Genomgående fin fyrarummare på bästa läge!

  • Kulladalsgatan 12 B
  • Kulladal
  • , Malmö

På våning 6 med underbar utsikt över omgivningarna finner vi denna välplanerade och genomgående 4:a (ursprungligen 3:a). Trevligt kök, 3 bra sovrum, renoverat badrum, gästtoalett och en härlig inglasad balkong. Här kan man njuta av ett lugnt och tryggt boende i en mycket omtyckt och stabil förening med friköpt mark och låga avgifter. Närhet till all tänkbar service och goda kommunikationer. Välkomna på visning!

Rumbeskrivning

Hall: Vi stiger in i en stor och möblerbar hall med gott om plats för både avhängning och förvaring i 5 garderober. På golvet ligger en ljus plastmatta och på väggarna sitter en ljus tapet. Här finner vi även gästtoaletten.

Kök: Trivsamt och ljust kök med en ordentlig matplats för 6-8 personer. Inredningen är i original med gott om plats för förvaring i skåp och lådor. Ovanför arbetsytorna sitter vit klassisk kakel och diskbänken rostfri. Utrustningen består av kyl/frys (Bosch), spis (Electrolux), fläkt (Electrolux) och diskmaskin (Indesit). På väggarna sitter en ljus strukturtapet och på golvet ligger en plastmatta.

Gäst-wc: Utrustat med hanfat och wc-stol. På väggarna sitter väv nymålad i en ljusgrå nyans, vit kakel över handfatet och på golvet ligger vit klinker.

Badrum: Fräscht och helkaklat badrum som renoverades 2011 (dokumentation finns). På väggarna sitter vit klassisk kakel med några svarta inslag och på golvet ligger vit klinker. Utrustningen består av badkar, handfat med översåp och wc-stol.

Sovrum 1: Väl tilltaget sovrum med plats både för dubbelsängen och yttterligare möblemang. På golvet ligger originalgolvet, stavparkett i ek, vilket kan bli fantastiskt vackert med en slipning och på väggarna sitter en rosa tapet. Ett stort fönster ger ett härligt ljusinsläpp och bjuder på en magisk utsikt.

Sovrum 2: Även detta ett rejält sovrum som med gott mått rymmer både dubbelsäng och ytterligare möblemang. På golvet ligger samma stavparkett som återfinns i sovrummet bredvid och på väggarna sitter en ljus tapet. Det finns en stor garderob vilken även nås från hallen.

Vardagsrum: Idag ett något mindre sällskapsrum som delats av för att skapa ytterligare ett sovrum i bostaden. Men det finns väl med plats för både soffmöblemanget och ytterligare möbler. Den som önskar ett större rum kan med lätthet plocka ner den vägg som satts upp, och på så vis återskapa det stora originalrummet. På golvet ligger ekparkett och väggarna är vita.

Sovrum 3: Med sina stora fönsterpartier ett fantastiskt ljust och trevligt sovrum. Även här får man plats med en dubbelsäng. På golvet ligger samma ekparkett som följt med från vardagsrummet och väggarna är vita. Här finner vi utgången till den härliga och inglasade balkongen i solsäkert västerläge.
Balkongen räknas i juridisk mening inte som boyta, men det är i praktiken precis just vad den är under en stor del av året! Här kan man sitta och njuta av tillvaron med en underbar utsikt över föreningens välskötta gårdar och de gröna och lummiga omgivningarna.

Notera att lägenheten är registrerad som 3 rum och kök i lägenhetsregistret.

Detta är kort och gott en mycket trevlig bostad med stor potiential att bli någons perfekta drömboende!

Välkomna på visning.

 

 

Kulladal

Välkommen till Kulladal.
Kulladal har idag en blandad bebyggelse, med både villor och flerfamiljshus. En stor del av villabebyggelsen tillkom redan i början av 1900-talet. Kulladal var ett egnahemsområde som då tillhörde Fosie landskommun. Flerfamiljshusen, främst bostadsrätter, tillkom på 1960- och 1970-talen. Blekingsborg ligger norr om Kulladals egnahemsområde och området Per Albins Hem ligger öster om de gamla villorna. I den sydöstra delen finns ett område med nyare radhus.
I området finns Kulladalsskolan (F-5). I området finns även Kullavångens förskola och Per Albin hems förskola. Kulladals idrottsplats är hemmaarena för Kulladals FF. Fotbollsspelaren Stefan Schwarz, vars moderklubb är Kulladals FF , kommer från området (kuriosa).