En pärla i centrala Limhamn!

  • Östra Bernadottesgatan 36 B
  • Limhamn
  • , Malmö

Nu ges ett ypperligt tillfälle att kunna förvärva ett perfekt boende. Högst upp i fastigheten med söderbalkong och ett skönt ljusinsläpp i alla rum. Genomgående fin planlösning samt i ett bländande skick, en inflyttningsklar liten dröm... Först till kvarn!

Rumsbeskrivning

Välkomna till det centrala Limhamn och Östra Bernadottesgatan!

Obs! Ett litet drömboende för under 3.700 kr i månaden inklusive lån och avgift!

En lägenhet för den kräsne som bara vill kunna flytta in och inte behöva lägga tid på renovering, samt för den som vill kunna bo med en så låg total månadskostnad som möjligt men ändå centralt och fint...

Lägenheten har nyligen genomgått en omfattande renovering varvid man investerat i helt nytt kök, golv, väggar och mera.
Perfekt planlösning med fönster åt två håll och ett slående ljusinsläpp ger ju lägenheten ytterligare plus samt har man en grön fin innergård och runt hörnet ligger Limhamn centrum med all tänkbar shopping, banker, restauranger med mera!

Och på kort avstånd når man också strand, bad och Malmö centrum, ett boende som kommer att falla många i smak!

Allt detta i en stabil förening som äger sin mark, tryggt för medlemmarna som slipper oroa sig för höjda tomträttsavgifter.

Välkomna in!
Ett fint och välskött trapphus samt säkerhetsdörr till bostaden är det första som möter oss.

Välkomnande hall med nytt mörkt golv (Kährs trägolv) till renoverade innerväggar och härifrån når man lägenhetens alla rum.

Första rum på den vänstra sidan är sällskapsrummet som även det har renoverade innerväggar och samma snygga golv som i hall, enhetligt och stilrent...
Rummet avslutas i en skön söderbalkong som bjuder på ett härligt ljusinsläpp samt är man högst upp utan någon granne ovanför så den perfekta platsen att kunna koppla av på med en kopp kaffe eller varför inte måltiden.

Nästa rum är köket som ligger på den andra sidan lägenheten, inte vilket kök som helst utan ett riktigt charmigt och mysigt kök med en fin matplats intill. Köket är installerat 2019 samt alla vitvaror så bättre än så här blir det inte...
Ljust, snyggt och välplanerat vad gäller förvaring, arbetsytor med mera, ett kök att älska!

Maskinparken består utav kyl / frys, diskmaskin, ugn, spishäll och fläkt ovanför.

Nästa rum är sovrummet som är litet och mysigt, här har man ingen direkt insyn samt ett vackert ljusinsläpp som höjer trivselfaktorn ytterligare. Rummet har samma fina golv som i resterande av lägenheten och nedanför fönstret ligger den fina innergården så lugnt och skönt när det väl är dags att hoppa i säng. Ett trivsamt och fint vilorum!

Sen har vi badrummet som är helkaklat i varma färgval och här erbjuds man dusch med vikbara duschdörrar samt infälld downlightsbelysning i tak. Ett tilltalande badrum som inte är helt nytt men mycket välskött och fräscht...

Sist har vi även inbyggda garderober i hall innan entrén ut, en perfekt hall med säkerhetsdörr som avslutning.

Kort och gott får man här en helt underbar lägenhet med ett perfekt läge och i ett enastående skick, högst upp är ju också något som många föredrar. Genomgående planlösning, balkong i solsäkert läge, optimalt med ljusinsläpp, låg månadskostnad, grön fin innergård nedanför samt både strand, bad, shopping och centrum på kort avstånd...

Finansiering klar ?
Med ett boendelån på 50% blir den totala månadskostnaden inklusive lån och avgift ca 3.685 kr netto!

Först till kvarn...

Vi ses på visningen!

Limhamn / Gamla Limhamn

Limhamn är en tidigare ort, senare en stadsdel i Malmö, numera ingående i stadsdelen Limhamn-Bunkeflo i Malmö. Närheten till havet och den stora förekomsten av villor och
egnahem har gjort att Limhamn inte längre domineras av fiskare och industriarbetare som förr i tiden, utan har blivit synonymt med livskvalitet och det goda livet.
Trots att cementtillverkningen och kalkbrottsbrytningen som en
gång utgjorde grunden för Limhamns expansion numera är nedlagd, har stadsdelen fortsatt att utvecklats och blivit ett av Malmös rikaste och socialt mest välmående områden.
Många barnfamiljer söker till Limhamn då Limhamns rektorsområde har väldigt gott renommé.

Stadsdelen erbjuder följande skolor: åk: 0-3 Karl Johanskolan. 1-5: Geijersskolan, Djupadalsskolan, skolan på Ön, Limhamnskolan samt den privata Sveaskolan med naturinriktning. Från åk 6-9 finns Bergaskolan, Linnéskolan, Limhamnskolan samt Sveaskolan. Fritids och dagis finns det även gott om.