

Kort och gott får man här ett boende med mängder utav fördelar så som adressen, en av Malmös bästa!
Rönneholmsparken intill, högst upp utan grannar ovanför, ett slående ljusinsläpp, totalrenoverat och helfräscht, kvadratsmart planlösning som verkligen är tilltalande, balkong och stor takterass en trappa upp, fin grön innergårdsmiljö, lätt att parkera, stabil förening med välskötta och vackra fastigheter med mera, med mera...

Först till kvarn.

Varmt välkomna till visningen!

Slottsstaden

Slottsstaden tillhör Malmös mest attraktiva områden. Här har ni allt inom räckhåll. Två av Malmös finaste parker, Slottsparken och Kungsparken samt den fina Rönneholmsparken som är populära bland malmöiterna att promenera eller motionera i. Man har även närhet till Ribergsborg och dess strand som ligger inom promenadavstånd. I området finns all tänkbar service som restauranger, caféer, shopping, sjukvård och två av Malmös mest välrenomerade skolor med årskurs 0-5. Dessa är Ribergsborgsskolan och Fridhemsskolan. För högre årskullar finns Slottsstadens skola. Ett bra alternativ i jakten på att hitta rätt område när man skall köpa ny bostad, tryggt, lugnt, kommunikationsvänligt och mycket populärt. Helt investeringsmässigt också ett bra alternativ.