En pärla intill Geijerskolan i Gamla Limhamn!

  • Västanväg 55A
  • Limhamn
  • , Malmö

Nu ges ett ypperligt tillfälle att kunna förvärva en av de bästa 2:orna i området, kanske den allra bästa... Öppen tilltalande planlösning och i ett skick som slår det mesta samt med ett läge som inte kan bli bättre. Fantastisk innergårdsmiljö, ingen insyn och i en förening som äger sin mark... Först till kvarn!

Rumsbeskrivning

Välkomna till Gamla Limhamn och Västanväg!

Nu kan vi erbjuda ett riktigt drömboende med bästa tänkbara läge och närhet till allt som lockar så som strand, bad, centrum, shopping, restauranger, bra skolor samt har man en ypperlig kommunikation på området...

Lägenheten har genomgått en totalrenovering vad gäller allt så som nytt kök, nytt badrum, nya golv, stor inbyggd skjutdörrsgarderob i sovrummet samt renoverade innerväggar och tak med mera.

Bostaden har en genomgående öppen planlösning med ett enastående ljusinsläpp, stor skön västerbalkong som är inglasad, fin utsikt från båda håll, ingen insyn och en fantastisk innergårdsmiljö som måste tilltala alla...

Allt detta i en stabil förening som äger sin mark så de boende slipper oroa sig för höjda tomträttsavgifter m.m.

Föreningen erbjuder även p-platser, gym, bastu, samlingslokal och övernattningslägenhet till sina medlemmar, njutbart!

Välkomna in!
Först en trivsam och öppen hall som ger bra med plats för avhängning och förvaring. Hallen har vita innerväggar till snyggt och påkostat golv som sen löper vidare ut i alla rum, enhetligt och stilrent!

Hallen ger access till bostadens alla rum och först kommer vardagsrum och kök på den högra sidan sen sovrum åt vänster.

I sällskapsrummet har man öppnat upp mot kök och tagit bort hela väggen i samband med renoveringen, resultatet har blivit fantastiskt med mycket luft och ljus.
Rummet har samma vackra golv som i hall, ljusa renoverade innerväggar och läckert ljussystem i tak. Köksinredning i vitt till snyggt marmorerat väggkakel och bänkskiva i svart påkostad sten, samma fina sten har man fällt in i fönsterkarmarna för en stilren helhet...
Maskinparken består utav kyl, frys, diskmaskin, micro, ugn och spisfläkt ovanför.
Ett kök att älska...

Rummet har en fantastisk karaktär med öppen fin planlösning och ger många alternativ för möbleringen.
Från rummet har man sen utgången till balkongen som är inglasad och ligger i västerläge så garanti för maximalt med soltimmar, njutbart!

Innan sovrum kommer badrummet som även det är nytt och smakfullt med vackra materialval och färgsättning. Badrummet erbjuder dusch, handdukstork, wc, komod med underskåp och spegel ovan samt downlightsbelysning i tak.
Ett badrum att tycka om...

Sist har vi sovrummet som är stort och generöst i yta. Rummet har vackert golv till renoverade innerväggar och en stor inbyggd skjutdörrsgarderob från golv till tak längs hela väggsidan, praktiskt, snyggt och behövligt!

Kort och gott får man här en lägenhet utöver det normala, toppskick, välplanerat, tilltänkt, snyggt och smakfullt.

Ett boende som garanterat kommer att tilltala många spekulanter...

Först till kvarn.

Vi ses på visningen!

Limhamn / Gamla Limhamn

Limhamn är en tidigare ort, senare en stadsdel i Malmö, numera ingående i stadsdelen Limhamn-Bunkeflo i Malmö. Närheten till havet och den stora förekomsten av villor och
egnahem har gjort att Limhamn inte längre domineras av fiskare och industriarbetare som förr i tiden, utan har blivit synonymt med livskvalitet och det goda livet.
Trots att cementtillverkningen och kalkbrottsbrytningen som en
gång utgjorde grunden för Limhamns expansion numera är nedlagd, har stadsdelen fortsatt att utvecklats och blivit ett av Malmös rikaste och socialt mest välmående områden.
Många barnfamiljer söker till Limhamn då Limhamns rektorsområde har väldigt gott renommé.

Stadsdelen erbjuder följande skolor: åk: 0-3 Karl Johanskolan. 1-5: Geijersskolan, Djupadalsskolan, skolan på Ön, Limhamnskolan samt den privata Sveaskolan med naturinriktning. Från åk 6-9 finns Bergaskolan, Linnéskolan, Limhamnskolan samt Sveaskolan. Fritids och dagis finns det även gott om.