Helfräsch 3,5:a med Söderkullas bästa utsikt!

  • Ormvråksgatan 22
  • Söderkulla
  • , Malmö

Nu ges ett ypperligt tillfälle att kunna förvärva en riktig godbit till våning, högst upp och inga grannar ovanför. Hiss från markplan, fantastisk innergårdsmiljö och en slående utsikt som bara måste upplevas på plats... Först till kvarn!

Rumsbeskrivning

Välkomna till Söderkulla och välskötta Hsb Brf Hagalund!

Obs! Ett mycket bra boende för under 5.300 kr i månaden inklusive lån, avgift och internet...  

Nu kan vi erbjuda en fin 3,5:a som ligger högst upp i fastigheten med en ren panoramautsikt.
Vackert och slående ljusinsläpp från båda håll samt en stor inglasad balkong mot innergården. Pampig och marmorklädd foajé med nyrenoverad hiss direkt ifrån markplan, bättre än så här blir det inte!

Boendet erbjuder dessutom en fantastisk innergårdsmiljö som är inhägnad, lugnt, tryggt och inga obehöriga har tillträde...
Trivsam, välskött utemiljö för de vuxna och med fina lekmöjligheter även för de små.
Föreningen ståtar också med två stora garage under fastigheterna så därmed är parkeringsproblematiken löst

Lägenheten besitter en fin planlösning och kvadratmetrarna är fördelade på ett så tilltänkt och smart sätt det bara går. Omvandlat grovkök till ett litet extra rum, här finns fönster samt renoverat golv och innerväggar.

Våningen har två stora sovrum, ett mindre rum, två fina toaletter, stort vardagsrum, kök med generös matplats samt en gigantisk och helt oemotståndlig balkong...

Lägenheten visas upp i ett gott skick och här är det bara att sätta möblerna på plats, sen avnjuta och bruka sin fina bostad. En våning för den kräsne som vill ha utsikt och planlösning på topp!

Välkommen in!
Hallen erbjuder först en fin säkerhetsdörr samt bra avhängnings och förvaringsmöjligheter i flertalet inbyggda garderober. Nytt snyggt laminatgolv i grå ton till renoverade innerväggar i vitt, en fräsch och tilltalande hall...

Badrum och gästtoalett ligger direkt till vänster och perfekt när man har gästerna på besök. Båda toaletterna är uppfräschade men i original. Nymålade i vitt med stilrent kakel och klinkers. Stora toaletten har badkar.

Vidare kommer vi till köket som är av bästa planering. Stor lufig matplats som ger plats för många till middagen och seperat köksdel med mycket förvaringsskåp och rejäla arbetsytor. Samma fina golv som i hall och väggarna är ljusa. Längst in i har man grovköket med plats för tvättmaskin, torktumlare m.m. Här har säljaren förädlat detta till ett litet extra rum med eget fönster, ett perfekt litet arbetsrum, sovrum eller barnrum...
Maskinparken består utav side by side kyl och frys, spis med häll, fläkt och micro.

Vägg i vägg med kök ligger vardagsrummet som ståtar med fin yta och erbjuder en fantastisk utsikt. Renoverade innerväggar till nytt fint golv. Ett sällskapsrum som pasar in på de flestas önskemål.

I den andra sidan av lägenheten har man sen två fina sovrum som båda har utgång till en helt sagolik balkong som verkligen bjuder på utsikt och vackert ljusinsläpp. Båda sovrummen har renoverade innerväggar som är vitmålade och nya golv. Två riktigt bra sovrum vad gäller skick, yta och planering...

Balkongen som är våningens höjdpunkt är något man bara måste uppleva på plats, storleken gör ju detta mer till ett extra rum och möjligheterna för stort möblemang är optimalt. En balkong som blir svår att slå, högst upp, ljusinsläppet, ytan och den fina utsikten är något man måste uppleva på plats.

Sammanfattningsvis får man här en våning med mängder av fördelat så som den tilltänkta planlösningen, skicket den visas upp i, läget i huset, hiss direkt ifrån markplan, sagolik utsikt, pampigt trapphus, välskött och renoverad innergårdsmiljö, inhägnat och tryggt, stabil Hsb förening, dubbla garage under, m.m.
Listan med fördelar kan göras hur lång som helst...
Lägenheten står registrerad som en trea i föreningen men brukas idag som en fyra.

Finansiering klar ?
Med ett boendelån på 50% blir den totala månadskostnaden inklusive lån och avgift ca 5.250 kr netto.
Obs! Kostnad för internet är inkluderat i uträkningen ovan!

Ett tillfälle...

Varmt välkomna på visning!

Eriksfält / Söderkulla

Eriksfält är ett bostadsområde i stadsdelen Fosie, Malmö. Eriksfält ligger mellan Trelleborgsvägen och Munkhättegatan, söder om Eriksfältsgatan. Området består av villor och radhus, många från början av 1900-talet. Heliga Trefaldighetskyrkan ligger vid Eriksfältsvägen och en liten bit längre söderut vid Trelleborgsvägen finns Malmö vandrarhem.

Söderkulla ligger vid Trelleborgsvägen och Inre ringvägen. Munkhättegatan delar av Söderkulla i två delområden, Västra Söderkulla och Östra Söderkulla. Båda delarna består av flerfamiljshus med bostadsrätter, byggda på 1960-talet. Flera matbutiker finns i området.

I Västra Söderkulla finns Söderkullaskolan (F-9), med ca 1000 elever, och Söderkulla förskola. I Östra Söderkulla finns Tornfalkens förskola, med 6 avdelningar.

Källa - Wikipedia