En sagolik villa, perfekt skick, läge och tomt!

  • Stjärndalavägen 31
  • Höllviken / Kämpinge
  • , Höllviken

Fantastiskt hus med en attraktiv adress och en helt oslagbar tomt. Huset är pedantiskt omhändertaget samt renoverat och uppfräschat i omgångar. 194 kvm på ett plan med bästa tänkbara planlösning samt på lugnt skönt läge med en helt underbar tomt på nära 1800 kvm... Först till kvarn!

Rumsbeskrivning

Välkomna till Höllviken och Stjärndalavägen!

Obs! Villan är både förbesiktigad och dolda fel försäkrad för en tryggare affär gentemot köparen...

Nu skall detta fina hus hitta sin nya ägare, och det kommer säkerligen gå fort eftersom det under årens lopp varit många spekulanter som deklarerat sitt intresse till säljaren privat för den dag då de vill och beslutar sig för att villan skall säljas...
Säljarna har aldrig tidigare haft planer på att sälja förrän nu, p.g.a ändrade förhållande.

Fantastisk planlösning och en helt underbar tomt som man bara måste uppleva på plats!

Tomten är belägen på en hörna i ett mycket populärt villakvarter och ståtar med nästan 1.800 kvm, helt insynsskyddad och erbjuder garage, carport samt uppfart för totalt 8 bilar. Mycket barnvänligt och lugnt samt i ett område som känns så rätt, så rätt...
Storleken på tomten möjliggör för ytterligare bebyggelse på ca 100 kvm, om man så önskar!

Fastighetens utförande och den gigantiska tomten får känslan till en liten ranch, det är bara hästen som saknas!
I stan men ändå på landet måste ju vara en bra beskrivning på detta så idylliska boende.

Fastigheten visas upp i ett mycket gott skick och har omhändertagits på bästa tänkbara sätt utav ägarna som är pedanter ut i fingerspetsarna, ett hus för den kräsne som bara vill ha det bästa och inte kompromissar...

Välkommen in:
Stor pampig hall med ett optimalt ljusinsläpp från de stora fönsterpartierna förgyller hela entrén och vägen in, vackert stengolv som passar perfekt till tak, innerdörrar och karmar.

Hallen ger access till två stora sovrum som erbjuder samma fina tak som i hall och på golv ligger vacker parkett. Högt till tak, fint ljusinsläpp och generöst med plats för allt vad man kan tänkas vilja ha i sina vilorum...
Mellan dessa sovrum har man sen en snygg toalett som är helkaklad i varma tilltalande färger, infällda downlights i tak.

Nästa rum är vardagsrummet och här kan man inget annat än att må som en kung!
Stort mysigt och en sagolik känsla av trivsel är en bra beskrivning på detta så fina rum. Sällskapsrummet erbjuder öppen spis, minikök med bar, generöst med plats för soff och tv möblemang samt ljusa innerväggar till exklusiv parkett på golv. Rummet ståtar också med ett gigantiskt matrum som har öppningsbara fönsterpartier ut mot trädgården samt stor elmarkis utvändigt och vackert stengolv till ljusa väggar. Ett rum man bara kommer att älska...

Matrummet som är 20 kvm är inte registrerat, men anmält och på gång så den korrekta boytan på huset är 194 kvm.

Vidare har vi ytterligare två fina sovrum som även de bjuder på bra med yta för allt man kan tänkas vilja ha plats med. Ljusa väggar till påkostade parkettgolv finner vi här, fint ljusinsläpp och en skön känsla av ro!

Mellan dessa sovrum har man ett stort badrum som är både påkostat och lyxigt. Badrummet erbjuder stor duschhörna med glasad vägg som delar av, stort hörnbadkar, handdukstork, golvvärme, infällda downlights för skön belysning, stor vask med underskåp samt överskåp med spegel och wc stol.
Badrummet erbjuder också stort fönster samt snyggt matchad kakel till klinkers, ett badrum för den kräsne...

Längre ner kommer köket som sannerligen kommer att fånga mångas intresse, stort påkostat och snyggt. Fösta köksdelen bjuder på inredning med mycket förvaring sen liten trappa ner till resterande och matplatsen, ett riktigt drömkök!
Svart stengolv till ljusa väggar och inredning samt luckor i massivt träd.
Exklusiva bänkskivor i svart granit till påkostad maskinpark med all inkluded. Ett stort härligt kök med öppningsbara fönsterpartier mot trädgårdens uteplats längs hela väggsidan, stor elmarkis till hela uteplatsen. Ett kök som alla kommer att bli förälskade i...

Efter kök har vi grovköket som också har utgång till den fina trädgårdens baksida. Grovköket är generöst, mer gigantiskt och erbjuder mycket praktisk förvaring i helvägg med skjutdörrsgarderob samt samma fin skåpsinredning som i kök längs den andra sidan. Här finns även vask, tvättmaskin, torktumlare och infällda downlights i tak samt ytterligare belysningssystem för bästa tänkbara ljus.
Flera fönsterpartier gör ju också att det naturliga dagsljuset väller in i denna så fina tvättstuga / grovkök. Snyggt svart stengolv till ljusa innerväggar gör det också lite lyxigare när man väl skall tvätta...

Sammanfattningsvis får man här ett hus som garanterat kommer att passa in på mångas önskemål.

Allt på ett plan, inga trappor, ingen källare, stora fina ytor överallt, inget som är litet och trångt, en planlösning som mer eller mindre alla måste tycka om, ett skick som utklassar många hus både vad gäller in och utsida, pedantiska säljare, sagolik insynsskyddad och parkliknande tomt på 1.774 kvm, möjlighet att kunna bebygga ytterligare ca 100 kvm på tomten, roingivande och lugnt läge, barnvänligt, möjlighet för 8 bilar på uppfarten, indraget fiber, låg drift, innertak med infällda downlights i hela huset och inte minst den trevliga hemkänslan och den fina karaktär som besitter detta så välskötta hus.
Listan kan göras hur lång som helst...

Viktiga punkter i ens direkta närområde: ca 2 km till centrum, apotek, tandläkare, vårdcentral, gym, bio, kaféer och ett stort utbud av bra restauranger. ca 5 min cykelväg till både Ängdalaskolan och Sandeplanskolan med årskurser från 0 till 9. Här finns också privat och komunalt dagis för de mindre barnen.
På cykel tar du dig snabbt ner till Kämpinges så omtyckta badstrand, ca 5 min.
Låter allt det här för bra för att vara sant ? Boka en visning, titta på huset / omgivningen och bedöm sen själv...

Ett gyllende tillfälle!

Varmt välkomna på visning!

Höllviken / Kämpinge

Välkommen till Höllviken / Kämpinge!

Höllviken / Kämpinge är och har alltid varit ett mycket populärt ställe att bosätta sig på, därav de höga priser som råder.

Närheten till vatten och strand samt den fina terräng / skogsmiljön som erbjudes här lockar ju självklart många att vilja flytta hit, många boende som flyttar gör det gärna inom området. Ett första Boende alternativ för många som har ekonomin i ordning.

Ett mycket attraktivt område, men ett område som börjar få slut på sina tomter och därav sinar möjligheterna att hitta den perfekta tomten och därefter kunna bygga sitt eget drömboende med den personliga prägel man vill åstadkomma.

Kämpinge är ett gammalt fiskeläge på Söderslätt i Vellinge kommun beläget öster om Höllviken och Falsterbonäset och nordväst om Trelleborg. Nuförtiden har läget vuxit ihop med tätorten Höllviken.
I Kämpinge finns bland annat ett bärnstensmuseum och en välbesökt badstrand, ej att förväxla med det närliggande natur,- och strandskyddade området Kämpinge strandbad i Höllviken.