Kvadratsmart 2:a med bästa läget på Kulladal!

  • Kulladalsgatan 6 B
  • Kulladal
  • , Malmö

Nu ges ett unikt tillfälle att kunna förvärva ett av områdets i särklass bästa läge. Högst upp i huset med fri utsikt mot villorna. Stabil HSB förening med låg avgift och en perfekt balanserad planlösning, ett drömboende... Först till kvarn!

Rumsbeskrivning

Välkomna till trivsamma Kulladal!

Obs! Ett smart och fint boendealternativ för mindre än 2.800 kr i månaden inklusive lån och avgift...

Nu är den äntligen till salu, lägenheten med områdets bästa läge!

Högst upp i huset med fri och slående utsikt mot Kulladals villaområde, inget hus som skymmer framför och alla rum är helt utan insyn.
Bättre än så här lär det knappast bli!

Denna modell av 2.a är också den mest populära på området p.g.a den extremt låga avgiften samt den tilltänkta planlösningen där i princip varenda kvadratmeter är tillvaratagen på absolut bästa tänkbara sätt. Känslan är att man bor större!

Bostaden visas upp i ett mycket gott skick och det enda som behöver fräschas upp är badrummet. Bostad med mängder av plus så som hiss, högst upp utan grannar ovanför, fantastisk fri utsikt, ingen insyn, stabil förening som äger sin mark, låg avgift, lugn och skön innergård, vacker områdesmiljö, god kommunikation med mera, med mera.
Listan kan göras hur lång som helst...

Välkomna in!
Först en trivsam och ljus hall som ger access till bostadens alla rum. Hallen har ljusa väggar till snyggt mörkare laminatgolv. Hallen erbjuder också en stor walk in closet som tar hand om förvaringen på ett bästa tänkbara sätt.

Första rum på höger sida är sällskapsrummet som är ljust, trivsamt och stort. Här ges plats för större matrumsmöblemang, tv och soffhörna samt allt annat man vill ha i sitt vardagsrum. Fantastiskt ljusinsläpp och en slående utsikt är andra starka plus för detta så fina rum. Ljusa innerväggar till samma mörka golv som i hall gör det enhetligt och snyggt.

Vidare har man ett litet mysigt kök med samma fina utsikt som sällskapsrummet. Köket är nyligen renoverat och har gått om skåp samt förvaring i förhållande till ytan, mycket smart och välplanerat. Inredning, köksluckor och väggkakel i vitt till mörk bänkskiva i laminat bildar en skön kontrast. Vita väggar till mörkt laminatgolv samt består maskinparken utav kyl,frys, ugn, micro, spishäll och fläkt.
Ett elgant litet kök med optimalt ljusinsläpp...

Nästa rum är sovrummet som har samma fina golv som i övriga rum och även här ljusa innerväggar. Fantastisk utsikt och rummet är helt utan insyn samt lugnt och skönt på våning 8 när det väl är dags att hoppa i säng.

Sist har vi badrummet som erbjuder badkar, element, wc och handfat. Badrummet är äldre och i behov av uppfräschning.
Ett tillfälle för den som vill forma det efter eget tycke och smak.

Sammanfattningsvis får man här en pefekt liten bostad med sagolik utsikt och stort ljusinsläpp. Tilltänkt och smart planlösning, alla rum är helt utan insyn samt i en mycket stabil förening som äger sin mark och torget intill.

Grön trivsam områdesmiljö, välskötta fastigheter, fina entréer och god kommunikation är ytterligare argument för denna så trevliga lägenhet...

Finansiering klar ?
Med ett boendelån på 50% blir den totala månadskostnaden inklusive lån och avgift ca 2.750 kr netto.

Först till kvarn!

Kulladal

Välkommen till Kulladal.
Kulladal har idag en blandad bebyggelse, med både villor och flerfamiljshus. En stor del av villabebyggelsen tillkom redan i början av 1900-talet. Kulladal var ett egnahemsområde som då tillhörde Fosie landskommun. Flerfamiljshusen, främst bostadsrätter, tillkom på 1960- och 1970-talen. Blekingsborg ligger norr om Kulladals egnahemsområde och området Per Albins Hem ligger öster om de gamla villorna. I den sydöstra delen finns ett område med nyare radhus.
I området finns Kulladalsskolan (F-5). I området finns även Kullavångens förskola och Per Albin hems förskola. Kulladals idrottsplats är hemmaarena för Kulladals FF. Fotbollsspelaren Stefan Schwarz, vars moderklubb är Kulladals FF , kommer från området (kuriosa).