Fantastiskt 1-plans parhus i natursköna Klågerup!

  • Jakob Hanssons väg 10B
  • Svedala / Klågerup
  • , Klågerup

Nu ges ett ypperligt tillfälle att kunna förvärva ett drömboende utan dess like. Enorm takhöjd, påkostade material, öppen ljus planlösning, sagolik trädgård, skön utsikt och allt i bästa tänkbara skick. Mycket barnvänligt och trivsamt område samt beläget på kort avstånd från både Malmö & Lund. Ett hus som garanterat kommer att passa in på mångas önskemål och krav... Först till kvarn!

Rumsbeskrivning

Välkomna till Klågerup och Jakob Hanssons väg!

Nu kan vi visa upp ett hus som har det där lilla extra, härligt öppen planlösning med enorm takhöjd som ger en fantastisk rymd och trivsel. Ett hus utöver det normala...

Obs! detta är den större modellen av områdets 1 plans hus med extra toalett, större badrum, bredare sovrum, större vardagsrum med dubbla fönster samt en mer lättmöblerbar hall med fönster för bättre ljusinsläpp, njutbart!

Parhuset har ett perfekt läge i mycket trivsamt och barnvänligt villaområde med både Malmö och Lund på kort avstånd...

Stor sagolik tomt från insidan som ståtar med en slående utsikt och vy över området. Här har säljarna verkligen lagt ner stort arbete och mycket kärlek, troligen områdets vackraste och mest påkostade tomt.
En liten oas som inbjuder till skön avkoppling samt mysiga utekvällar med mingel och grill, så som balsam för själen!

Nytt, genomtänkt, fräscht och tilltalande är en korrekt beskrivning åt detta så fina hem...

Bostadsrättsföreningen Klätterhusen 2 är beläget i Klågerup med trivsel, grönska och ro. Först och främst en eloge till arkitekten som har skapat flexibla och välplanerade kvadratmetrar med känsla, kvalitet och karaktär samt med funktionalitet i fokus. Stora tomter som inbjuder till umgänge, skratt och lek från tidig morgon till sen kväll.

Generöst är också hur mycket hus man faktiskt får för pengarna. För att inte tala om standarden och arkitekturen. Här kommer alla generationer att kunna trivas.

Välkomna in!
Först en trivsam och välkomnande hall som ger bra med plats för möblering, avhängning samt förvaring. På golvet ligger stilren klinkers till släta och ljusa innerväggar, vidare går golvet över i ljus parkett som sen löper ut i alla rum.
Smakfullt och stilrent!

På den vänstra sidan finner vi det första sovrummet som ger bra med plats för säng, förvaring m.m. Sovrummet har ljust färgade innerväggar till vacker parkett på golv och fönster i två väderstreck.

På den högra sidan har vi sovrum 2 med stor inbyggd skjutdörrsgarderob från golv till tak längs hela väggsidan. Rummet har dubbla fönster med vackert ljusinsläpp och snygg parkett på golv till ljusa innerväggar.
Två riktigt fina vilorum!

Sen kommer en helkaklad gästtoalett innan det stora badrummet. Gästtoaletten är i toppskick så som allt annat i huset och erbjuder golvvärme, vask, wc och spegel med belysning.

Efter gästtoaletten kommer det stora badrummet som verkligen bjuder på yta, helkaklat i vackra och ljusa materialval. Badrummet har egen klädvårdavdelning med tvättmaskin, torktumlare, bänkskiva och överskåp. Här finns även dusch med vikbara glasdörrar, golvvärme, handdukstork, kommod med underskåp och vacker downlightsbelysning i tak.
Ett riktigt smakfullt badrum som förvandlar bestyren till ett rent nöje...

Vidare kommer vi ut i det öppna landskapet med kök, köksö, matplats och sällskapsrum. En planlösning som bara känns så rätt på alla sätt. Ljuset bokstavligen flödar in i detta så stilrena hem och takhöjden med sina läckra takfönster blir som grädden på moset här...

Påkostat vackert kök i vinkel med köksö framför och exklusiv maskinpark är något som alla kommer att gilla...
Maskinparken består utav kyl, frys, diskmaskin, micro, ugn, spishäll och fläkt ovanför.
Ett kök att älska!

Fint sällskapsrum med dubbla fönster och ett sagolikt ljusinflöde, ett mysigt och trivsamt vardagsrum i öppen planlösning...
Hela huset har golvvärme så inga tråkiga element som tar plats.

Egen bilplats på framsidan samt har man ett stort förråd på ca 4,7 kvm framför som bara måste uppskattas.

Ett riktigt guldkorn till boende i jakten på att hitta rätt hem. Lugnt tryggt villaområde, barnvänligt, väldisponerat och huset visas upp i ett så nära nyskick man bara kan komma...

Först till kvarn!

Vi ses på visningen!

Svedala / Klågerup

Du som väljer att bo i Klågerup kommer att ha nära till det mesta. Malmö, Lund,Staffanstorp och Svedala samt kustlinjen med Trelleborg och Ystad ligger inte långt bort. Det gäller för bilen och det gäller för kollektivtrafiken med Pågatågen och Malmö Airport i spetsen. Jobb, familj och shopping flyter samman till en enda knutpunkt.Området är som gjort för familjen och ligger naturskönt i Svedalas kuperade landskap.

Här visar sig det traditionella Skåne från sin allra bästa sida. Bokskogen ligger alldeles runt hörnet och erbjuder friska promenader, härliga familjeutflykter och utmärkta träningstillfällen året om.
Du som uppskattar kultur hittar Klågerups Slott med tillhörande dockmuseum efter en kort cykeltur.
Välrenommerade Klågerupsskolan och förskolan Mumindalen ger en kompetent och trygg start i livet för de yngre familjemedlemmarna. En lokal handlare, klassisk mack och några varierade snabbmatsställen kompletterar livspusslet för alla generationer. Klågerup ger tillgänglighet, avkoppling och hemkänsla.

Välkomna till Klågerup.