Härlig gavel 3:a på Ribersborg i superfint skick!

  • Regementsgatan 27 F
  • Ribersborg
  • , malmö

Områdets kanske finaste trerummare skall nu hitta sin nya ägare. Bra härlig planlösning med fönster åt tre håll bidrar till ett fantastiskt ljusinsläpp, perfekt belägen på Malmös paradgata med fin innergårdsmiljö och hiss! Bostaden visas upp i ett enastående skick... Välkomna!

Rumsbeskrivning

Välkomna till Malmös paradgata!

På bästa läge erbjuds en härlig gavelvåning med fönster i tre väderstreck. Välplanerad och charmig bostad med underbara bevarade detaljer från byggåret såsom breda fönsterkarmar och originalgolv. Detta tillsammans med renoverade ytskikt samt renoverat kök och helkaklat nytt badrum skapar en extremt trivsam boendemiljö.

Hall: Innanför dörren stiger vi in i en välkomnande hall med en grå sober klinker på golv och väggarna är sobert grå, som i övriga bostaden. 

Kök: Charmigt kök med den, av så många älskade, tidstypiska planlösningen bevarad. Här kan man njuta av de höga köksskåpen med spröjsade spegeldörrar som ger så mycket plats för köksredskap. Bänkskiva i betong med vitt spegelslipat kakel ovan. Utrustningen i rostfritt består av:  Kyl/frys, diskmaskin, spis med varmluftsugn samt rostfri fläktkåpa. Matplatsen rymmer idag 2–4 personer. Väggarna är vita och på golvet ligger vitmålade trätiljor.

Sovrum: Mysigt sovrum med plats för en dubbelsäng och ytterligare möblemang. Det finns gott om plats för förvaring i de bevarade inbyggda originalgarderoberna. Väggarna är sobert grå, bredspacklade och på golvet ligger fin ekparkett.

Badrum: Helkaklat nytt badrum med vitt kakel och grå klinker. Utrustningen består av duschhörna med glasdörr, handfat med kommod, spegelskåp och wc-stol.

Vardagsrum och matsal: Stort och rymligt sällskapsrum som ligger i fil med matsalen med stora fönster på gavel som skänker ett fantastiskt ljusinsläpp och skapar en härlig rymd åt rummet. Det finns gott om plats för både soffmöblemang och ett större matbord. Väggarna är grå och snickerierna vita, vilket skapar en stilfull kontrast och på golvet ligger vacker och välbehållen ekparkett. Från vardagsrummet når vi den stora matsalen som ligger i fil med vardagsrummet. Detta rum med sina stora fönster på gavel inbjuder till många trevliga middagar. Även här är det gråa väggar och ekparkett i original.

Denna våning är enligt föreningen 70 kvm men säljaren har mätt upp boendet och då fått det till 72,5 kvm.

Ett boende som har nästan allt och lite till...
Välkomna på visning!

Ribersborg / Slottsstaden

Ribersborg / Slottsstaden tillhör Malmös mest attraktiva områden. Här har ni allt inomräckhåll. Här möts ljus,luft och hav och skapar en atmosför som passar alla generationer. Ribersborg erbjuder två av Malmös finaste parker, Slottsparken och Kungsparken, som är populära bland malmöiterna att promenera eller motionera i. Ribergsborgs strand, "Ribban" ligger ca 500 meter från porten. I området finns all tänkbar service som restauranger, cafeér, shopping, sjukvård och två av Malmös mest välrenomerade skolor med årskurs 0-5.

Dessa är Ribergsborgsskolan och Fridhemsskolan. För högre årskullar finns Slottsstadens skola.
Ett bra val i jakten på att hitta rätt område när man skall köpa ny bostad, tryggt, lugnt, kommunikationsvänligt och mycket populärt. Helt investeringsmässigt även det ett bra alternaiv.