Helfräsch 2:a vid Nobeltorget med hiss och balkong!

  • Amiralsgatan 87 F
  • Nobeltorget
  • , Malmö

Nu kan vi erbjuda en liten pärla med ett ypperligt läge intill Nobeltorget. Busshållplats rakt över gatan, nya tågstationen två kvarter ifrån, hiss direkt ifrån markplan och en inglasad läcker balkong. Lägenheten är dessutom i ett lysande skick och har en ljus öppen samt mycket tilltalande planlösning. En lägenhet man definitivt skall ta sig tid att gå och titta på... Först till kvarn!

Rumsbeskrivning

Välkomna till Nobeltorget och Sorgenfri!

Obs! Ett perfekt boende för mindre än 3.900 kr i månaden inklusive lån och avgift...

På Amiralsgatan 87 finner vi denna lilla guldklimp till bostad, allt i lägenheten är smakfullt renoverat och planlösningen är så bra den bara kan bli med ett genomgående ljusinsläpp samt en helt fantastisk balkong som avslutning från rummet.

Helfräscht vad gäller allt från golv till tak, badrum, kök m.m. Här är det bara att kunna flytta rakt in!

Bakom fastigheten har man föreningens gemensamma innergård. En helt underbar liten oas mitt i Malmö centrum och här vill man säkert tillbringa många lediga stunder till att grilla, mingla med sina grannar eller bara kunna koppla av. 

Busshållplats rakt över gatan och två kvarter ifrån blir den nya tågstationen färdig i slutet av 2018 för bästa tänkbara kommunikation.

Hissen direkt ifrån markplan och i en stabil förening som äger sin mark är ju ytterligare plus för detta så fina boende...
En lägenhet som skall ses på plats!

Välkomna in!
Först en hemtrevlig och välkomnande hall som ger bra med plats för avhängning och förvaring. Hallen har snyggt stengolv som sen löper vidare ut i kök utan trösklar, enhetligt och stilrent!
Väggarna är renoverade och målade samt har man nersänkt tak med infällda eleganta downlights för smart belysning.
Hallen ger ett öppet och mycket trivsamt intryck...

Nästa rum är vardagsrummet som är så fint så fint!
Vacker parkett på golv till vitmålade släta innerväggar samt en vacker fondtapet. Rummet har ett sagolikt ljusinsläpp och avslutas med en inglasad balkong som garanterat är platsen man vill tillbringa många av sina lediga stunder på, njutbart...
Sällskapsrummet har även ett charmigt burspråk som vetter mot balkongen.

Vidare har vi sovrummet som är ett trivsamt vilorum med vackert ljusinsläpp och här finns ytor så det blir över. Snygg trestavsparkett på golv till renoverade innerväggar och en stor skjutdörrsgarderob längs väggsidan för bästa tänkbara förvaring, ett rymligt och vackert sovrum!

Utanför sovrummet har man en stor klädkammare som bara måste uppskattas utav alla, en liten dröm...

Innan kök har vi badrummet som är påkostat, elegant och lyxigt.
Helkaklat i smakfulla och varma färgtoner, här erbjuds man sänkt tak med snygg downlightsbelysning, golvvärme, dusch med vikbara glasdörrar, handdukstork, komod med underskåp och wc. Ett badrum för de allra kräsnaste...

Sist har vi det fina köket som garanterat alla kommer att tycka om, smarta arbetsytor, mycket förvaringsskåp och påkostad maskinpark.
Köket har samma fina stengolv som löper in från hall och renoverade innerväggar samt en vacker fondtapet vid matplatsen som rymmer sittplats för 4-6 personer. Inredning samt luckor i träd till svartmelerad bänkskiva och snyggt kakel ovanför.
Rostfri maskinpark som består utav kyl, frys, diskmaskin, micro, ugn och fläkt samt infälld inductionshäll i bänkskivan.
Ett riktigt fint och mycket trivsamt kök...

Kort sammanfattning får man här en lägenhet med mängder av fördelar så som perfekt kommunikation, hiss direkt ifrån markplan, helt underbar innergårdsmiljö, inglasad skön balkong, stabil förening som äger sin mark och har låga avgifter, öppen och läcker planlösning som är genomgående, fint ljusinsläpp och inte minst en lägenhet i mycket gott skick...

Finansiering klar ?
Med ett boendelån på 50% blir den totala månadskostnaden inklusive lån och avgift ca 3.850 kr netto.

Först till kvarn...

Varmt välkomna på visning!

Nobeltorget / Sorgenfri

Välkomna till Nobeltorget och Sorgenfri!

Nobeltorget / Sorgenfri är ett område som blivit mer och mer intressant för flertalet köpare, mycket p.g.a. det fortfarande fördelaktiga prisläge som råder i flertalet föreningar här.

Många av områdets Bostadsrättsföreningar har dessutom en förträffligt god ekonomi och sina fastigheter i mycket bra skick.

Nobeltorget har flera livsmedelsbutiker, kaféer, resturanger, småbutiker, tobaksaffärer m.m.

Tittar man på Malmös karta ser man också ganska snabbt att avståndet härifrån till centrum är kort och med cykel rör det sig om några minuter. Busskommunikationen på området anses som mycket god och via Nobeltorget tar man sig snabbt till vilket område man än väljer i vår lilla täta stad.

Smidigheten att snabbt kunna ta sig ut från Malmö via den inre ringvägen gör ju också detta område till ett självklart alternativ för många spekulanter som letar efter ett prisvärt och bra boende.

Den nya tågstationen kommer också att bli färdig i slutet av 2018, detta kommer ju att höja upp intresset för området ytterligare...

Ett centralt och bra läge mitt i Malmö!