Fantastisk 4.a högst upp på helgavel i Limhamn!

  • Grönalundsgatan 22
  • Limhamn
  • , Limhamn

Helt oemotståndlig våning med bästa läge och direkt närhet till Bergaskolan. Helgavel med ett slående ljusinsläpp och högst upp utan grannar samt hiss från markplan. Lägenheten bjuder på ett skick som får en att häpna, går att likställas med nyproduktion då den totalrenoverades 2017.... Först till kvarn!

Rumsbeskrivning

Välkomna till Limhamn och Grönalundsgatan!

Högst upp i fastigheten med hiss direkt ifrån markplan och belägen på helgavel med fönster åt tre håll finner vi denna makalöst välrenoverade och stilsäkra våning! Här har inget lämnats åt slumpen, och det märks.
Inga grannar ovanför, ingen insyn och en fantastisk utsikt som bara måste upplevas på plats.

Här kan man njuta av ett stort och luftigt vardagsrum med härlig yta och optimalt ljusinsläpp, två vackra badrum, tre bra sovrum som samtliga ståtar med väldisponerade kvadratmetrar och svängrum samt ett rymligt kök med seperat matrum, bra med förvaringsutrymmen och perfekta arbetsytor.

Härligt solsäker söderbalkong som vetter mot den fina innergården och grönområdet framför.

En våning för den kräsne, och för barnfamiljen som vill ha in sina barn på Bergaskolan med bästa tänkbara renomé.

Hall: Redan innanför säkerhetsdörren stiger vi in i en möblerbar och mycket ljus hall som sätter tonen för resten av bostaden med dess perfekta skick. Väggarna är släta och vita som i resten av bostaden och på golvet ligger ett smakfullt klinker som följer med genom hela hallen och köket vilket skapar en härlig enhetlighet och ett skönt flöde. En stor inbyggd spegel och en fondvägg med konststen känns spännande.

Badrum 1: Eklusivt och mycket stilfullt renoverat badrum som gör bestyren till ett rent nöje! På golvet ligger ett påkostat klinker som är fövillande likt ett trägolv och på väggarna sitter ett lika snyggt och matchande kakel. Utrustningen består av handfat med underskåp, överskåp med belysning, badkar, handdukstork, wc-stol samt tvättmaskin, (Electrolux, 8 kg) och torktumlare (Electrolux). Ett stort skåp löser förvaringen och spotlights i taket ger fin belysning.

Badrum 2: Med samma känsla som för estetik som man bjöds i badrum 1 har man inrett detta något mindre hemlighus. Utrustnngen består av duschhörna, handdukstork, överskåp med spegel, handfat med underskåp och wc-stol. Mycket stilrent och snyggt!

Kök med matplats: Ett väl tilltaget kök där man utan problem kan hålla middagsbjudning för 10 personer. Inredningen är i vitt högblankt och erbjuder generöst med plats för förvaring i skåp och lådor. Utrustningen består av hel integrerad kyl, hel integrerad frys, inbyggnadsugn, inbyggd micro, induktionshäll, fläktkåpa och diskmaskin. Ovan arbetsytorna sitter vacker vit kakel som matchar övrig inredning på ett slående vis. Även i detta rum bjuds man på en fullkomligt magnifik utsikt över omgivningarna! På golvet ligger samma snygga klinker som följt med genom hela hallen vilket skapar en härlig enhetlighet.

Vardagsrum: Stort och luftigt sällskapsrum som med gott mått rymmer både ett ordentligt soffmöblemang och ett rejält matsalsmöblemang. Läget på en gavel och högst upp med stora fönsterpartier ger ett fantastiskt ljusinsläpp och en vidunderlig utsikt över staden. En vacker dag ser man härifrån ända till grannlandets huvudstad! Precis som i övriga rum är väggarna sobert vita och på golvet ligger vacker ekparkett. Spotlights inbyggda i en ramp runt rummet ger mysig belysning.

Sovrum 1: Det största sovrummet med plats för både dubbelsängen och ett stort garderobssystem. Väggarna är slätt vita liksom i övriga bostaden och på ena väggen sitter en snygg ljus fondtapet som ger ett mycket sobert och stilfullt intryck. Liksom i övriga sovrum har golvet vacker ekparkett.

Här finner vi även utgången till den underbara och inglasade balkongen i solsäkert söderläge. På golvet ligger ett läckert klinkergolv som lätt kan misstagas för skeppsgolv. Här kan man njuta av tillvaron med en fantastisk utsikt över gården och de lummiga omgivningarna.

Sovrum 2: Precis som i första sovrummet har man även här en fantastisk utsikt över gård och de lummiga omginingarna. Det finns plats för en dubbelsäng här, om man så önskar.

Sovrum 3: Ytterligare ett snyggt sovrum som med fördel kan användas som kontor eller barnrum. Ett stort garderobssystem (ingår) löser förvaringen. Liksom i övriga rum är väggarna fräscht vita och på golvet ligger samma ekparket som återfinns i övriga sovrum. Utsikt över gård och lummiga omgivningar.

Detta är kort och gott en superläckert totalrenonverad våning som ligger på absolut bästa läget i området!
Havsutsikt, härlig planlösning, ingen insyn, högst upp på bästa gavel, fantastiskt ljusinsläpp och ett skick som slår allt... Dessutom finns stor hiss direkt ifrån markplan, grön välskött innergårdsmiljö, möjlighet till garage med mera, med mera.
Bara utsikten är värd sin vikt i guld!

Först till kvarn!

Limhamn

Limhamn är en tidigare ort, senare en stadsdel i Malmö, numera ingående i stadsdelen Limhamn-Bunkeflo i Malmö. Närheten till havet och den stora förekomsten av villor och
egnahem har gjort att Limhamn inte längre domineras av fiskare och industriarbetare som förr i tiden utan har blivit synonymt med livskvalitet och det goda livet.
Trots att cementtillverkningen och kalkbrottsbrytningen som en
gång utgjorde grunden för Limhamns expansion numera är nedlagd, har stadsdelen fortsatt att utvecklats och blivit ett av Malmös rikaste och socialt mest välmående områden.

Många barnfamiljer söker till Limhamn då Limhamns rektorsområde har väldigt gott renommé.

Stadsdelen erbjuder följande skolor: åk: 0-3 Karl Johanskolan. 1-5: Geijersskolan, Djupadalsskolan, skolan på Ön samt den privata Sveaskolan med naturinriktning. Från åk 6-9 finns Bergaskolan, Linnéskolan samt Sveaskolan. Fritids och dagis finns det även gott om.