Läcker 2:a med stark adress i Gamla Limhamn!

  • Älggatan 48C
  • Limhamn
  • , Limhamn

Nu ges ett ypperligt tillfälle att kunna förvärva en liten pärla på bästa tänkbara läge i Limhamn. Smart och tilltänkt planlösning med genomgående ljusinsläpp samt en skön balkong och en fantastisk innergårdsmiljö. Lägenheten är i mycket gott skick och för den nya ägaren är det bara att kunna flytta rakt in... Först till kvarn!

Rumsbeskrivning

Välkomna till Gamla Limhamn och Älggatan!

Nu kan vi erbjuda ett läckert boende som har fördelar i mängder...

Tilltänkt och smart planlösning som är genomgående för bästa ljusinsläpp, sovrum mot innergården så lugnt skönt och svalt när det väl är dags att gå till sängs, nyare kök med en bra tilltagen matplats, fint badrum som erbjuder badkar, stort vardagsrum som avslutas i en mysig balkong med kvällssol och allt i bostaden är i mycket gott skick!

Belägen i en äldre stabil förening som äger sin mark och ståtar med en helt underbar innergårdsmiljö, välskött och njutbart!

En lägenhet som kommer att tilltala många, här är det bara att kunna flytta in och sätta sina möbler på plats...

Välkommen in!
Först en trivsam välkomnande hall som har säkerhetsdörr samt ges bra med plats för avhängning och förvaring i två rejäla garderober med överskåp. Ljusa innerväggar till ett snyggt mörkt golv som sen löper vidare ut i kök utan trösklar.

På den högra sidan finner vi det fina sovrummet som har sitt fönsterparti mot den lummiga innergården. Här tittar morgonsolen in så svalt och skönt när det väl är dags att hoppa i säng framåt kvällen. Färgade innerväggar till vackert golv och det finns en vacker garderob som kan ingå i köpet.
Ett trivsamt och skönt vilorum...

Nästa rum är det nyare köket som är trivsamt och väldisponerat med en bra tilltagen matplats. Ljusa innerväggar till snyggt mörkt golv. Inredning i vitt till mörkmelerad bänkskiva och vacker mosaikkakel i svartgrå ton ovan.
maskinparken består utav kyl, frys, micro, ugn, spishäll och fläkt ovanför.
Ett kök att älska!

Vidare har vi sällskapsrummet på den andra sidan och här ges det även plats för ett extra matrumsmöblemang om så önskas. Snyggt golv till ljusa innerväggar och som avslutning på det fina rummet har man en underbar balkong som erbjuder kvällssol, trivsamt och njutbart!

Sist har vi det fina badrummet som är lite äldre men i mycket gott skick. Badrummet erbjuder badkar, wc, kommod och spegelskåp med belysning ovan. Ett trivsamt och fint badrum!

Kort och gott får man här ett riktigt drömboende på våning 2 som så många vill ha, smart genomgående planlösning som känns större än den angivna ytan, allt i mycket gott skick, stabil förening som äger sin mark och ståtar med en välskött fastighet samt en liten oas till innergård.

Ett boende som kommer att falla många i smak p.g.a den låga avgiften, läget, planlösningen och det fina skicket...
Först till kvarn!

Vi ses på visningen.

Limhamn / Gamla Limhamn

Limhamn är en tidigare ort, senare en stadsdel i Malmö, numera ingående i stadsdelen Limhamn-Bunkeflo i Malmö. Närheten till havet och den stora förekomsten av villor och
egnahem har gjort att Limhamn inte längre domineras av fiskare och industriarbetare som förr i tiden, utan har blivit synonymt med livskvalitet och det goda livet.
Trots att cementtillverkningen och kalkbrottsbrytningen som en
gång utgjorde grunden för Limhamns expansion numera är nedlagd, har stadsdelen fortsatt att utvecklats och blivit ett av Malmös rikaste och socialt mest välmående områden.
Många barnfamiljer söker till Limhamn då Limhamns rektorsområde har väldigt gott renommé.

Stadsdelen erbjuder följande skolor: åk: 0-3 Karl Johanskolan. 1-5: Geijersskolan, Djupadalsskolan, skolan på Ön, Limhamnskolan samt den privata Sveaskolan med naturinriktning. Från åk 6-9 finns Bergaskolan, Linnéskolan, Limhamnskolan samt Sveaskolan. Fritids och dagis finns det även gott om.