Ett drömboende intill Geijerskolan i Gamla Limhamn!

  • Västanväg 47 B
  • Limhamn
  • , Limhamn

Nu ges ett ypperligt tillfälle att kunna förvärva en fin trerummare på populär adress. Öppen tilltalande planlösning och i ett gott skick samt med ett läge som kommer att tilltala många. Fantastisk innergårdsmiljö, lugnt, tryggt och i en förening som äger sin mark... Först till kvarn!

Rumsbeskrivning

Välkomna till Gamla Limhamn och Västanväg!

Nu kan vi erbjuda en liten pärla till bostad med bästa tänkbara läge och närhet till allt som lockar så som strand, bad, centrum, shopping, restauranger, bra skolor samt har man en ypperlig kommunikation på området.

Lägenheten visas upp i ett mycket bra skick och här är det bara att kunna flytta in och sätta sina möbler på plats!

Bostaden har en genomgående öppen planlösning med ett fint ljusinsläpp, stor skön söderbalkong som är inglasad, fin utsikt från båda håll och en fantastisk innergårdsmiljö som måste tilltala många...

Allt detta i en stabil förening som äger sin mark så de boende slipper oroa sig för höjda tomträttsavgifter m.m.

Välkomna in!
Först en trivsam och öppen hall som ger bra med plats för avhängning och förvaring i en inbyggd garderob direkt till vänster samt ytterligare en garderob längre in. Ljusa innerväggar till gråmelerat hårt golv.

Hallen ger access till bostadens alla rum och först kommer köket och ett sovrum på vänster sida sen på den högra sidan finner vi vardagsrummet och ytterligare ett sovrum. Längst in i hall ligger badrummet mellan de båda vilorummen, den perfekta planlösningen...

Första rum är köket som är charmigt och fräscht, här ges också bra med plats för ett större matrumsmöblemang. Ljusa innerväggar till ett schackrutigt snyggt golv. Kökets inredning är i trä till svarta bänkskivor och snyggt väggkakel i vitt. Maskinparken består utav kyl, frys, diskmaskin, ugn, micro, spishäll och fläkt ovanför.
Ett trivsamt och tilltalande kök!

Sällskapsrummet bjuder på fin yta och ger gott om plats för både extra matrumsmöblemang med mera. Rummet har ljusa innerväggar till gedigen ekparkett och avslutas i en stor skön söderbalkong. Ett vackert sällskapsrum med en fin karaktär och ett stort ljusinsläpp för bästa tänkbara trivsel. Det finns även ett tilltalande burspråk innan balkongen.
Balkongen är inglasad och erbjuder många soltimmar samt ges här plats för lite större möblemang med många sittplatser.

Vidare har man två stora sovrum som rymmer allt man kan önska sig så som garderober, arbetshörna m.m.
Båda vilorummen har fina golv till färgade innerväggar och bjuder på ett vackert ljusinsläpp.

Sist har vi det fina badrummet som erbjuder dusch och är helkaklat i snygga materialval.
Ett badrum man kommer att älska...

Kort och gott får man här en lägenhet utöver det normala, fint skick, välplanerat, tilltänkt, snyggt, charmigt och smakfullt.

Ett boende som garanterat kommer att tilltala många spekulanter!

Först till kvarn...

Vi ses på visningen!

Limhamn / Gamla Limhamn

Limhamn är en tidigare ort, senare en stadsdel i Malmö, numera ingående i stadsdelen Limhamn-Bunkeflo i Malmö. Närheten till havet och den stora förekomsten av villor och
egnahem har gjort att Limhamn inte längre domineras av fiskare och industriarbetare som förr i tiden, utan har blivit synonymt med livskvalitet och det goda livet.
Trots att cementtillverkningen och kalkbrottsbrytningen som en
gång utgjorde grunden för Limhamns expansion numera är nedlagd, har stadsdelen fortsatt att utvecklats och blivit ett av Malmös rikaste och socialt mest välmående områden.
Många barnfamiljer söker till Limhamn då Limhamns rektorsområde har väldigt gott renommé.

Stadsdelen erbjuder följande skolor: åk: 0-3 Karl Johanskolan. 1-5: Geijersskolan, Djupadalsskolan, skolan på Ön, Limhamnskolan samt den privata Sveaskolan med naturinriktning. Från åk 6-9 finns Bergaskolan, Linnéskolan, Limhamnskolan samt Sveaskolan. Fritids och dagis finns det även gott om.