Gavel på Keramikvägen med bästa läge, tillfälle…

  • Keramikvägen 46
  • Oxie
  • , Oxie

Nu erbjuder vi en av de bättre 3:orna på detta omtyckta område. Stor hörntomt med uterum och stenlagd uteplats som ger plats för avkoppling, sola, äta ute, umgås, mingla m.m... Välplanerat med smart planlösning och i ett skick som gör det möjligt att bara kunna flytta in. Ett tilltalande och njutbart boende. Först till kvarn!

Rumsbeskrivning

Välkomna till Oxie och Keramikvägen!

Nu kan vi med glädje presentera en mycket trivsam och väldisponerad 3:a, perfekt belägen på hörntomt i området och med en väl tilltagen och helt oemotståndlig trädgård med ett stort uterum. Lägenheten har en superb planlösning med fina ytor överallt såsom generöst vardagsrum, stort välplanerat kök med rejäl matplats samt 2 fina sovrum och ett badrum.

Hall: Innanför ytterdörren stiger vi in i en trevligt möblerbar hall med gott om plats för avhängning och förvaring i form av en stor klädgarderob. Väggarna är vita och på golvet ligger gedigen ljus klinker.

Badrum: Fräscht halvkaklat badrum med vit kakel på väggar och vitmelerad klinker på golv. Utrustningen består av en lyxig duschkabin, handfat, överskåp med spegel, tvättmaskin samt torktumlare och wc-stol.

Kök: Stort och rymligt kök med en matplats som med lätthet rymmer ett sällskap på 8-10 personer. Köket har inredning i vitt och erbjuder gott om plats för förvaring i skåp och lådor. Det finns väl tilltagna arbetsytor som underlättar köksarbetet och utsikten över den fina uteplatsen är mycket trivsam. Här är även utgången till det fina uterummet belägen. Utrustningen består av kyl, frys, spis med ugn, diskmaskin och spisfläkt. Väggarna är vita och på golvet ligger ljus klinker.

Vardagsrum: Stort och luftigt sällskapsrum som via stora fönsterpartier får ett fantastiskt ljusinsläpp. Här finns det gott om plats för både soffgruppen och ett matsalsmöblemang, för den som så önskar. På golvet ligger vacker ekparkett i original som slipats och lackats och väggarna är vita.

Sovrum 1: Väl tilltaget sovrum som med gott mått rymmer både dubbelsängen och ytterligare möblemang. På golvet ligger vacker ekparkett i och väggarna är vita.

Sovrum 2: Ett sovrum med plats för både säng och en ordentlig arbetsplats, för den som så önskar. På golvet ligger även här ekparkett och väggarna är precis som i övriga rum, släta och vita.

Uteplatsen / trädgård: Stor härlig uteplats i perfekt västerläge, belägen på attraktivaste hörna! Stort inglasat uterum på ca 18 kvm som blir likt pricken över i för detta fina boende.

Här har man en egen liten inhägnad trädgård. En lisa för själen! En underbar oas!

Kort och gott erbjuds man här ett gyllene tillfälle att kunna förvärva en perfekt planerad bostad, med en helt fantastisk innergårdsmiljö, en parkliknande oas avskild från stadens sus och brus och närhet till goda kommunikationer och all möjlig bekvämlighet.


Stabil förening med god ekonomi är stor trygghet för köparen.

Varmt välkomna på visning!

Oxie

Oxie är en tätort och en stadsdel i stadsområdet Söder i Malmö kommun som ungefär motsvarar Oxie socken. Oxie utgör en förort till Malmö. Oxie ligger knappt 10 km sydost om centrala Malmö. Från 2015 sträcker sig tätorten även in i ett mindre obebott område i Svedala kommun.

Föreningen ligger i stadsdelen Oxie. Oxie centrum är granne. I centrum finns restauranger, livsmedelsaffärer,blomsteraffär, frisörer, två fitnesscenter,veterinärklinik, bageri,apotek, tobaksaffär som är ombud för spel och lotter, mm.

Söder om föreningen ligger Oxievångsskolan som är en högstadieskola. Här finns också en sporthall och simhall. I öster finns Blankebäcksskolan med låg- och mellanstadie. Intill Blankebäcksskolan finns också ett dagis. På fem minuters gångväg ligger tågstationen varifrån du kan åka till Ystad eller Malmö. Till Malmö C tar det 12 minuter. När Citytunneln är klar kan man åka direkt till Köpenhamn. Förutom tåg kan man även ta buss till Malmö. Busshållplatsen finns precis utanför vårt område.

Bortom Oxievångsskolan finns ett stort sportområde med fotbollsplaner och tennisbanor. Intill oss i sydöstlig riktning finns en stor naturpark att promenera i eller för barnen att tumla runt.
På gångavstånd finns en golfbana och på cykelavstånd finns det ytterligare en till golfbana.
Mer information om Oxie kan du få på Malmös stads hemsida: www.malmo.se