Läcker 3.a högt upp på bra läge i Slottsstaden!

  • Köpenhamnsvägen 9C
  • Slottsstaden / Rönneholm
  • , Malmö

Nu ges ett ypperligt tillfälle att kunna förvärva en av de omtyckta 3:orna i Brf Lessö. Äldre stabil Hsb förening med god ekonomi, välskött och trivsam innergård, hiss från markplan, möjlighet till p-plats och garage via föreningen samt ett perfekt läge i fastigheten med söderbalkong och minimalt med insyn... Först till kvarn!

Rumsbeskrivning

Välkomna till Slottsstaden och Köpenhamnsvägen!

Nu kan vi presentera en välplanerad och mycket fin lägenhet som kommer att passa in på mångas önskemål och krav...

Bostaden har en trivsam smart och ljus planlösning som bara måste uppskattas!

Belägen på våning 4 med hiss direkt ifrån markplan, mysig söderbalkong och en grön välskött innergårdsmiljö och som pricken över i, en stor härlig takterrass!

En lägenhet som garanterat kommer att dra till sig stor uppmärksamhet och intresse...

Välkommen in!
Först en trivsam hall som har installerad säkerhetsdörr och en stor inbyggd skjutdörrsgarderob från golv till tak för bästa tänkbara förvaring. Vacker ekparkett på golv till ljusa innerväggar och bra med plats för avhängning.
Hallen blir som lägenhetens nav med access till samtliga rum.

Första rum är köket som ligger på den högra sidan, ett riktigt fint kök som ståtar med en rejäl matplats och gott om förvaring i många skåp och lådor.
Köksinredning i vitt till en vacker melerad bänkskiva i grå ton och ett snyggt väggkakel ovan i glasmosaik.
Ljusa innerväggar till gedigen ekparkett på golv.
Maskinparken består utav kyl / frys, diskmaskin, micro, ugn, spishäll och fläkt ovanför.
Ett kök att älska!

Vidare kommer två fina sovrum som har samma läge som kök i norr, perfekt när det väl är dags att gå till säng i ett svalt och skönt sovrum. Båda sovrummen har fin askparkett på golv till ljusa innerväggar och erbjuder ett vackert ljusinsläpp samt minimalt med insyn, så som man vill ha det i sitt vilorum...

Nästa rum är det fina badrummet som ligger mellan sovrummen och sällskapsrummet.
Badrummet är renoverat 2018 och erbjuder badkar, kommod med underskåp, vägghängd toalett, handdukstork, spegelskåp och nersänkt tak med snyggt infälld downlightsbelysning.
Ett mycket fint och trivsamt badrum som förvandlar bestyren till ett rent nöje...

Sist kommer det trevliga vardagsrummet som bjuder på plats och mersmak. Rummet avslutas i ett vinklat burspråk innan den fina söderbalkongen, och här vill man säkerligen sitta och mysa så mycket man kan under dagens alla soltimmar.
Rummet har ljusa innerväggar till vacker gedigen Valnötsparkett på golv.
Ett trivsamt vackert sällskapsrum som ståtar med en skön rymd och karaktär samt finns de fina glasinfattade spegeldörrarna intakta som säkerligen kommer att uppskattas utav många!

Kort och gott får man här ett boende med många rätt vad gäller den kvadrat smarta planlösningen, det fina ljusinsläppet, det höga läget i fastigheten, söderbalkong, hissen från markplan, möjlighet till parkering och garage via föreningen, den välskötta innergårdsmiljön samt närheten till både centrum och hav.
En lägenhet man skall ta sig tid att gå och titta på!

Först till kvarn...
Varmt välkomna på visningen!

Slottsstaden

Slottsstaden tillhör Malmös mest attraktiva områden. Här har ni allt inom räckhåll. Två av Malmös finaste parker, Slottsparken och Kungsparken samt den fina Rönneholmsparken som är populära bland malmöiterna att promenera eller motionera i. Man har även närhet till Ribergsborg och dess strand som ligger inom promenadavstånd. I området finns all tänkbar service som restauranger, caféer, shopping, sjukvård och två av Malmös mest välrenomerade skolor med årskurs 0-5. Dessa är Ribergsborgsskolan och Fridhemsskolan. För högre årskullar finns Slottsstadens skola. Ett bra alternativ i jakten på att hitta rätt område när man skall köpa ny bostad, tryggt, lugnt, kommunikationsvänligt och mycket populärt. Helt investeringsmässigt också ett bra alternativ.