Fantastisk 4:a i Rörsjöstaden med 2 balkonger!

  • Bertrandsgatan 3B
  • Rörsjöstaden
  • , Malmö

Nu ges ett ypperligt tillfälle att kunna förvärva en av de bästa fyrorna i området, kanske den allra bästa... En våning som har allt! Hiss och högt upp med skön utsikt, 2 balkonger, 2 badrum, smakfullt och påkostat kök, 3 fina sovrum och inte minst i ett oslagbart skick... Föst till kvarn!

Rumsbeskrivning

Välkomna till Rörsjöstaden och Bertrandsgatan!

Nu skall den säljas! Denna så unika våning som har det där lilla extra, just sånt som så många söker!

Högt upp i fastigheten med två av de översta balkongerna, fönster i tre väderstreck, två badrum, hiss ifrån markplan, fantastiskt planlösning, påkostat kök samt ett vackert burspråk, friköpt mark med mera, med mera...

Våningen har så mycket av det goda att det blir över och lite till! Här finns även möjlighet till garageplats via förening samt har man en prunkande och charmig innergård nedanför.

En bostad för den mer kräsna familjen som prioriterar och värderar boendet, läget, planlösningen och skicket lite högre...

Välkomna in!
Trivsam och välplanerad hall som har en stor inbyggd skjutdörrsgarderob direkt till höger, praktiskt och snyggt.
Här finns även ett stort fönster för ett skönt ljusinsläpp och första biten in ligger ett vackert stengolv.

Resten av våningens golv går sen över i trestavsparkett till ljusa släta innerväggar i samtliga rum, enhetligt och snyggt!

Första rum finner vi på den högra sidan och här finns plats för både säng m.m. Ett fint vilorum!
Vidare har vi ett helfräscht badrum på andra sidan som erbjuder dusch, all inredning samt golv och väggar är i toppskick.

Efter badrum har man en stor garderob som sväljer mängder i förvaring, praktiskt och omtyckt.

Hela våningen öppnar sen upp sig på ett enastående sätt med en öppen och mycket tilltalande planlösning som bara känns så rätt, så rätt...

Kök och vardagsrum i en halvöppen planlösning som ger ett sagolikt intryck, härifrån har man även utgång till den första balkongen som har sin utsikt utöver den vackra parken. Helt utan insyn så bättre än det här blir smycket vårslaget!

Köket är elegant och smakfullt med sin fina inredning i vitt till svart bänkskiva i massiv granit. Mycket förvaring samt fina arbetsytor finner vi här och en underbar matplats intill kökets burspråk.
Maskinparken består utav dubbel kyl och frys, diskmaskin, micro, ugn, spishäll och fläkt ovanför.
Ett kök att älska...

Mysigt och tilltalande sällskapsrum som besitter en skön karaktär och en helt underbar utsikt in mot parken.

Vidare kommer vi till det större sovrummet som ståtar med en helt underbar balkong mot innergården och en hel vägg med snyggt infälld skjutdörrsgarderob för bästa tänkbara förvaring, så här vill man garanterat kunna ha sitt vilorum.
Rummet ger plats för dubbelsäng och mycket mer.

Balkongen är stor samt ges det plats för ett större möblemang, här är det enkelt att kunna koppla av och njuta...

Nästa rum är badrum 2 som ligger mellan de två sovrummen.
Badrummet är påkostat, snyggt och erbjuder badkar, golvvärme, handdukstork, kommod med underskåp, överskåp, eluttag samt egen klädvårdsavdelning med tvättmaskin och torktumlare. Ett badrum att tycka om...

Vidare har vi det sista sovrummet som även det ger plats för säng m.m. Ett trivsamt vilorum med fint ljusinsläpp.

Kort och gott får man här ett boende utöver det normala, en våning som blir svår att motstå efter man varit på visning!
Fantastiskt skick, helrätt planlösning och med ett läge i fastigheten som slår det mesta.

Obs! Detta är ingen mängdvara utan en möjlighet till en unik våning! Och när den är såld, då är också detta tillfälle borta!

Först till kvarn...

Vi ses på visningen!

Rörsjöstaden

Rörsjöstaden började anläggas på 1870-talet efter en plan av den dåvarande stadsingenjören Georg Gustafsson. Området sträcker sig från Amiralsgatan vid Malmö Latinskola och hela vägen ner längs Kungsgatan och Föreningsgatan till Värnhemstorget. Värnhemstorget är numera en viktig knutpunkt för pendlare med busshållplats och närhet till Malmös norra utfart.

Rörsjöstaden har länge betraktats som ett utav Malmös absolut populäraste områden var sekelskifteshus i många olika stilar står på rad längs den vackra Kungsgatan. Numera är Kungsgatan uppdelad i mindre lokalgator. Endast cykelbanan i mitten kan användas för genomfartstrafik. I området finns flertalet skolor från förskola upp till gymnasienivå. Området ligger dessutom mycket fördelaktigt med kort promenadavstånd till Malmö centrum och Gustav Adolfs torg. Den vackra Sankt Pauli kyrka ligger mitt på Kungsgatan.