En pärla i Slottstaden som har allt…

  • Tärningholmsgatan 5B
  • Slottsstaden
  • , Malmö

Nu kan vi erbjuda en av de bättre 3:orna i området, kanske den allra finaste! Bostaden har en öppen och tilltalande planlösning, perfekt skick, bästa tänkbara läge, hiss, söderbalkong, välskött ljuvlig innergårdsmiljö, låg avgift och en stabil förening som äger sin mark... Först till kvarn!

Rumsbeskrivning

Välkomna till Slottsstaden och Tärningholmsgatan!

Nu ges ett ypperligt tillfälle att kunna förvärva en äkta bostadsdröm, en lägenhet som har allt man kan önska sig...
Läget är också på topp i detta så omtyckta område med alla restauranger, kaféer och butiker runt hörnet samt har man havet på kort avstånd.

En lägenhet med planlösning, skick och läge som slår det mesta, här är det bara att flytta rakt in och börja möblera!

Hiss från markplan, låg avgift och söderbalkong mot innergården är ju ytterligare argument för denna fina bostad...

Stabil förening som äger sin mark med en helt underbar innergårdsmiljö.
En njutbar liten oas mitt i centrum.

Områdets kommunikation är också perfekt med närhet till centrum samt alla fina promenadstråk och parker intill.

Bättre än det här blir svårslaget...

Välkomna in!
Först en trivsam hall med bra avhängningsmöjligheter och förvaring. Det finns två garderober längre in och hallen ger access till bostadens alla rum. Ljusa innerväggar till vacker parkett på golv, en fin och välkomnande hall.

Första rum är köket som ligger rakt fram och här pratar vi " ett riktigt fint kök " smart planerat med en perfekt matplats framför det stora fönsterpartiet som även har ett sidofönster i burspråket för bästa ljusinsläpp, njutbart!
Köksinredningen går i vitt till Carrara-marmor och detaljer i mässing. Väggarna är vita och på golvet vilar gedigen parkett.
Maskinparken består utav Kyl/frys, diskmaskin, mikro, ugn, spishäll och kolfilterfläkt.
Ett kök att älska!

Vägg i vägg med kök på den vänstra sidan finner vi det första sovrummet som har ett fint ljusinsläpp och plats för säng, arbetshörna m.m. Här finns även två garderober och väggarna är ljusa till vacker parkett på golv.
Ett trivsamt och fint sovrum.

Nästa sovrum är lite större och ligger längst ner i lägenheten innan det fina badrummet. Här finns mer plats och även en stor skjutdörrsgarderob som sväljer mängder i förvaring. Rummet har ljusa innerväggar till gedigen parkett på golv och ståtar med fint ljusinsläpp.
Ett stort och skönt vilorum!

Vidare har vi badrummet som är helkaklat i snygga materialval och erbjuder tvättmaskin och dusch med vikbara glasdörrar. Här finns även handdukstork, kommod med underskåp, belyst spegel ovanför och wc. Färgsättning i svart och vitt!
Ett tilltalande och fint badrum som förvandlar bestyren till ett rent nöje...

Sist har vi det fina sällskapsrummet som har en öppen och mycket tilltalande planlösning, rummet avslutas sen i en helt underbar söderbalkong mot den fina innergården. Rummet ger gott om plats för det stora matrumsmöblemanget, perfekt när gästerna är på besök. Ljusa innerväggar till vacker parkett på golv och ett sagolikt ljusinsläpp från de stora fönsterpartierna.
Ett rum i harmoni med en läcker karaktär!

Balkongen blir som grädden på moset, här kan man njuta av kvällssolen, äta något gott till ett glas vin eller bara kunna koppla av till den lugna och fina innergården framför. Fantastiskt är, att lugnet här ger en enorm kontrast till stadens puls och fart bara ett kvarter ut mot Regementsgatan. Här får man definitivt det bästa utav två världar...

I Slottsstaden finns verkligen det mesta för den som gillar ett aktivt liv men också goda möjligheter att njuta av en lugn fikastund. Det säger en hel del om vardagslivet i Slottsstaden där det ligger fint placerat mellan havets lugn och citys puls. Det här området lockar många olika grupper som pensionärer, småbarnsfamiljer och yngre med sin sköna mix.

En lägenhet med alla rätt som man skall se på plats och känna in. Här finns hiss, söderbalkong mot innergård, öppen helrätt planlösning, perfekt skick, låg avgift, möjlighet till garage via föreningen, fantastisk innergård och områdesmiljö. Nära till centrum, hav, parker, restauranger, shopping m.m, samt får man här både lugnet och stadens puls...

Först till kvarn!

Vi ses på visningen!

Slottsstaden

Slottsstaden tillhör Malmös mest attraktiva områden. Här har ni allt inom räckhåll. Två av Malmös finaste parker, Slottsparken och Kungsparken samt den fina Rönneholmsparken som är populära bland malmöiterna att promenera eller motionera i. Man har även närhet till Ribergsborg och dess strand som ligger inom promenadavstånd. I området finns all tänkbar service som restauranger, caféer, shopping, sjukvård och två av Malmös mest välrenomerade skolor med årskurs 0-5. Dessa är Ribergsborgsskolan och Fridhemsskolan. För högre årskullar finns Slottsstadens skola. Ett bra alternativ i jakten på att hitta rätt område när man skall köpa ny bostad, tryggt, lugnt, kommunikationsvänligt och mycket populärt. Helt investeringsmässigt också ett bra alternativ.