En pärla med balkong intill Stadionparken!

  • Vendelsfridsgatan 4D
  • Lorensborg / Solbacken / Stadionparken
  • , Malmö

Nu kan vi visa upp en av de bättre 1:orna på området, kanske den allra finaste! Totalrenoverat vad gäller allt från golv till tak och med ett ypperligt läge med söderbalkong mot den parkliknande innergården... Först till kvarn!

Rumsbeskrivning

Välkomna till Stadionparken och Lorensborg!

Obs! Allt i bostaden är nytt så här är det bara att flytta in, sätta sina möbler på plats och avnjuta sitt fina hem...

Lägenheten är belägen på omtyckta Vendelsfridsgatan som är en återvändsgata intill parken och Stadion så minimalt med trafik. Föreningen har en av Malmös största innergårdar som verkligen bjuder på ytor för både de stora och de små!

Innergården är inhägnad så tryggt och lugnt för de boende samt påminner gården mer likt en vacker park, välskött, grönt och lummigt. En stor trivsam och tilltalande oas mitt i centrala Malmö...

Äldre stabil Hsb förening med mycket god ekonomi som ger möjlighet för både garage under och över mark samt finns 2 olika alternativ till uteplatser med extremt låga priser. I avgiften ingår även bostadsrättstillägg, kabel tv och internet!

Ett klockrent alternativ för den som vill hitta ett hem i absolut toppskick samt i en av Malmös bästa föreningar...

Välkomna in!
Först en smart och välkomnande hall som har säkerhetsdörr, porttelefon och läckert infälld downlightsbelysning i tak. På golv ligger ett snyggt påkostat enstavsgolv i trä till renoverade innerväggar i vitt samt har man tagit fram en del av det ursprungliga originalteglet och fällt in ett vackert belysningssystem som en tilltalande detalj.

Första rum är köket som är ett riktigt drömkök med en rejäl matplats intill fönsterpartiet framför. Inredning i grå ton till ljus bänkskiva och samma exklusiva golv som i hall, enhetligt och snyggt...
Maskinparken består utav kyl / frys, diskmaskin, ugn, spishäll och fläkt ovanför.
Ett kök att älska!

Det finns även en stor garderob som sväljer mycket i förvaring, praktiskt och behövligt.

Nästa rum är det fina badrummet som verkligen tilltalar, hela badrummet är i påkostad natursten och i ett elegant och exklusivt utförande. Här finns dusch med med glasvägg, kommod med underskåp, väggskåp med spegel och belysning, wc och handdukstork.
Ett badrum som skall ses och kännas in på plats, här förvandlas bestyren till ett rent nöje...

Sist har vi det fina sällskapsrummet som verkligen är tilltalande och här kan man inget annat än att stortrivas...
Rummet har samma fina enstavsparkett som i övriga rum samt renoverade innerväggar och tak. Här har man också tagit fram ursprungsteglet på hela den inre väggen som ger en skön kontrast, trivsamt och njutbart!
Ett vackert rum med fin rymd och karaktär.

Sist har vi den trivsamma balkongen som vetter mot föreningens parkliknande innergård, en skön och tilltalande balkong med omtyckt söderläge...

Kort och gott får man här ett riktigt drömboende med många plus.
Totalrenoverad lägenhet i toppskick, välplanerade ytor överallt, ingen insyn, fantastisk innergårdsmiljö, stabil förening med mycket god ekonomi, flera parkeringsalternativ till låga priser och ett ypperligt läge med fin områdesmiljö!

Först till kvarn...
Välkomna på visningen!

Lorensborg / Solbacken / Stadionparken

Välkommen till Stadionparken / Solbacken!

Stadionparken ligger intill Malmö Mässhallar och den nya Swedbank arenan. Ett lugnt och grönt område mitt i centrala Malmö som erbjuder bästa tänkbara kommunikation

Härifrån har man också direkt närhet till Pildammarna, Mobilia köpcentra och Malmös faciliteter.

Den fina stranden på Ribersborg ("Ribban") ligger ca 3 km västerut. Både centrum, havet och Emporia köpcentra kan enkelt nås med en cykeltur eller långpromenad. Det finns även mycket goda bussförbindelser precis utanför knuten.