En våning för dig som prioriterar utsikt och havet!

  • Sundholmsgatan 38
  • Limhamn / Ön
  • , Limhamn

Pampigt, exklusivt och med en fantastisk utsikt från alla rum bor man här som kung i sitt slott. Högt upp med hiss och två gigantiska balkonger som bjuder på magnifik havsutsikt gör detta till ett drömboende som blir mycket svårslaget... Först till kvarn!

Rumsbeskrivning

Välkomna till Limhamn och Ön!

På Sundholmsgatan hittar vi denna pärla till våning, högt upp i huset med hiss och öppen planlösning. Ett slående ljusinsläpp från alla rum samt med havet som närmaste granne. Bättre än så här kan det knappast bli...

Fantastisk utsikt och samtliga rum i bostaden är helt utan insyn.

Våningen erbjuder stort exklusivt kök, två gigantiska balkonger / altaner med ren panormautsikt, uppöppnat pampigt vardagsrum som verkligen bjuder på yta samt 3-4 fina sovrum och till sist två rejäla badrum.

Obs! Förening med god ekonomi som äger sin mark och medlemmarna ges möjlighet till både garage, parkering samt en gemensam välskött och mycket trivsam innergårdsmiljö som bara känns rätt på alla sätt, så här vill man bo!

Ett riktigt drömboende som kommer att tilltala många...

Välkommen in!
Först en hemtrevlig, ljus och vacker hall som öppnar upp våningen på bästa tänkbara sätt. Hallen har flera garderober och snyggt ljust marmorgolv till vitmålade innerväggar som sen löper vidare likt en röd tråd genom hela bostaden, stilrent och smakfullt!

I hallen, köket och vardagsrummet har man fällt in snygga downlights i tak för trivsammare belysning.

Första rummet på den högra sidan är sovrum 1 som är stort och bjuder på en magnifik utsikt, helt utan insyn! Rummet har ljusa innerväggar till samma snygga marmorgolv som löper in från hallen utan trösklar, ett vilorum med skön känsla...

Nästa sovrum är något mindre men avänds idag som en stor walk in closet. Här har man byggt in en stor garderobsvägg längs hela långsidan, praktiskt och snyggt. Rummet har samma fina utsikt med ett slående ljusinsläpp och vacker marmor på golv till ljusa innerväggar även här.

Sovrum 3 har samma fina golv, ljusa innerväggar och en slående utsikt som bara måste upplevas på plats!

Badrum 1 är helkaklat i vackra och påkostade materialval, här erbjuds man badkar, handdukstork, wc, komod med underskåp och två väggskåp med speglar. Snyggt och fräscht!

Badrum 2 är också helkaklat i fina materialval och här erbjuds man dusch med glasvägg, wc, komod men underskåp samt spegelskåp ovan.

Nästa rum är vardagsrummet som verkligen bjuder upp till dans, stort, öppet och med ett helt enastående ljusinsläpp tack vare de många fönsterpartierna. Slående utsikt från alla håll och bara havet i ens blickfång, njutbart och lockande...

Här har man plockat bort väggen till det fjärde sovrummet och på så vis fått till denna unika öppna planlösning som bara måste tilltala flertalet spekulanter. Väggen går lätt att återställas till ursprung om man skulle behöva ett fjärde sovrum. Rummet har samma fina marmorgolv till ljusa innerväggar som i övriga rum och nersänkt tak med vacker downligthsbelysning.
Ett sällskapsrum som garanterat alla kommer att älska!

Från rummet har man sen en helt oemotståndlig balkong / altan som bara måste upplevas på plats. Maximalt med soltimmar och det njutbara havet framför...

Vidare kommer köket, vägg i vägg med det stora sällskapsrummet. Påkostat, generöst i yta samt en fantastisk förvaring i alla skåp och lådor. Stor härlig matplats som ger möjlighet för många matgäster på bjudning och ett slående ljusinflöde från de enorma fönsterpartierna framför.
Maskinparken består utav dubbla kylar, dubbla frysar, diskmaskin, micro, ugn, spishäll och fläkt ovanför.
Påkostat, exklusivt, snyggt och praktiskt är en bra förklaring åt detta så smakfulla kök.

Från kök har man ytterligare en stor och läcker balkong / terrass som går ihop med den andra från vardagsrummet, tillsammans bildar de en enorm yta och ett ställe man gärna tillbringar många sociala och avkopplande stunder på.
Två helt oslagbara balkonger som verkligen bjuder på utsikt. Roingivande så som balsam för själen...

kort sammanfattning är detta lägenheten som säkert många har väntat på. Och nu är den till salu!

Först till kvarn...

Varmt välkomna på visning till ett av Limhamn-Öns absoluta guldkorn!

Limhamn / Ön

Välkommen till Limhamn / Ön.

Här bor du granne med havet och njuter av sundsutsikt, doft av hav och friska vindar. Sommartid kan du njuta av båtlivet i småbåtshamnen och även ta sig ett dopp i Öresund. Långa promenader längs med havet är avkopplande och uppfriskande året om. Ön är populärt för fiskeintresserade, antingen fiskar man från kajkanten eller med fiskebåten M/S Pelle. Från de gamla industrierna som tidigare tillverkade båtar och flyg kvarstår idag tre byggnader som inrymmer Friskis och Svettis, Skolan på Ön samt ett närlivs. Goda kommunikationer med buss33 och 7 som stannar mitt på Ön och därifrån kan du åka både till Centralen, Hyllie station eller Triangeln.