Ett drömboende intill Geijerskolan i Gamla Limhamn!

  • Västanväg 47 A
  • Limhamn
  • , Limhamn

Nu ges ett ypperligt tillfälle att kunna förvärva en superfin tvårummare på populär adress. Öppen tilltalande planlösning och i ett mycket gott skick samt med ett läge som kommer att tilltala många. Fantastisk innergårdsmiljö, lugnt, tryggt och i en förening som äger sin mark... Först till kvarn!

Rumsbeskrivning

Välkomna till Gamla Limhamn och Västanväg!

Obs! Ett fint boende för mindre än 4,100 kr i månaden inklusive lån och avgift...

Nu kan vi erbjuda en liten pärla till bostad med bästa tänkbara läge och närhet till allt som lockar så som strand, bad, centrum, shopping, restauranger, bra skolor samt har man en ypperlig kommunikation på området.

Lägenheten har genomgått en större renovering och i samband med den bytte man även hela badrummet -2018. Allt övrigt i bostaden är också renoverat under 2018 och här är det bara att kunna flytta in och sätta sina möbler på plats!

Bostaden har en genomgående öppen planlösning med ett enastående ljusinsläpp, stor skön söderbalkong som är inglasad, fin utsikt från båda håll och en fantastisk innergårdsmiljö som måste tilltala många...

Allt detta i en stabil förening som äger sin mark så de boende slipper oroa sig för höjda tomträttsavgifter m.m.

Välkomna in!
Först en trivsam och öppen hall som ger bra med plats för avhängning och förvaring i en inbyggd garderob direkt till höger. Hallen har vita innerväggar till nytt gråmelerat golv första biten in, sista delen av hall och in i vardagsrum har man ekparkett i original som är omslipad och lackad.

Hallen ger access till bostadens alla rum och först kommer vardagsrummet på vänster sida sen på den högra sidan finner vi sovrummet och köket. Längst in i hall ligger badrummet mellan vardagsrum och sovrum, den perfekta planlösningen...

Sällskapsrummet bjuder på fin yta och ger gott om plats för både extra matrumsmöblemang med mera. Rummet har ljusa innerväggar till gedigen ekparkett i original och avslutas i en stor skön söderbalkong. Ett vackert sällskapsrum med en fin karaktär och ett stort ljusinsläpp för bästa tänkbara trivsel.
Balkongen är inglasad och erbjuder många soltimmar samt ges här plats för lite större möblemang med många sittplatser.

Innan sovrum kommer badrummet som är helt nytt med vackra materialval i en sober färgsättning. Badrummet erbjuder dusch med invikbar glasvägg, handdukstork, wc, kommod med underskåp och spegel ovan samt downlightsbelysning i tak.
Ett badrum man kommer att älska...

Sen har vi sovrummet som är stort och generöst i yta. Rummet har nytt vackert golv till ljusa innerväggar och två inbyggda garderober som sväljer mycket i förvaring. Sovrummet ligger snett i norr så svalt och skönt när det väl är dags att sova.

Sist kommer köket på den högra sidan innan entrén ut, ett charmigt och tilltalande kök där man renoverat den gamla inredningen och resultatet har blivit så bra, så bra...
Stor fin matplats och ett enastående ljusinsläpp erbjuds man här. Ett trivsamt och charmigt kök!

Finansiering klar?
Med ett boendelån på 50% blir den totala månadskostnaden inklusive lån och avgift ca 4,050 kr netto!

Kort och gott får man här en lägenhet utöver det normala, fint skick, välplanerat, tilltänkt, snyggt, charmigt och smakfullt.

Ett boende som garanterat kommer att tilltala många spekulanter!

Först till kvarn...

Vi ses på visningen!

Limhamn / Gamla Limhamn

Limhamn är en tidigare ort, senare en stadsdel i Malmö, numera ingående i stadsdelen Limhamn-Bunkeflo i Malmö. Närheten till havet och den stora förekomsten av villor och
egnahem har gjort att Limhamn inte längre domineras av fiskare och industriarbetare som förr i tiden, utan har blivit synonymt med livskvalitet och det goda livet.
Trots att cementtillverkningen och kalkbrottsbrytningen som en
gång utgjorde grunden för Limhamns expansion numera är nedlagd, har stadsdelen fortsatt att utvecklats och blivit ett av Malmös rikaste och socialt mest välmående områden.
Många barnfamiljer söker till Limhamn då Limhamns rektorsområde har väldigt gott renommé.

Stadsdelen erbjuder följande skolor: åk: 0-3 Karl Johanskolan. 1-5: Geijersskolan, Djupadalsskolan, skolan på Ön, Limhamnskolan samt den privata Sveaskolan med naturinriktning. Från åk 6-9 finns Bergaskolan, Linnéskolan, Limhamnskolan samt Sveaskolan. Fritids och dagis finns det även gott om.