En superfin liten pärla i Västra Hamnen!

  • Östra Varvsgatan 16 A
  • Västra Hamnen
  • , Malmö

Nu erbjuder vi en kvadratsmart, genomgående och urläcker tvårummare i toppskick. Här bor man på ett av Malmös absolut attraktivaste lägen med närheten till havet samt alla bekvämligheter och minuter från stadskärnan. Stabil förening som äger sin mark, hiss från markplan, fantastisk utsikt och insynsskyddat läge. Här är det bara att flytta rakt och in och avnjuta sitt vackra hem... Först till kvarn!

Rumsbeskrivning

Välkomna till Västra Hamnen och Östra Varvsgatan!

Obs! Ett perfekt boende för mindre är 4.150 kr i månaden inklusive avgift, bolån, el och internet...

Nu kan vi presentera en riktigt välplanerad bostad där varje kvadratmeter är genomtänkt och inget har lämnats åt slumpen. Stora sällskapsytor i vardagsrummet skapar lust för umgänge i goda vänners lag. Från entrébalkongen i solsäkert västerläge bjuds man härlig utsikt över föreningens fina och välskötta innergård och icke minst - Turning Torso till kaffet!
Föreningen har god ekonomi och äger dessutom sin mark, vilket är en stor ekonomisk trygghet. Varmt välkomna till ett hem att älska!

Hall: Innanför säkerhetsdörren stiger vi in i en hall med gott om plats för avhängning. Väggarna är släta och vita, som i övriga bostaden och på golvet ligger vacker ekparkett som följer med in i övriga rum vilket skapar en härlig enhetlighet och ett skönt flöde.

Vardagsrum: Väl tilltaget sällskapsrum som i öppen planlösning med köket får en fantastisk rymd och härligt ljusinsläpp via stora fönsterpartier. Här kan man njuta av utsikten mot Malmös stolthet,Turning Torso, från soffan. Det finns gott om plats för soffmöblemanget, matsalsbord och ytterligare möblemang. Väggarna är vita och på golvet ligger samma vackra ekparkett som i övriga bostaden.

Kök: Den snygga köksinredningen går i vitt och erbjuder gott om plats för förvaring i skåp och lådor. Maskinparken från Electrolux består av kyl/frys, ugn, spishäll, diskmaskin och fläkt. Bänkskivan är mörk och ovan de generösa arbetsytorna sitter ett stilfullt kakel som kontrasterar fint mot den vita inredningen.

Badrum: Stilrent och helkaklat badrum med vit kakel på väggarna och grå klinker på golvet. Utrustningen består av en dusch med invikbara väggar, handfat med underskåp, stort vägghängt skåp för optimal förvaring, tvättmaskin/torktumlare och wc-stol. Det finns gott om avlastningsytor och bra svängrum. Ett badrum som gör bestyren till ett rent nöje!

Sovrum: Här finns det gott plats både för dubbelsängen och en arbetsplats, om så önskas. Förvaringsmöjligheterna är synnerligen goda i form av en hel vägg med garderober. Liksom i övriga bostaden är väggarna släta och vita och på golvet ligger samma fina ekparkett som i övriga rum.

Kort och gott får man här ett boende utöver det normala, högt upp med slående utsikt, västerbalkong, ingen insyn, låg avgift, helrätt planlösning med stort elegant badrum, ett skick som slår det mesta på marknaden, fantastisk innergårdsmiljö, närhet till både hav och strand samt på kort avstånd har man Malmö centrum.

Finansiering klar ?
Med ett bolån på 50% blir den totala månadskostnaden inklusive avgift, lån, el och internet ca 4.135 kr netto...
I uträkningen ovan ingår även bostadsrättstillägget och uträkningen är baserad på en ränta å 1,5%.

Först till kvarn...

Välkomna på visningen!

Västra Hamnen

Välkommen till Västra Hamnen.

Västra Hamnen lockar besökare från hela Malmö och världen. Turning Torso, ritad av den spanske arkitekten Santiago Calatrava är en självklar attraktion med sin skruvade design och sina 190 meter över havet. Sundspromenaden har blivit ett av Malmöbornas favorittillhåll sommartid och Djuphavsbadet har tagit över en del av Ribersborgsstrandens popularitet. I Stapelbäddsparken möts skateboardentusiaster och Dockan har blivit en marina för fritidsbåtar.Idag rymmer Västra Hamnen många olika funktioner och verksamheter. Varvsarbetare har ersatts av studenter på Malmö Högskola och anställda inom bland annat nya media, miljöteknik och byggbolag. Målsättningen att bli ett nationellt exempel för hållbart stadsbyggande har uppnåtts och nu väntar nya utmaningar. Västra Hamnen är långt ifrån färdigutvecklat och det finns stor och potential att fortsätta utveckla området till en urban, naturnära och levande stadsdel med hög livskvalitet.