Läcker 2:a med slående utsikt på Lindeborg!

  • Dansörgatan 16
  • Lindeborg / Hyllie
  • , Malmö

Stor helfräsch tvårummare med bästa tänkbara läge i innersta fastigheten. Inglasad västerbalkong med en njutbar utsikt samt är bostaden helt utan insyn. Perfekt skick och en planlösning som måste gillas... Först till kvarn!

Rumsbeskrivning

Välkomna till Lindeborg och omtyckta Dansörgatan!

Nu kan vi visa upp en lägenhet som har allt och lite till...

Stor skön planlösning, hiss från markplan, högt upp i fastigheten med fri utsikt, inglasad balkong med skön kvällssol, parkliknande innergårdsmiljö, garage och parkeringsmöjlighet via föreningen samt Emporia och stationen på kort avstånd.

Allt i bostaden är i ett mycket gott skick så som badrum, kök, golv, väggar m.m.

En lägenhet som garanterat kommer passa många i smaken vad gäller läge, utsikt, planlösning och skick...

Välkomna in!
Först en mycket trivsam hall som är både hemtrevlig och väldisponerad. Hallen har bra med plats för avhängning och förvaring i snygga garderober. Säkerhetsdörr och snyggt svart granitgolv som löper vidare ut till kök, ljusa innerväggar till vacker downlightsbelysning i tak. En tilltalande och mycket fin hall!

Nästa rum är badrummet som är riktigt fint med vackra materialval i sobra färgval.
Badrummet är helkaklat och erbjuder dusch med vikbara glasdörrar, två handdukstorkar, downlightsbelysning i tak, wc, kommod med underskåp och väggskåp med spegel ovanför.
Ett helfräscht och vackert badrum som förvandlar bestyren till ett rent nöje...

Vidare har vi köket som är ett riktigt drömkök, stor fin matplats, bra arbetsytor och ett fantastiskt ljusinsläpp får man här.
Vacker inredning från Hth i vitt till mörk bänkskiva och läcker glasmosaik på väggen bakom. Köket har samma fina granitgolv som i hall och nersänkt innertak med snyggt infälld downlightsbelysning, njutbart!

Maskinparken består utav stor kyl och frys, diskmaskin, micro, ugn, spishäll och fläkt.
Ett kök att älska!

Sovrummet är rejält och har en stor inbyggd skjutdörrsgarderob längs hela väggsidan. Ljusa innerväggar till ett snyggt plankgolv, ett vilorum som kommer att tilltala många...
Från sovrum har man också den inglasade balkongen som man säkerligen vill tillbringa så många timmar som möjligt på.

Balkongen erbjuder en smått otrolig utsikt, västerläge, kvällssol och ingen insyn.
En balkong som verkligen bjuder upp!

Sist har vi sällskapsrummet som är bra tilltaget i yta och har samma fina golv som i sovrummet.
Ljusa innerväggar och ett sagolikt ljusinflöde gör detta rum än mer intressant..

En bostad man skall gå och kika på, högt belägen i bästa huset längst in samt en slående utsikt mot Hyllie och Emporia.
Hiss från markplan, inglasad balkong, en oas till innergård, fina parkeringsmöjligheter, låg avgift och i en stabil förening.
En riktigt fin 2:a med stor genomtänkt planlösning och i ett strålande skick!

Först till kvarn...
Vi ses på visningen!

Hyllie / Lindeborg

I Hyllie har man bevarat värdefull mark som t ex koloniområdet Ärtholmen som anlades på 1940-talet. Bostadsområdet Lindeborg erbjuder också ett fint odlingsområde med kolonilotter. I närheten ligger Bergdala med byggnader från 1920-talet.

 

Lindeborg är ett bostadsområde i stadsdelen Hyllie, Malmö. Lindeborg består till övervägande delen av flerfamiljshus, byggda på 1970-talet och består endast av bostadsrätter. Alldeles intill ligger Hyllie som är en modern stadsdel i Västra Malmö. Området har sedan en tid tillbaka exploaterat och blivit allt större, där nya bostadsområden växt fram, shoppingcenter byggts och även hotell. Det populära shoppingcentret Emporia har inte bara ett stort urval av shoppingbutiker utan även matbutiker, restauranger, kaféer och hälsobutiker. På området finns även Malmö Arena, där man kan se på både ishockey och konserter. Dessa tillgångar ger området det urval som även erbjuds i city, vilket ger Hyllies bostadsområde ett rejält lyft. Från Hyllie tar du dig snabbt till Triangeln i city på ca 3 minuter eller till Köpenhamn C på mindre än 30 min. Här går även ett stort antal stadsbussar och regionbussar som stannar vid stationstorget. För den som känner för att cykla finns Malmös första Bike & Ride här som innebär att man enkelt kan låna en cykel och återlämna den på någon av de andra cykelstationerna i Malmö.