Ett ypperligt läge med havsutsikt i Västra hamnen!

  • Lilla Varvsgatan 19A
  • Västra Hamnen
  • , Malmö

Nu kan vi erbjuda ett av guldkornen i Västra hamnen, hiss från markplan, högt upp, fantastisk utsikt mot parken och havet framför. Öppen läcker planlösning med optimalt av ljusinsläpp samt är allt nytt i våningen och bostaden kan tillträdas omgående... Först till kvarn!

Rumsbeskrivning

Välkomna till Västra hamnen och Lilla Varvsgatan!

Nu ges ett ypperligt tillfälle att kunna förvärva en riktig bostadsdröm intill Turning Torso och Västra hamnen skolan.

Obs! Bo kungligt för mindre än 5.400 kr i månaden inklusive avgift, lån, internet och ip-telefoni...

Ägaren har aldrig flyttat in eftersom de fått ändrade familjeförhållanden så allt är nytt och orört i denna fina lägenhet, detta gör ju också att den tilltänkta köparen kan överta bostaden med snabbt tillträde. Ett tillfälle!

Lägenheten har en fräck och mycket tilltalande planlösning, öppet luftigt och med ett slående ljusinsläpp. Belägen på våning 8 och gavel gör ju att man får en sagolik utsikt mot parken framför och havet i ens blickfång.

Bostaden erbjuder stort vackert badrum med egen klädvårdsavdelning. Vardagsrum som flyter samman med kök samt två trivsamma sovrum och som avslutning har man en jättefin balkong med en helt underbar utsikt...

En unik lägenhet som verkligen sticker ut är en korekt beskrivning på denna fina bostad.

Obs! Föreningen äger sin mark, tryggt och man slipper oroa sig för tomträttsavgifter som belastar ekonomin.

Välkomna in!
Hall, vardagsrum samt kök har vacker trestavsparkett på golv till vita släta väggar och ger ett öppet pampigt intryck. Från vardagsrum har man utgången till balkongen som är bra tilltagen i yta och ger plats för stort möblemang.

Köket är Läckert infällt i vinkel längs hela den innersta väggsidan samt ges här en perfekt matplats intill.
Inredning i vitt till svart bänkskiva samt snyggt väggkakel i vitt och samtliga vitvaror i rostfritt. Diskmaskinen är integrerad.
Maskinparken består utav side by side kyl och frys, diskmaskin, micro, ugn, spishäll och fläkt ovanför.
Ett kök man kommer att älska!

Badrummet är rejält och har egen klädvårdavdelning med tvättmaskin och torktumlare. Bra tilltagen dusch med infällbara glasdörrar, komod med underskåp och överskåp samt wc. Ett riktigt fint badrum, för de allra kräsnaste...

Vidare har vi ett vackert sovrum som ger plats för allt man kan vilja ha i sitt vilorum. Rummet har stor skjutdörrsgarderob infälld längs ena väggsidan samt vacker parkett till ljusa innerväggar och här har man fantastisk utsikt mot parken framför.
Ett sovrum man kommer att uppskatta!

Sist har man ytterligare ett sovrum som även det ståtar med ett sagolikt ljusinsläpp, vacker parkett på golv till ljusa innerväggar och plats för garderober m.m....

Kort och gott får man här ett ypperligt boende med mängder utav plus så som den läckra planlösningen, stor balkong med slående utsikt, allt i nyskick, låg avgift, vacker innergårdsmiljö, havet, centrum på kort avstånd och mycket annat...

Finansiering klar ?
Med ett boendelån på 50% blir den totala månadskostnaden inklusive avgift och lån ca 5.375 kr netto.
Obs! I uträkningen ovan ingår också tillägget för TV, internet 100/100 Mbit/s och ip-telefoni.

Först till kvarn!

Varmt välkomna på visningen!

Västra Hamnen

Välkommen till Västra Hamnen.

Västra Hamnen lockar besökare från hela Malmö och världen. Turning Torso, ritad av den spanske arkitekten Santiago Calatrava är en självklar attraktion med sin skruvade design och sina 190 meter över havet. Sundspromenaden har blivit ett av Malmöbornas favorittillhåll sommartid och Djuphavsbadet har tagit över en del av Ribersborgsstrandens popularitet. I Stapelbäddsparken möts skateboardentusiaster och Dockan har blivit en marina för fritidsbåtar.Idag rymmer Västra Hamnen många olika funktioner och verksamheter. Varvsarbetare har ersatts av studenter på Malmö Högskola och anställda inom bland annat nya media, miljöteknik och byggbolag. Målsättningen att bli ett nationellt exempel för hållbart stadsbyggande har uppnåtts och nu väntar nya utmaningar. Västra Hamnen är långt ifrån färdigutvecklat och det finns stor och potential att fortsätta utveckla området till en urban, naturnära och levande stadsdel med hög livskvalitet.