En riktig pärla med naturskönt läge i Limhamn!

  • Högatan 9
  • Limhamn / gamla Limhamn
  • , Limhamn

Nu ges ett gyllene tillfälle att kunna förvärva ett drömboende utan dess like! Extremt låg avgift, unik planlösning, fantastiskt skick och en helt underbar söderbalkong som ståtar med vackraste utsikten och ljuvlig kvällssol... Bättre än så här blir det inte! Först till kvarn!

Rumsbeskrivning

Välkomna till underbara Limhamn och omtyckta Högatan!

Obs! Ett enastående hem med en otroligt låg avgift på endast 2.893 kr i månaden...

Allt är som nytt i bostaden och säljarna har verkligen tagit hand om sin lägenhet på bästa tänkbara sätt, njutbart!

Här erbjuds man så mycket av det goda så som läget, omgivningen, planlösningen, utsikten och skicket.
Ett genomtänkt, tilltalande och unikt boende på alla sätt...

Härligt öppna ytor med en läcker balkong från sällskapsrum och kök, vackert badrum med kombinerad tvättmaskin/torktumlare samt ett mysigt stort sovrum mot den lugna innergården. Här finns även bra med förvaringsmöjligheter i flertalet garderober...
Samtliga rum i bostaden har vackra trägolv i ek till släta ljusa innerväggar - enhetligt, stilrent och snyggt!

Vacker fastighet med elegant foajé och hiss, möjlighet till garage eller p-plats samt finns en ny livsmedelsbutik runt hörnet.
Allt detta i en förening som äger sin mark och har en sagolik innergårdsmiljö för sina medlemmar!

Välkomna in!

Hall: Genom säkerhetsdörren stiger vi in i en rymlig och välkomnande hall med gott om plats för både avhängning och förvaring i en stor dubbelgarderob. Snygg ekparkett på golv till ljusa innerväggar, vilket är genomgående för hela bostaden som skapar en lugn och skön enhetlighet.

Badrum: Ett vackert och stilrent badrum med kakel i vitt mot snyggt klinkergolv i gråsvart. Utrustningen består av dusch med vikbara glasdörrar, kombinerad tvättmaskin/torktumlare, handdukstork, kommod med underskåp, spegel med belysning ovanför, wc samt infälld downlightsbelysning i tak och extra förvaringsskåp.
Ett badrum som gör bestyren till ett rent nöje!

Kök: Läckert kök i öppen planlösning mot vardagsrummet ger en fantastisk möjlighet till otvunget umgänge. Inredningen går i vitt och ljusgrått samt erbjuds man generöst med förvaringsmöjligheter i skåp och lådor. Ovan arbetsytorna sitter vitt kakel och bänkskivan går i gråsvart ton, en snygg kombination. Maskinparken i rostfritt består av kyl/frys, micro, diskmaskin, ugn, induktionshäll med fläkt ovanför. 
Ett mycket trivsamt kök att mysa runt i bland grytor och karotter!

Vardagsrum: Stort och tilltalande sällskapsrum som med öppen planlösning mot köket inger rymd och karaktär. Här finns det gott om plats för både ett rejält matsalsmöblemang och väl tilltagen soffgrupp. Längst ena långväggen har man platsbyggt en stor bokhyllesektion som rymmer allt man tänkas kan, snyggt och väldigt praktiskt. Stora fönsterpartier ger ett vackert ljusinsläpp och förhöjer trivseln i rummet. Härifrån når vi den fina balkongen som ståtar med eftermiddags- och kvällssol samt en fin utsikt över omgivningarna - lite utomlandskänsla infinner sig här! 

Sovrum: Rofyllt vilorum som med gott mått rymmer både dubbelsängen och ytterligare möblemang. Läget mot föreningens lugna innergård borgar för en god nattsömn. 

Kort och gott får man här ett boende med många fördelar såsom öppen planlösning med mycket ljus, härlig balkong i solsäkert läge med vacker utsikt, fantastiskt skick, förening som äger sin mark, extremt låg avgift, hiss från markplan, möjlighet till garage och p-plats, naturskön och trivsam omgivning intill kalkbrottet samt ny livsmedelsaffär runt hörnet och nära in till Limhamns centrum med allt utbud man kan önska sig...

En bostad som garanterat kommer att passa in på mångas önskemål.
Först till kvarn....

Varmt välkomna till ett hem att älska!

Limhamn / Gamla Limhamn

Limhamn är en tidigare ort, senare en stadsdel i Malmö, numera ingående i stadsdelen Limhamn-Bunkeflo i Malmö. Närheten till havet och den stora förekomsten av villor och
egnahem har gjort att Limhamn inte längre domineras av fiskare och industriarbetare som förr i tiden, utan har blivit synonymt med livskvalitet och det goda livet.
Trots att cementtillverkningen och kalkbrottsbrytningen som en
gång utgjorde grunden för Limhamns expansion numera är nedlagd, har stadsdelen fortsatt att utvecklats och blivit ett av Malmös rikaste och socialt mest välmående områden.
Många barnfamiljer söker till Limhamn då Limhamns rektorsområde har väldigt gott renommé.

Stadsdelen erbjuder följande skolor: åk: 0-3 Karl Johanskolan. 1-5: Geijersskolan, Djupadalsskolan, skolan på Ön, Limhamnskolan samt den privata Sveaskolan med naturinriktning. Från åk 6-9 finns Bergaskolan, Linnéskolan, Limhamnskolan samt Sveaskolan. Fritids och dagis finns det även gott om.