Ett riktigt drömboende i centrala Malmö!

  • Mäster Nilsgatan 24
  • City
  • , malmö

Nu ges ett ypperligt tillfälle att kunna förvärva ett av guldkornen i den innersta kärnan av centrum. På kort avstånd ligger Centralstationen, Gustaf Adolfs torg, Lilla torg och Gamla Väster... Först till kvarn!

Rumsbeskrivning

Välkomna till Malmö city och Mäster Nilsgatan!

Nu kan vi visa upp en välplanerad och kvadratsmart lägenhet som verkligen sticker ut...

Bästa tänkbara adress för alla centrumdyrkare och pendlare som vill ha kortast möjliga avstånd till allt!

Hela bostaden är i ett enastående skick och har en fantastisk utsikt mot den vackra S:t Petri kyrkan framför samt erbjuds man här ett vackert ljusinsläpp och bostaden är helt utan insyn.

Högt upp på våning 4 med hiss direkt ifrån markplan gör ju detta boende än mer intressant samt finns möjlighet för garage i fastigheten och på baksidan har man en lummig innergård att kunna nyttja!
Bättre än så här blir svårslaget...

Välkomna in!
Först en trivsam och välkomnande hall som ger bra med plats för avhängning och förvaring. Vacker ekparkett på golv som är nyslipad till ljusa renoverade innerväggar.

Från hall har man direkt access till det fina badrummet som är helkaklat i snygga materialval. Badrummet erbjuder dusch med vikbara glasdörrar, handdukstork, wc, kommod med underskåp samt överskåp med belysning och spegel ovanför.
Ett badrum som förvandlar bestyren till ett rent nöje...

Vidare kommer vi in till det stora rummet som först är smart avdelat med fin plats för säng med mera som blir den privata delen, sen är allt i en öppen och mycket tilltalande planlösning med kök och sällskapsrum i ett...

Från både kök och rum har man en sagolik utsikt med kyrkan framför samt finns här ett mysigt burspråk som avslutning. Samma gedigna ekparkett som i resten utav lägenheten och innerväggarna är vackert vita.
Ett trivsamt och mycket trevligt sällskapsrum med öppen planlösning!

Sist har vi köket och inte vilket kök som helst utan ett riktigt drömkök som är snyggt infällt i vinkel med fönster för bästa tänkbara ljusinsläpp. Inredning i grön ton till bänkskiva i massiv ek och ett snyggt vitt väggkakel ovanför. Bänkskivan är smart förlängd i ett uppfällbart köksbord mot rummet, praktiskt, tilltänkt och geniallt...
Maskinparken är snyggt integrerad och består utav kyl, frys, ugn, spishäll och fläkt ovanför.
Ett kök att älska!

Sammanfattningsvis får man här ett riktigt drömboende som kommer att passa in på mångas önskemål och krav.
Perfekt läge med centrums puls utanför entrén samt direkt närhet till stationen, Malmös fina torg och ett stort köpcentra för shopping på andra sidan gatan.

Här bor man i en förening som äger sin mark, låg avgift, smart tilltänkt planlösning, stort ljusinsläpp, ingen insyn, hiss från markplan och allt i bostaden är i ett fantastiskt skick!

Först till kvarn...
Vi ses på visningen!

Centrum / Gamla stan

Välkomna till Centrum och Gamla stan!

Gamla staden eller innerstaden i Malmö är den del som ligger innanför broarna i det mest centrala av Malmö. Här är det alltid nära till allt såsom restauranger, butiker och krogar men även skolor från förskolor upp till gymnasiet.

Carolikvarteren kring Caroli kyrka, är en del av Gamla staden i Malmö. Området avgränsas av Mäster Nilsgatan, Rundelsgatan, Stora Kvarngatan, Norregatan och Östergatan i Malmö. I de gamla kvarteren, innan Caroli Citys tillkomst, fanns bebyggelse redan på medeltiden.  Många utav husen finns kvar som en påminnelse om Malmös historia och kulturarv. 

Närheten till Malmö centralstation, Gustav Adolfs torg, Stortorget, Lilla torg, Moderna museet och Malmö högskola gör detta område till ett självklart alternativ för många köpare i jakten på att hitta ett bra boende.