Ett vackert hem med fin villakänsla i Oxie!

  • Lergodsvägen 15
  • Oxie
  • , Oxie

Nu kan vi erbjuda ett trivsamt radhus med en fantastisk planlösning i två plan. Barnvänligt och trevligt område som garanterat kommer att tilltala flertalet spekulanter. Huset har ett lugnt och bra läge i området samt är allt i mycket gott skick. Först till kvarn!

Rumsbeskrivning

Välkomna till Oxie och Lergodsvägen!

Nu ges ett ypperligt tillfälle att kunna förvärva ett av de bättre radhusen i området, kanske det allra bästa...
Hela 124 kvm fördelat på 5 rum och kök, två badrum, god förvaring och med en ljuvlig uteplats, njutbart och lättskött!

Perfekt och lugnt beläget i ett mycket tilltalande och barnvänligt område, känslan här blir mer likt ett idylliskt villaområde!

Huset har en stensatt och trivsam framsida med egen innergård som även har utgång från sällskapsrummet samt ett stort förråd och eget garage, ett boende med många plus!

Alla rum i huset är utan insyn och på ovanvåningen har man ett fantastiskt ljusinsläpp samt en roingivande utsikt!
Radhuset visas upp i ett mycket gott skick och enkelt för den nya ägaren att bara kunna flytta rakt in.

Ett hus som kommer att passa in på mångas önskemål och krav...

Välkomna in!
Först en stor luftig och välkomnande hall som ståtar med ett stort ljusinsläpp. Ljusa innerväggar och ljus klinkers på golv.

Direkt till vänster har man det fina vardagsrummet som ståtar med ett slående ljusinflöde från de stora fönsterpartierna, utgång och utsikt mot sin egen innergård på framsidan. Rummet har samma fina golv som löper ut från hall i samtliga rum till ljusa innerväggar. Ett stort trivsamt sällskapsrum som blir förlängt med uteplatsen under sommarhalvåret, njutbart!

På den högra sidan har man köket som är renoverat och fräscht. Samma fina golv även här till ljusa innerväggar.
Tilltalande och smart fördelat med stor matplats i öppen planlösning innan kökets arbetsyta.
Skåp och inredning i vitt till svart bänkskiva i sten / komposit samt ett vackert väggkakel i vitt ovanför.
Maskinparken består utav stor kyl och frys, diskmaskin, spis med ugn och häll samt fläkt.
Ett kök att älska!

Vidare har man det första sovrummet som är bra i yta och rymmer både dubbelsäng, arbetshörna samt förvaring.
Ljusa innerväggar till ljus klinkers på golv även här.
Ett trivsamt och stort vilorum...

Badrummet nere är helkaklat i vackra materialval och mycket fräscht. Här finns dusch, handdukstork, fönster, wc, kommod med underskåp samt spegel med belysning ovanför.
Ett trivsamt och fint badrum.

Innan trappan upp har man också en stor klädkammare som sväljer mängder i förvaring, omtyckt och praktisk!

Ovanvåningen!
Först en trivsam och möblerbar hall med vackert ljusinsläpp och utsikt över området. Ovanvåningen har tre fina sovrum och ett snyggt helkaklat badrum.
Badrummet uppe erbjuder badkar, wc, kommod med underskåp och spegel med belysning ovan samt fönster för ljusinsläpp och vädring. Ett vackert badrum i bra skick!

Samtliga sovrum uppe är i bra skick och storlek samt har vilorummen också ett stort ljusinsläpp och ingen insyn. Hela övervåningen har ljusa innerväggar till ett vackert ljusgrått golv som gör det enhetligt och snyggt.

Kort och gott får man här rikligt med valuta för sina pengar, välplanerat och i mycket bra skick samt i ett barnvänligt och lugnt område som måste tilltala flertalet barnfamiljer. Eget garage, skön lättskött innergård som blir en självklar förlängning utav sällskapsrummet under sommarhalvåret.
Ett hus man skall se och känna in på plats...

Först till kvarn!

Varmt välkomna på visningen!

Oxie

Oxie är en tätort och en stadsdel i stadsområdet Söder i Malmö kommun som ungefär motsvarar Oxie socken. Oxie utgör en förort till Malmö. Oxie ligger knappt 10 km sydost om centrala Malmö. Från 2015 sträcker sig tätorten även in i ett mindre obebott område i Svedala kommun.

I centrum finns restauranger, livsmedelsaffärer,blomsteraffär, frisörer, två fitnesscenter,veterinärklinik, bageri,apotek, tobaksaffär som är ombud för spel och lotter, mm.

Det finns också en sporthall och simhall. I öster finns Blankebäcksskolan med låg- och mellanstadie. Intill Blankebäcksskolan finns också ett dagis. På fem minuters gångväg ligger tågstationen varifrån du kan åka till Ystad eller Malmö. Till Malmö C tar det 12 minuter. Via Citytunneln kan man åka direkt till Köpenhamn. Förutom tåg kan man även ta buss till Malmö. Busshållplatsen finns precis utanför vårt område.

Bortom Oxievångsskolan finns ett stort sportområde med fotbollsplaner och tennisbanor. Intill oss i sydöstlig riktning finns en stor naturpark att promenera i eller för barnen att tumla runt.
På gångavstånd finns en golfbana och på cykelavstånd finns det ytterligare en till golfbana.
Mer information om Oxie kan du få på Malmös stads hemsida: www.malmo.se