Exklusiv och påkostad 3:a på Gula Höja!

  • Västra Skrävlingevägen 183
  • Gula Höja
  • , Malmö

Nu ges ett unikt tillfälle att kunna förvärva en av de finaste lägenheterna på området, kanske den allra finaste. Allt i bostaden är nytt och med smakfulla materialval har man här fått till ett riktigt drömboende... Först till kvarn!

Rumsbeskrivning

Välkomna till Gula Höja och Västra Skrävlingevägen!

En lägenhet i absolut toppskick erbjuds man här, inget är lämnat åt sidan utan i princip varje centimeter av bostaden är renoverad...

Nytt smakfullt kök, nya vitvaror, två helt nya badrum med golvvärme, renoverade innerväggar, nytt belysningssystem via tak, nya golv i alla rum, renoverade innerdörrar samt karmar och lister. En lägenhet man skall se på plats!

Ny öppen planlösning med borttagna väggar för bättre ljusinsläpp och trivsel...

Äldre stabil förening med god ekonomi som ståtar med fina innergårdar samt stort garage och flera uteplatser för bil.

Ring och boka in er på visningen!

Välkomna in!
Först en öppen och välkomnande hall som ger bra med plats för avhängning samt förvaring i stor skjutdörrsgaderob.
Snyggt parkettgolv till ljusa innerväggar och downlightsbelysning i tak.

Badrum 1 erbjuder badkar och vägghängd toalettstol, golvvärme, handdukstork, downlightsbelysning i tak, kommod med underskåp och spegel ovan samt smart hylla bakom toaletten. Med snyggt marmorerad kakel och klinkers till vackra materialval har man här förvandlat detta rum till en liten dröm...

Badrum 2 erbjuder stor dusch med dubbla glasdörrar, kombinerad tvätt och torkmaskin, golvvärme, handdukstork, downlightsbelysning i tak, kommod med underskåp och spegel ovanför samt wc. Ett badrum lika så fint som det första och här måste man bara stortrivas!

Köket är stort med en gigantisk matplats så här behöver matgästerna inte trängas. Snyggt parkettgolv till ljusa innerväggar och i tak har man fällt in smakfull downlightsbelysning. Inredning och vitvaror i svart till vacker ljus bänkskiva som har ett snyggt marmorerat kakel ovanför.
Maskinparken består utav kyl, frys, diskmaskin, micro, ugn, spishäll med fläkt ovanför.
Ett kök att älska...

Stort vardagsrum med en fantastisk balkong som avslutning, balkongen är inglasad och utbyggd så rejält med plats att sitta ute men ändå inne. Rummet har ny vacker trestavsparkett på golv till ljusa renoverade innerväggar samt snyggt infälld belysningsramp i tak.
Ett mycket trivsamt sällskapsrum...

Avslutningsvis har man två fina sovrum som båda har nya golv i ljusgrå ton till ljusa innerväggar. Båda vilorummen har bra yta och ståtar med fint ljusinsläpp. Två trivsamma vilorum med minimal insyn...

Kort och gott får man här en bostad som kommer att tilltala flertalet spekulanter vad gäller planlösning, skick och läge...

Först till kvarn!

Varmt välkomna på visningen!

Gula Höja

 Höja är ett område i stadsdelen Husie. Här finns både småhus och flerfamiljshus. Det ligger mellan Inre ringvägen och Agnesfridsvägen, norr om Amiralsgatan. 1967 bildades föreningen Gula Höja. Kort därefter påbörjades byggandet av lägenhetshusen och under hösten 1968 flyttade de första medlemmarna in i området. Området består till största delen av Riksbyggen-bostadsrättsföreningarna Gula Höja, Röda Höja och Vita Höja. På området finns Höjaskolan med klasser från förskola upp till högstadium. Runstyckets förskola och Västra Skrävlinge fritidshem finns också i området. Höja är ett välskött område med idrottsplats och närhet till det mesta såsom affärer, vårdcentral och busstationer. Härlig grönska med mycket fina innergårdar med lekplatser.