Högst upp, hiss och med en enastående planlösning!

  • Föreningsgatan 54 C
  • Rörsjöstaden
  • , Malmö

Stor pampig 3:a med en underbar planlösning och ett slående ljusinsläpp från alla håll. Obs! Detta är föreningens i särklass bästa våning, högst upp och på rätt gavel med härlig utsikt. Centralt belägen i Rörsjöstaden samt i en stabil förening som äger sin mark... Först till kvarn!

Rumsbeskrivning

Välkomna till Rörsjöstaden och Brf Eken!

Obs! Ett boende för mindre än 7.000 kr i månaden inklusive lån, avgift och bredband...

Detta är en helt fantastisk lägenhet med en enorm potential!

Våningen är belägen högst upp i fastigheten och inga grannar ovanför, helgavel med fönster i tre väderstreck samt har man både hiss och en liten oas till innergård som brukas väl utav de boende.

Härlig balkong på bästa hörnan med en slående utsikt och i en förening med stabil ekonomi som sköter sina fastigheter helt förträffligt. Obs! Föreningen är friköpt och man äger sin mark.

En bostad man skall ta sig tid att gå och titta på...

Välkommen in!
Först en trevlig och ljus hall som erbjuder bra med avhängningsmöjligheter samt förvaring.

Direkt till vänster kommer man till det fina vardagsrummet som är stort, pampigt och generöst. Rummet har många fönster och en härlig karaktär med ett enormt ljusinsläpp från båda håll. Från rummet har man också den tilltande balkongen som bjuder på skön utsikt åt tre håll.

På den andra sidan och med utsikt mot den välskötta innergården finner vi det första sovrummet som är stort samt finns här flera inbyggda garderober. Parkett på golv till ljusa väggar, ett sovrum man bara måste tycka om...

Nästa rum är köket som ger bra med plats för ett stort matbord samt erbjuds man en läcker utsikt mot grönska och skolområdet framför. Rejäla arbetsytor och gott om förvaringsskåp är också något som ger extra pluspoäng.

Vidare finner vi det andra sovrummet som även det ståtar med gott om plats samt en helt insynsskyddad och roingivande utsikt. Rummet har en inbyggd klädkammare, parkett på golv till ljusa väggar.

Våningens badrum är helkaklat och erbjuder dusch med infällbara glasdörrar. Här finns även en tvättpelare med tvättmaskin och torktumlare som lämnas kvar till köparen.

Hallen innan entrén har även en stor klädkammare som sväljer mängder i förvaring.

Kort sammanfattning:
En våning med bästa tänkbara läge, helgavel och enormt mycket ljus, högst upp utan grannar ovanför, stora sköna och välplanerade ytor, hiss, fantastisk innergårdsmiljö, stabil förening, god kommunikation och inte minst möjligheten att enkelt kunna bygga till ytterligare ett stort sovrum samt ett extra badrum.

Lägenheten är registrerad i föreningen som 105,5 men grannlägenheten som är identisk är nyligen ommätt till 109 kvm.

Finansiering klar ?
Med ett boendelån på 50% blir den totala månadskostnaden inklusive lån, avgift och bredband ca 6.950 kr netto.

Varmt välkomna på visning!

Rörsjöstaden

Rörsjöstaden började anläggas på 1870-talet efter en plan av den dåvarande stadsingenjören Georg Gustafsson. Området sträcker sig från Amiralsgatan vid Malmö Latinskola och hela vägen ner längs Kungsgatan och Föreningsgatan till Värnhemstorget. Värnhemstorget är numera en viktig knutpunkt för pendlare med busshållplats och närhet till Malmös norra utfart.

Rörsjöstaden har länge betraktats som ett utav Malmös absolut populäraste områden var sekelskifteshus i många olika stilar står på rad längs den vackra Kungsgatan. Numera är Kungsgatan uppdelad i mindre lokalgator. Endast cykelbanan i mitten kan användas för genomfartstrafik. I området finns flertalet skolor från förskola upp till gymnasienivå. Området ligger dessutom mycket fördelaktigt med kort promenadavstånd till Malmö centrum och Gustav Adolfs torg. Den vackra Sankt Pauli kyrka ligger mitt på Kungsgatan.