En pärla utan dess like i Dockan är nu till salu!

  • Lägatan 9A
  • Dockan
  • , Malmö

På våning 5 finner vi denna dröm. Stor balkong, hiss från markplan, genomgående, ljus och öppen planlösning. Allt nytt och fräscht, bättre än så här blir det inte... Först till kvarn!

Rumsbeskrivning

Välkomna till Dockan och Lägatan!

Nu kan vi erbjuda ett litet drömboende i populära Dockan...

Kvadratsmart 2:a med en skön balkong och öppen planlösning som bådar för ett optimalt ljusinsläpp. Allt i lägenheten är nytt och oanvänt så tacksamt för den tilltänkta köparen att bara kunna flytta in och sätta sina möbler på plats.

Högt upp i fastigheten med hiss direkt ifrån markplan gör ju boendet än mer intressant!

Fantastisk innergårdsmiljö som inger lugn och harmoni sen utanför porten möter man Dockans omtyckta hamnmiljö med alla dess omtyckta restauranger, uteserveringar, kaffè och butiker...

Ett vackert och kvadratsmart boende för de allra kräsnaste spekulanterna!

Välkommen in!
Smart hall för avhängning och förvaring. På golv ligger snygg vitpigmenterad mattlackad ekparkett vitpigmenterad ek till släta vitmålade innerväggar, samma fina golv och väggar följer sen in i lägenhetens alla rum, enhetligt och snyggt!

På vänster sida har man först ett litet sovrum som erbjuder plats för säng m.m....
Ett skönt vilorum som erbjuder vackert ljusinsläpp.

Nästa rum är badrummet som bara är så fint, så fint!
Badrummet erbjuder dusch med vikbara glasdörrar, kombinerad tvätt och torkmaskin, kommod med underskåp och belyst spegel ovanför, handdukstork och wc. Ett badrum som gör bestyren till ett rent nöje...

Vidare kommer vi in i rummet som har en öppen planlösning mot kök och som avslutning en helt underbar balkong!
Kökets inredning går i snygg blå ton till vit bänkskiva och maskinparken i rostfritt.
Ett kök att älska!

Rummet ger plats för soffhörna och en rejäl matplats innanför balkongen, ett mysigt och tilltalande rum.

Balkong med fin plats för möblemang och med ett slående ljusinsläpp!

Kort och gott får man här ett boende utöver det normala med hiss från markplan, stor balkong, skön innergårdsmiljö, låg avgift samt en lägenhet i ett bländande skick med en kvadratsmart och trivsam planlösning!
Lägenheten brukas idag som en tvåa men står registrerad som en etta i föreningen.

Först till kvarn!

Dockan

Dockan är en av de absolut bästa stadsdelarna i Malmö. Namnet kommer från Kockums docka där båtar byggdes. Området sträcker sig runt denna docka ut mot Öresund. Dockan var förr ett industriområde, dominerat av lagerlokaler. De senaste årtiondena har området genomgått en återupplivning och blivit dyrt och chict då området byggts om till bostäder och restauranger. Dockan är nu ett modernt bostadsområde med en välbärgad befolkning. Många av gatorna är fyllda med högklassiga restauranger.