Fin 2:a med låg avgift på Borgmästaregården!

  • Annebergsgatan 19C
  • Borgmästaregården / Pildammarna
  • , Malmö

På våning 4 med skön utsikt från inglasad balkong finner vi denna välplanerade och fräscha tvårummare. Hiss från markplan och i stabil Hsb förening med en parkliknande innergårdsmiljö samt Pildammsparken på andra sidan gatan. Bättre blir det inte... Först till kvarn!

Rumsbeskrivning

Välkomna till Borgmästaregården och Annebergsgatan!

Nu kan vi erbjuda en smart tvårummare med bästa tänkbara adress intill den vackra Pildammsparken...

Perfekt läge med fri utsikt och högt upp i fastigheten, hiss från markplan, inglasad balkong, fint sovrum, stort sällskapsrum, bra tilltaget badrum, rejäl klädkammare och ett uppöppnat nytt kök mot rummet.

Lägenheten besitter ett fantastiskt ljusinsläpp och har inget hus framför så perfekt för den som vill bo insynsskyddat.

Allt detta och i en mycket stabil förening med väl underhållna fastigheter och fantastisk områdesmiljö...

Välkomna in!
Smart hall som har ett gediget stengolv till ljusa innerväggar. Hallen har god förvaring i en stor klädkammare och bra med plats för avhängning.

Badrummet är helkaklat och erbjuder dusch med vikbara glasdörrar, kommod med underskåp, spegel och belysning samt väggskåp innan duschen. Ett trivsamt och fint badrum!

Sovrummet är litet men välplanerat och ger plats för både säng, förvaring m.m. Vilorummet erbjuder fint ljusinsläpp och ingen insyn samt har man stavparkett på golv till ljusa innerväggar.

Vardagsrummet är stort och ger fin plats för soffa och tv hörna samt rejält matrumsmöblemang. Nytt golv till ljusa innerväggar samt avslutas rummet i en skön inglasad balkong som måste uppskattas.

Från sällskapsrummet har man sen det fina köket i öppen planlösning mot rummet. Köket är helt nytt och har ett fönster med vackert ljusinsläpp. Smart kök som känns större tack vare planlösningen. Inredning i vitt till mörk bänkskiva och ljust väggkakel ovanför. Maskinparken består utav kyl / frys, diskmaskin, micro, ugn, spishäll och fläkt ovanför.
Ett kök att älska!

Kort sammanfattning får man här ett ypperligt boende med många fördelar så som hiss från markplan, inglasad balkong med fin utsikt, ingen insyn, låg avgift, fin innergårdsmiljö, Pildammsparken intill, stabil förening med mera ,med mera...

En lägenhet som kommer att passa in på mångas önskemål och krav!

Först till kvarn...
Varmt välkomna på visningen!

Borgmästaregården / Pildammarna

Välkommen till Borgmästargården och Pildammarna!

Borgmästaregården ligger intill stadsdelen Pildammsstaden vid Pildammsparkens nordvästra sida. Området är enormt populär på grund av läget invid parken och att det endast tar några minuter att promenera till Triangeln och Malmös gågata. I området finns även Malmö opera och Skånes universitetssjukhus. Här är det alltid nära till allt.

Borgmästaregården består utav tre adresser så som Albinsrogatan, Annebergsgatan och Lagmansgatan. Samtliga av dessa adresser är mycket omtyckta och starka alternativ för många köpare. Mycket p.g a den fina ekonomin samt den goda barnomsorgen och miljön man erbjuds här

Pildammsparken intill med dess speciella historia och starkt nyklassicistiska utformning gör den unik bland Nordeuropas parker. Genom att planeringen skett i olika etapper har en intressant och säregen park skapats. (källa:malmo.se).